Eşlerinizin hesabınızdan haberi varmı:)

Biliyor hatta dalga geçiyor taklidimi yapiyor kavga ettiğimizde hemen git yetiştir kk ne diyor. "Kızlar bugün eşimle kavga ettik... Kızlar bugün bebeğim şöyle yaptı... Miymiymiymiy"

Ben de buraya uye olduktan sonra adami darlamaya basladim bazen soyle goz ucuyla ne yaziyo diye bakmaya calisir cikarim hemen sen diyo orda kizlarla konusa konusa bana sariyon :) hatta dun kucuk oglum bakiyo ben hizli okudugum icin o okuyana kadar cikmis oluyorum konudan.almis eline telefonu su kadinlar kulubunun programi nerde silcem onu sinir oluyom diyo :D gulmekten öldum ya kendi okuyamiyo diye program saniyo silecekmis :D

Bilmez mi, en sıkı takipçimdir kendisi. Gün içinde sürekli girip bi şey yazmış mıyım diye bakıyo:KK70:

Tabiki haberi var ama nickimi bilmiyor zaten telefonumda şifre var özel alanım. Alıp karıştırıp okuyamaz müsade etmem. Zaten oda asla bu tarz şeylere karışan biri değil.

Eşim Mune Mune ablayı çok seviyor :KK70:

Arada banlaninca adamın hoşuna gidiyor elinden telefon düşüyor diye..Ne zaman banlansam of ya mune abla diyorum ya oradan kalmış aklinda :KK70:
Eşine selam ve hürmetler, kendisine Mune abla ban butonu tahsis edeyim, arada yüzüne hasret kalınca bassın, abla bizim hatunu şu kadar gün yasaklasana isteği de yapabilir, benden kendisine tam destek :KK70:

Eşine selam ve hürmetler, kendisine Mune abla ban butonu tahsis edeyim, arada yüzüne hasret kalınca bassın, abla bizim hatunu şu kadar gün yasaklasana isteği de yapabilir, benden kendisine tam destek :KK70:

Ay yok abla kalsın ötede biraz :D
Ben ne zaman banlansam hep önemli seyler oluyor dönene kadar unutuluyor ben daha yeni girmiş oluyorum :D

Biliyor. İlk zamanlar mesajlarıma falan da bakmış. Kavgalı olduğumuz bi zamanda bi üyenin kocasıyla ilgili B.k yesin yazmıştım üstüne alınmış mesela. :D Şimdi ilgilenmiyor galiba.

Ahh ahh. Benim başıma gelen. Ben burda bi güzel içimi döküyodum. Eşimden dert yanmalar, kayınvalidem, kaynım filan. Bi gün eşimde geçmişten bişeye bakarken hepsini görmüş. Bi trip attı filan. Sonra kaynanamla ilgili açtığım konuyu kaldırdım mecburen. Nickimi filan değiştirdim. Hep gizli pencereden girerim artık, ders oldu. Eşim evdeykende hiç açmıyorum.
Konuyu nasıl kaldırdınız?

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)

Üye olduğumu bilir fakat hiç merak edip okumaz...

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Va

Back
X