- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Biliyor hatta dalga geçiyor taklidimi yapiyor kavga ettiğimizde hemen git yetiştir kk ne diyor. "Kızlar bugün eşimle kavga ettik... Kızlar bugün bebeğim şöyle yaptı... Miymiymiymiy"
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha bende kayınvalide konularında yapıyorum onu. Bazen kayınvalidemlerede anlatıp “yaaaa ne gelinler var” bakışı atıyorumSupermis
Ben de asiri kiskanc uyeleri anlatip beni op de basina koy herif diyorum![]()
Eşine selam ve hürmetler, kendisine Mune abla ban butonu tahsis edeyim, arada yüzüne hasret kalınca bassın, abla bizim hatunu şu kadar gün yasaklasana isteği de yapabilir, benden kendisine tam destekEşimMune ablayı çok seviyor
Arada banlaninca adamın hoşuna gidiyor elinden telefon düşüyor diye..Ne zaman banlansam of ya mune abla diyorum ya oradan kalmış aklinda![]()
Eşine selam ve hürmetler, kendisine Mune abla ban butonu tahsis edeyim, arada yüzüne hasret kalınca bassın, abla bizim hatunu şu kadar gün yasaklasana isteği de yapabilir, benden kendisine tam destek![]()
İki konu arasındaki benzerlik nerdebenim konumdan esinlenerek açtın galiba :):):):
hayır yok :)
Konuyu nasıl kaldırdınız?Ahh ahh. Benim başıma gelen. Ben burda bi güzel içimi döküyodum. Eşimden dert yanmalar, kayınvalidem, kaynım filan. Bi gün eşimde geçmişten bişeye bakarken hepsini görmüş. Bi trip attı filan. Sonra kaynanamla ilgili açtığım konuyu kaldırdım mecburen. Nickimi filan değiştirdim. Hep gizli pencereden girerim artık, ders oldu. Eşim evdeykende hiç açmıyorum.
Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
VaSelam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)