eslerinizin telefonu sifrelimi

şifreli ama ben açamıyorum maalesef çünkü parmak iziyle açılıyor. gizli saklı bişey yaptığını görmedim tabiki

Benimkinin değil, benim de değil. Neden saklarlar ki anlamıyorum hiç, eşimin şifresi olmamasına rağmen ben bir kere elime alıp bakmadım. Şifre koyunca daha çok şüphe uyandırıyorlar, insanın bakası geliyor :KK48:

Hepiniz sagolun bayanlar yazan parmaklariniz dert gormesin cok canim sikildi ama bi sonuc yok bakam ama ne yapip ne edip ogrenecegim teskkurler

Benimki şifreli eşiminki değil ama Şifremi bilir kendisi. Şifre sana karşı oluyosa anormal ki oyleymis. Onun dışında şifreli olmasi çok normal başka insanlara karşı

ikimizinki de şifreli ve şifrelerimiz aynı
şifreli olmasında sıkıntı yok.. sadece sizden köşe bucak telefonu kaçırıyorsa o zaman sıkıntı büyük

Benimde eşim değil ama sevgilimin telefonu şifrelidir benimde öyle. o benim şifremi ben onun şifresini bilirim zaten

Şifreli. Ama senin sorunun şifreden ziyade şifreyi saklaması herhalde? Yani sorun şifreyi saklamayken sen başka bir soru soruyorsun.
Evet şifreyi saklamak bir sorundur.

esimin degil ama benim tlfn sifreli , sifreleyince bilerek yaninda acarim bilsin diye diger turlu sormaz karistirmaz asla , evlilik guven uzerine kuruludur ufak bi suphe o temeli sarsmaya yeter bu sebepten bu tur konular seffaf tutulmalidir:KK66:

şifreli ve şifresini biliyorum
sebebini sorduğumda başkası bakmasın
ekranına resmim olur bazen
niye kaldırdın diye sorduğumda
tel bişey göstermek için açtığımda
görmelerinden rahatsız oluyorum demişti
yada bir resim atarsın o an başkası görür gibi

takılcak bir şey yok canım

Esimin sifresini bende biliyordum bu zamana kadar grrekcesi ben karistiriyormusum bu sebeple degistirmis ne yaptiysamda ogrenemedim

Bence senden saklaması normal değil
karistiriyosan ne olmuş gizli bişi yoksa niye sorun olsun

Ben eşimin telefonunu karıştırırim oda benim Şifremi fln bilir istediği gibi kurcalar
eşinden haz etmedim takipte kal

Adam telefonu sadece evde mi kullaniyo niye sifresi olmasin? Is yerinde masada da duruyo o telefon eline alan her seye ulassin mi? Sifreyi bilirsin o ayri tabi

X