- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Bunları bi konu açıp orada anlatır mısın?Off off çok zor yaa çok
Neler yaşıyorum bir bilseniz
Bir kişi bana karşı fitne fesat düşünen beni isimden etmek isteyen bir kişi var hemde çok çirkin yapmadigim şekilde yapıyormuşum gibi bir iftira atıyor bana
Ve etrafındaki herkesi erkekleri daha çok buna inandiriyor amacı beni isimden etmek
Etrafında hiçbir sorunum olmayan insanlar bile bana karşı duruma geliyor benimle uğraşma durumuna geliyor tek basima engel olamıyorum
Kızz sipariş verrmiş gibi getiren neymiş o duaKonudan bağımsız ama hani bazen içinizden geçiyor ya ‘Herkes dualarla mucize yaşadığını söylüyor, duası kabul oluyor. O kadar dua ediyorum. Benimki niye olmuyor?’ diye. DEMEYİNama ettiğiniz dualara çok dikkat edin, özellikle eş konusunda ayrıntılı dua edin, mesleğini, boyunu, ten rengini bile söyleyin benden söylemesi
Şu sıra bir sürü reçete uyguluyorum, hangisi olduğunu bulsam keşkeKızz sipariş verrmiş gibi getiren neymiş o dua
Her mübin'e gelince başa dönmeli mi okudun yoksa her mübin'e gelince 7 tane mübin okuyup devam ederek miKızlar ben de 2-3 hafta önce bir dileğim için Yasin ile birlikte Mübin duasını okudum, inanarak okuyunca gerçekten etkili. Son bir haftadır hayatımda yoğun ve net şekilde etkisini görüyorum. Rabbim hepimizin hayırlısıyla dualarımız kabul etsin ❤
Yok artikKonudan bağımsız ama hani bazen içinizden geçiyor ya ‘Herkes dualarla mucize yaşadığını söylüyor, duası kabul oluyor. O kadar dua ediyorum. Benimki niye olmuyor?’ diye. DEMEYİNama ettiğiniz dualara çok dikkat edin, özellikle eş konusunda ayrıntılı dua edin, mesleğini, boyunu, ten rengini bile söyleyin benden söylemesi
Hayırlısıyla uzun boylu olsun desek daha güzel olmaz mı sankiYok artikhayirlisi desek olmaz mi
Yok artikhayirlisi desek olmaz mi
Bir tutam romantizm koyalım, alabildiğince sadakatAslinda haklisin ben hep hayirli bir es istemistim cok sukur hayirli herseyi iyi ama romantik olsun isterdim degildemekki belirtmeliydim
Tobe Allah affetsin oyle deyince kotu oluyor bosverdimBir tutam romantizm koyalım, alabildiğince sadakat
O reçeteyi özelden bana yazar misinŞu sıra bir sürü reçete uyguluyorum, hangisi olduğunu bulsam keşke