- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi byzaahuseyin
var da nickimi bilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh. Benim başıma gelen. Ben burda bi güzel içimi döküyodum. Eşimden dert yanmalar, kayınvalidem, kaynım filan. Bi gün eşimde geçmişten bişeye bakarken hepsini görmüş. Bi trip attı filan. Sonra kaynanamla ilgili açtığım konuyu kaldırdım mecburen. Nickimi filan değiştirdim. Hep gizli pencereden girerim artık, ders oldu. Eşim evdeykende hiç açmıyorum.Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Hesaptan haberi var ama yazdklrma bakmaz. Bazen kendi der kadınlar kulubune sorsana diye cocukla alakali seyleri :)))Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Ay bende hergün bi özet geçiyorum eşime buradan. “Bak şu kadınlar çok ilginç, bak şöyle bi olay var tartışma çıktı” diye. Beni bildiği yetmiyor, nickleriyle bazı hatunlarıda biliyor :)
Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
https://www.google.com.tr/amp/s/www...lanici-adi-degisikligi-hakkinda.410100/?amp=1Merhaba bende nickimi değiştirmek istiyorum nasıl oluyor anlatır mısınız.
Rica etsem