eslerinizin telefonu sifrelimi

Hanimlar nasil bi tavir sergilemeleyim fevri davrandim buyuk kavga cikti degdimi yani su sifre olayina bunca huzursuzluk

Bize mi soruyorsunuz degdi mi diye? Esinize sorun bakalim degmis mi. Bence esler birbirlerinin sifrelerini bilmeli.. Eger uste cikmaya calisiyorsa zaten bi isler ceviriyordur..

telefonu şifresiz , şifrelide yaptı günler uykular bile girmedi gözüme eş arasında gizli sakli olmamali bence.

Şifreli değil elime alıp bile bakmam işim olduğunda sormadan alır işimi yapar yerine koyarım haber verip.. ve zaten şifreli olan kartları dahil her şeyi bilirim. Eş olmak böyle bir şey GİZLİ SAKLI OLMAMASI LAZIM aranızda

var şu şekilli şifrelerden....ama ben biliyorum...bilmezsem sıkıntı yaparım....benim telimde de var ama çocuklar oynadığında arama yapmasın diye....
velhasıl şire olabilir ama siz bilmelisiniz..

Değil aksine benim telefonum şifrelidir yıllardır ama bu ondan birşey sakladığım anlamına gelmez.şifremi bilir ortak oynadığımız oyun vs. yada şarjı yoktur birini arayacaktır kullanır,onun dışında telefon kişisel birşey.Karıştırmanız hoş olmamış size kızıp şifrelemiş işte buna cok anlam yüklemeyin.

şifreli ama şifresini biliyorum tabi ki de. şifreyi senden gizliyosa gördüğünde kötü hissedeceğin şeyler var demektir.

Benim eşimin ilk tanıdığım günden beri şifresi yoktu hala da yok benim var ama eşim bilir şifresini

Hanimlar nasil bi tavir sergilemeleyim fevri davrandim buyuk kavga cikti degdimi yani su sifre olayina bunca huzursuzluk

valla fevri davranma ama haklısın şifresini gizlemesi hoş değil benim eşimin şifresi yok karıştırmak aklıma bile gelmez ama şifre koyup bana bunu söylemediği an ona bunu fena ödetirim

Hayir degil ama olsaydi da sifresini soylerdi eksik olmasin bisey saklamaz benden eger sifreyi soylemiyorsa sinir bozucu bi durum

deil tabiki...olsa bile bilirdim...
ama şifreli olmadığı halde birbirimizin telefonunu karıştırmayız..elimize alsak bile niye aldında demeyiz..güven tavan yani maşallahhhh

valla o uyurken alır telefonunu telefoncuya götürürüm ! kırdırtırım şifresini . sonrada al canım bişey yokmuş derim
yada varsa ona göre bakarız ...
yaparım bunu bilir ...

bizimkiler şifreli ve ikimizde biliyoruz telefonlarımız heeep ortadadır asla saklanmaz birbirinden. direk kıllanırım ben böyle bi durumda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…