- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Nasil okudugunu ogrenebilirmiyizKızlar ben de 2-3 hafta önce bir dileğim için Yasin ile birlikte Mübin duasını okudum, inanarak okuyunca gerçekten etkili. Son bir haftadır hayatımda yoğun ve net şekilde etkisini görüyorum. Rabbim hepimizin hayırlısıyla dualarımız kabul etsin ❤
Her güzelin bir kusuru vardırAslinda haklisin ben hep hayirli bir es istemistim cok sukur hayirli herseyi iyi ama romantik olsun isterdim degildemekki belirtmeliydim
Dua grubunu takipte kal, hepsini uyguliyciiizO reçeteyi özelden bana yazar misin
Yaa olmaz kız yaziver pls pls plsDua grubunu takipte kal, hepsini uyguliyciiiz
İsteeeriz isteeerizDua grubunu takipte kal, hepsini uyguliyciiiz
Bu şekilde kaç defa okudun yasini 1 miHer mübine geldiğimde 3 kez Mübin duasını okudum ve kaldığım yerden devam ettim kızlar. 3-7-11 kez okunabilir yazıyordu ben 3 kez okudum
Evet 1 kere okudumBu şekilde kaç defa okudun yasini 1 mi
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne muradın varsa hayırlıya döndürsün versinEvet 1 kere okudum
Amin canım hepimizin inşallahTamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne muradın varsa hayırlıya döndürsün versin
Evet canım bence her türlü hayırlı dileğin için okunabilir70.000 kelime-i tevhid okumayı ben de çok istiyorum, dilekler ve güzel kapıların açılması için okunabilir değil mi
Kızlar bence hepsi bildiğiniz şeyler. Çünkü ben de sizlerin yazdıklarından faydalanıyorumsadece evlilik için okuma yapmıyorum aslında ama bu sıralar çok boş vaktim olduğu için daha çok evlilikle ilgili dualar okuyorum.
1.Her gün 1 Yasin, 1Fetih, 1Tebareke, 1 Vakıa, 1 Nebe suresi okumaya çalışıyorum.
2. Geçenlerde 70.000 kelime-i tevhid’i bitirdim.
3. Her gün 1000 Ya Vedüd okumaya başladım.
4. Taha suresini 21 boyunca her gün 1 defa okumuştum.
5. Taha suresinin ilk 12 ayetini 21 defa okudum.
6. Fetih suresi ilk ayeti 9999 adet okudum, bunun etkilerini de gördüm. Şimdi buna tekrar başladım.
7. Salavatı Fatih okudum.
8. Kenzül Arş duasını uzun okumalarımın arkasından dua niyetine okuyorum.
9. 41 Fetih okudum.
10. Yasin suresini her mübinde 7 defa olarak da okudum, her mübinde başa dönerek de.
bunların hepsi ayrı ayrı dilekler için sadece evlilik değil. Bir de bekar Kardeşlerimin dua grubunda da her zaman farklı farklı dualar ediyoruz
Yok kuzum onu her gün okumuyorum, arada sırada ya da bir dileğim olduğunda ☺Harikasinyasin ve mubini her gun bir kere mi ?
Bende 41 gun meyrem suresi ve 70 bin ya bedi basladim insallah sonra dediklerinden yapcam