Eşlerinizin hesabınızdan haberi varmı:)

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Yok bilmiyor ve eger söylersem muhtemelen herseyi arastirir ne yazdim ne paylastim diye sifremi de kirabilir cok merakli birisi kendisi hakkinda ne yazdim veya yaziyorum diye :D

Girdiğimi bilir bence.
Eskiden yakalanmıştım çünkü.
Şimdiki nickimi bilmiyor.
Bilmesine de gerek yok.
Özgürce paylaşım yapacağım yer burası.
Onun yüzüne demediğim bir şeyi yazmıyorum ama
herkese karşı gömülmek kim ister?

Bilseydi, bir kavga sebebi de bu olurdu.
Millete karşı yerin dibine sokuyorsun beni demek diye..

Çok hassastır çok!

Girdiğimi bilir bence.
Eskiden yakalanmıştım çünkü.
Şimdiki nickimi bilmiyor.
Bilmesine de gerek yok.
Özgürce paylaşım yapacağım yer burası.
Onun yüzüne demediğim bir şeyi yazmıyorum ama
herkese karşı gömülmek kim ister?

Bilseydi, bir kavga sebebi de bu olurdu.
Millete karşı yerin dibine sokuyorsun beni demek diye..

Çok hassastır çok!
Hassasligindan degl de bende şikayetçi olmuştum kimi zaman onları ablasına yazdığımı özel cinsel konularimizi hepsini okumustu memnun değilsen madem o kadar içine dert olup oralara kadar yazıyosun buyur demişti:) cinsellikle ilgili olana ben epey utanmstm okumuş olduğuna onada zaten özelimiz falan kalmamış demişti:) hatta baya şimdi bile der hesabim silinmiş diye bilmesine rağmen git bunuda yaz kadınlar kulübüne git şunu da sor die dalga geçer benimle :)

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Benimki karıştırmak adına değil ama tesadüf görmüştü üye adımı
Konularımı okusa idi rezil olurdum çünkü 10 yıllık hesaptı ve eski sevgililerim vs dolu konu vardı
Tabi kv de görümce de
Kapadım bu yeni hesabım

Nişanlılık döneminden beri burda olduğumu bilir ..
Bazen konuları okurken oda takılırdı okurdu .
Gecelerde açtığım ( onun hakkında) telefonun ekranı açık kalınca okudu ..
Birazda iyi oldu oturup anlatamadıklarımı okudu ..

Tekrar bulunmak istemiyorsanız geçmişi tamamen silin ve her çıkışta hesabı kapatın. En önemlisi yeni bir üyelik açıp eski üyeliği tamamen kapattırmalısın. Nick değişmek çözüm değil konudan yine bulur seni.
Benim eşim girdiğimi biliyor. Eski nicklerimden bir kaçını biliyor.
Şuankini bilmiyor. Arada sallıyor x bir şey için yorum var mı bak bakalım der.
Öyle yani.

Benim eşim de biliyor ama açıp okudu mu bilmiyorum arada ben yazarken ya da okurken hani bakım yine ne yorum yapıyorsun diyor ya da kimseye akıl verip vebal alma diye kızıyor o kadar.

Eşin nickini ezberlemiş ise girip tüm mesajlarini okuyabilir, nickini değiştirmeni tavsiye ederim...

Umrunda bile değil kadınlar arası muhabbet. Ama evet benim burda takıldığımi biliyor.

Hesaptan haberi var, hatta bazen ona okuyorum ilginç bulduklarımı :KK48: ama tabi burda açtığım konuların hiç birinden haberi yok :ıslık:

Sadece takıldığım forum sitesi var diye biliyor sitenin adını içeriğini nickimi bilmiyor sormadı da

Eşim biliyor hatta bazen yorum yaparken yine ne yaziyon der. Nickimi ne yazdığımı bilmez. Ben arada söylerim birinin başına söyle gelmiş sen olsan naparsin diye cvp verir. Okumayı sevmediği içinde ne varda ne okuyon der umursamaz :)

Back
X