Eşlerinizin hesabınızdan haberi varmı:)

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Ahh ahh. Benim başıma gelen. Ben burda bi güzel içimi döküyodum. Eşimden dert yanmalar, kayınvalidem, kaynım filan. Bi gün eşimde geçmişten bişeye bakarken hepsini görmüş. Bi trip attı filan. Sonra kaynanamla ilgili açtığım konuyu kaldırdım mecburen. Nickimi filan değiştirdim. Hep gizli pencereden girerim artık, ders oldu. Eşim evdeykende hiç açmıyorum.

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Hesaptan haberi var ama yazdklrma bakmaz. Bazen kendi der kadınlar kulubune sorsana diye cocukla alakali seyleri :)))

benim eşimde biliyor telefonu elime alinca ne oldu yine kadinlar kulubunde kafani kaldirmiyorsun der bide :) ama nickimi bilmiyor yani oda sormadi bende soylemedim :)

Bilmez mi. Yazarken suratımdan anlıyor yine kadinlar kulübündesin dimi diyor . Nickimi sormadı hiç. Merak etmez öyle şeyleri.

Ay bende hergün bi özet geçiyorum eşime buradan. “Bak şu kadınlar çok ilginç, bak şöyle bi olay var tartışma çıktı” diye. Beni bildiği yetmiyor, nickleriyle bazı hatunlarıda biliyor :)
:KK45:Supermis
Ben de asiri kiskanc uyeleri anlatip beni op de basina koy herif diyorum :KK53:

Benim eşimin haberi yok duysa veya görse çok kızardı.tüm dünyaya anlatmıssın sorunlarımızı diye.

Telefonum kk bir konu okurken yarım bırakıp lavobaya gittim. Geldiğimde eşim almış okuyor ve kaynana ile ilgili bir konuydu almaya çalıştım vermedi..
Birsürü tantana yaptı neymiş
Burdaki şeyler beni etkileyebilirmis..
Ben okurum dedim herşeyi okurum
Bu kk olmaz,guzin abla olur
Köse yazarı röportajlari olur seviyorum dedim.
Öyle olsun dedi verdi.
Şimdi biliyor okuduğumu üyeliğin yok demi dedi yok dedim.
Üyeliğimi bilmiyor aman aman:bicak:o_O:skandal::KK62:

bilir. onceleri burada aldatanlara sarip paranoya yapardim, hic istemezdi girmemi.
sonra burasi sayesinde 16 kilo verdim. simdi sesi cikmiyor :D

Benim de eşim biliyor.ama üye adımı bilmiyor. Merak edipte kurcalamaz. Arada sırada ben de üye olacağım diyor. Erkek üye yasakkkk diyorum:halay:

Ayy söylersem neler olur acaba :KK70: hele bir de beni haksız bulduğunuz konularda offff susmaz artık :işsiz:
ama böyle bir platformda olduğumu biliyor, anlatıyorum şöyle bir olay olmuş falan diye..geçenler de sabah kavga ediyoruz sen o siteyi okuyup okuyup bana sarıyorsun dedi En Büyük KK

Elbette biliyor.

Biliyor,nickimi de biliyordu da gecen degistirdim degisiklik olsun diye...ama hic okumadi yazdiklarimi

Eşim burayı bilir tabiki
Hatta arada birlikte bile baktıgımız değerlendirdigimiz olur
Bazen gerçekten şok oldugun ders çıkarılacak haline sükredilecek olaylar görüyorsun burada ve bende paylasırım kendisiyle
Ama oturup hesabımı acıp kendi okumaz okuyamaz değil okumaz uğraşmaz

Back
X