- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne münasebet şifre adedince.....neyse kabalaşmayayımHanimlar eslerinizin telefonunda sifre varmi varsa bu normal bir durummu tesekkurler simdiden
Yaptigi cok afedersiniz esiniz sonucta ama gercekten cok sacma. Yani illa aldatiyirdur falan.diyemem belki inattan yapiyordur ama sebebi ne olursa olsun yaptigi yanlis. Siz ustune dusmek yerine eger varsa telefonunuza sifre koyun. Varsa faceniz ve diger internet hesaplarinizin sifresini degistirin kisasa kisas yapin. Geçin koseye gizli gizli gezin internette. Babam da anneme aynisini yapti annem.gitti fave acti babami umursamadi sonra kiskanvliga basladi babam. Aradan yillar gecti hala annemin telefonuna bakar arada :) erkekler tuhaf vesselam.Aynen oyle arkadasim gecenlrde onun yaninda facesine bakiyodum engelenenlere baktim diye bunlar kim diye sordum bida sifreyi degistirdi tartismamiza ragmen soylemedi
Bizim bütün şifreler ortak.
Kurcalama huyum yoktur ama her iki telefon da çaldığında ilk açan benim.
Kocam uyumuş oluyor, karpuz kesiyor, maça dalıyor vs.
En güzel cevap bu olmusŞifre olması normal ama eğer o şifreyi senden saklıyorsa anormal.
Heh işte bunlar hep çift üyelikFarkettim de biz ne kadar da cok benziyoruz cok ilginc