Sen kimsin ,cümlesini yazmışsınız hiç hoş değil,ben "siz"diye hitap ediyorum ve sizi tanımıyorum,hitap şeklinizi hiç beğenmedim.
Pardon ama bu bana hitaben yazdığınız cevap daha doğrusu "sen kimsin"hitabeli yazma şekliyle nasıl bir cevap beklediniz?Ben büyük bir şehirde 25 yıllık evli ve büyük bir şirketin genel müdürlüğünü yapmış,halen ara ara çalışan ve ayretten çoğu zamanını Bodrum'da yazlığında geçiren 1 çocuk annesi bayanım.Ben yılda1-2 kitap değil haftada 3 kitap okuyorum hanımefendi.Hiç bir tarikata bağlı değilim,zaten modern giyinen,geniş çevresi olan,genelliklede Yaşam koçluğu kişisel gelişim dersleri alan çok yoğun bir bayanım.Eşimde son zamanlarda maddi olarak biraz kayıp yaşadığı için ve ciddi bir sağlık sorunu atlattığı için sinirlilik halleri kaldı.10 yıl kadar çocuğum olmadığı için boş bulduğum vakitlerde çoğu zamanda yazlığımda esmalarla çalışmalar yaptım,Allah ismini büyük bir sayıda zikrettim ve bazı yaşadıklarımdan tedirgin oldum ve bir arkadaşımın annesi mürşidimin olması gerektiğini söyledi,ben açık bir bayanım,namaz kılmıyorum,tarikat olayına da sıcak bakmadığım için yarım bıraktım.La ilahe illallah esmasını da çakraların dengelenmesi adına bir yaşam koçu önerdi ve sayıları yükselttiğimde de güzel şeyler yaşadım.Beki İkala"meleklerle yaşamak",Mehmet Çobanoğlu"Rabb'in Nefesi ,Mustafa Kaya"Hızır dokunsun dualarına",Tuğçe Işınsu'nun tüm kitapları,Arif Arslan "Allah'ın isimlerinin sırları"kitaplarını okudum,ayrıca meleklerle çalışmalara katıldım ve Beki ikala,Doreen Virtua ve tuğçe Işınsu'nun Meleklerle Yaşamak ve Melek Mucizesi ve daha bir sürü kitapları okudum.Ben namaz kılmadığım ve abdestli sürekli gezmediğim halde okuduğum bu esmalarla bu mucizeler yaşadım "sizde okuyun görün"dememde ki olay sizde birşeyler yaşarsınız,yaşamazsınızda sevap kazanırsınız,ama büyük bir huzur yaşarsınız okyduğunuz zaman demek istedim.Sonra benimle bir çatışır kavga eder gibi hakaretsel bir yazı yazmışsınız,sizin yazdıklarınızı çok önemsemedim,çünkü çok iyi bir eğitim almış ve güzel bir kariyer sahibi olmuş bir anne olarak Allahıma binlerce kez şükrediyorum ve diğer faydalanmak isteyen arkadaşlarım yanlış anlamasınlar diye şimdi bu yazıyı okumuş olmakla beraber cevaplıyorum.Eşiminde bu halleri geçecek ,her insanın sıkıntıları vardır,imtihansız hayat olmaz.Ayrıca bu esmaların faydasını gördüm ki çok şükür her istediğime kavuştum çok şükür.Bana dua etmenize gerek yok,çok şükür dua edenlerim çoook fazla.Siz bu platformda yazılan her yazıya saygıyla cevap verirseniz benim için dua etmiş kadar olursunuz.Ben çok yoğun bir insan olduğum için esma okumalarım yarım kalmış olabilir,ben sadece içimden geldiği gibi kendimce bir manevi çalışma yaptım.Kula kulluk etmiyorum,uzun bir eğitim hayatım ve araştıran bir kişisel yapım olduğu için gücüm yettiğince her esmayı okuyup tecrübe ediyorum.Bende Ya Gani esması ev ve çocuk olarak açılım yaptı,başkasında farklı tecelli edebilir.Bence sırayla yada kendisine yakın hissettiği esmaları deneyimleyebilir.Bana o kadar tepki gösterilmiş ki yorumlarımı silin dedim,ama silinemiyormuş.Benim tepkim şuydu bu yorumlara büyük harflerle cevap yazılmasıydı,tabi ki her esma her insanda aynı açılımlar yapmaz,farklı farklı açılımlar çıkar ortaya.Ben spiritüel danışmanı ve yaşam koçu arkadaşlarımla fikir istişareleri sürekli yaptığım için burada da "Esma ve Dua tecrübeleri"adındaki konu başlığını görünce fiki ve tecrübe paylaşımları yapmak istedim budur.Lütfen bakın gayet saygılı ve aldığım eğitimle size saygı çerçevesinde açıklama yaptım,sizde cevap vermek isterseniz aynı ölçüde davranın.Zaten bu topiğe pek girmiyorum çok yoğunum,insanların da kafasını karıştırmayalım bu polemiklerle,kiiii zaten vaktim yok.Herkese iyiliklerle dolu,sevgi dolu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.