eslerinizin telefonu sifrelimi

Benim şifreli, eşiminkisi değil. Ama şifremi bilir. İstediği zaman o benimkini ben onunkini kullanabiliriz. Facesde sürekli açıktır, benimde. Sorun yok yani, şifre olması normal ama şifrenin saklanması, karıştırıyorsun diye değiştirilmesi anormal

Hayır yok her dk elimdedir zaten eşimin teli :KK14: birlikte oyun oynuyoruz o benimkiyle ben onunkiyle heŕ dk oynıyabiliyoruz.
ayrıca şifresi olsa normal ama benim bilmemem normal değil

Aynen oyle arkadasim gecenlrde onun yaninda facesine bakiyodum engelenenlere baktim diye bunlar kim diye sordum bida sifreyi degistirdi tartismamiza ragmen soylemedi
Yaptigi cok afedersiniz esiniz sonucta ama gercekten cok sacma. Yani illa aldatiyirdur falan.diyemem belki inattan yapiyordur ama sebebi ne olursa olsun yaptigi yanlis. Siz ustune dusmek yerine eger varsa telefonunuza sifre koyun. Varsa faceniz ve diger internet hesaplarinizin sifresini degistirin kisasa kisas yapin. Geçin koseye gizli gizli gezin internette. Babam da anneme aynisini yapti annem.gitti fave acti babami umursamadi sonra kiskanvliga basladi babam. Aradan yillar gecti hala annemin telefonuna bakar arada :) erkekler tuhaf vesselam.

Bizim bütün şifreler ortak.
Kurcalama huyum yoktur ama her iki telefon da çaldığında ilk açan benim.
Kocam uyumuş oluyor, karpuz kesiyor, maça dalıyor vs.

Esinizin telefonunun şifresi olmasi normal ama sizden sakliyorsa anormal bir durum var demektir.sifre koymayinca iyi olmuyor. Onune gelen kurcalayabiliyor.ama siz bilmelisiniz

Eşim yok ama sevgilimin telefonu şifrelidir, bizzat ben koydurdum çünkü telefonunu devamlı ortada bırakıyor yazışmalarımızı herhangi birinin okumasını istemem doğrusu.

şifresi yok onunda benimde.olursada bilmem şart gizlerse şüphelenirim.gizlemezse zaten karıştırmam.

İkimizin de şifreleri, baya mailleri hesapları vardır ki benim hesaplarım daha çoktur. Neyse ikimiz de birbirimizin bütün şifrelerini biliriz... Can sıkıntısı sarmasa ellemeyiz ama hiç :)

Hanimlar nasil bi tavir sergilemeleyim fevri davrandim buyuk kavga cikti degdimi yani su sifre olayina bunca huzursuzluk

X