eslerinizin telefonu sifrelimi

Hayır değil...ama bence şifre problem değil şifreliyde ve şifreyi siz bilmiyorsanız bence problem:KK51::KK51::KK51:

tabiki şifreli olmalı telefonlarımız sadece evimizde kullanmıyoruz sonuçta telefonu.. benim de eşiminde şifresi aynı ....
eşin şifrei söylemiyorsa birde tel.saklıyorsa dikkatli ol..

bizim teller de şifreli ama biliriz şifrelerimizi. eşden telefon şifresi mi saklanır hiç. siz de ona aynısını yapın. o söylemeden siz de söylemeyin.

eşim şifre koymaz saolsun zaten ben sürekli kontrol ederim internet hesaplarınında şifresi vardır söylemeden girmez bile eşler arası şifre saklama olayını anlamıyorum inşallah benimde başıma gelmez

Bence zaten telefonlar şifreli olmalı. Bunun çalınma durumu, başka biri tarafından kurcalanma durumuda var çünkü. Ama tabii herkesin dediği gibi eşler şifreyi bilmeli. Neden saklayasınki eşinden saçma.

Telefonunda şifre yok.
Olsaydı da farketmezdi.Eşimin bütün şifrelerini bilirim hatta unutunca bana sorar.

Evlendik ve aynı evi kullanıyoruz.Onun olan herşeyi rutin kontrol ederim eşime sonuna kadar güvensemde.Sosyal hesap şifrelerini bilirim kredi kartlarınıda cep telefonuna şifre koymasına zaten lüzum yok evde iki kişiyiz neyi kimden saklıyormuş..Ama şifre koyarsa da bilirim.Şifre koydu diye kızmam benden birşey saklamadığı müddetçe kızmam....

Son düzenleme:
Hayır değil.ama oladabilirdi bi yerde unutulabilir tlfnlarda özel herşeyimiz var. olsada birbirinizin şifresini bilirdik ama karşırtırmak için yada şüpheden değil birbirimize lazım olabimeceğinden.

X