Eşlerinizin hesabınızdan haberi varmı:)

Benim eşim soruyor çok yazdığım zaman kimle yazisiyon bukadar diye kadinlar kulubu diyorum bikere ne orası demişti anlatmistim hatta bazen sasirdigim konulari onada okurum oda yorum yapar bana ama asla alıp giremez benim hesabima hatta bazen kizdiğim zman kadinlar kulübüne çok takilion atarlandin birbirinize gazmi veriorsunuz diyo 6 yıllık evliyim hiçte telefonumu eline almisligi yok ben onunkini onun yanında karistiririm o almaz çünkü vatsap gruplarim var orda kızlar resim falan atiyo oda onlarla karşılaşmamak için ellemez aslında oda baya kiskanc ama başka erkeklerden kıskanır telefonumda napioo kimle konisuyo falan diye düşünmez bana güvenir çünkü esinizde güven eksikligimi var

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Biliyor ilk actigimda birgun sonra tlfna bakip gordu... hicbirsey yapmadi okumadi da... ne o diye sordu bende anlattim o kadar... arada dert duvari diye dalga gecer

Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)

Bilmiyo ...

Eşimin haberi var kızmaz zaten kk adı üstünde kadınlar klübü dertleşiyoruz her konuda diye söyledim alıp okumaz ki kadınlar arasında konuşuyoruz deyince de bakmak istemez baz3n komik konularda çok gülersem hayırdır der anlatırım işiniz gücünüz yok mu sizin der güler geçer

Nickimi falan bilmez ha kk sürekli açık girmeyi bilse girse görür ama bakmaz hiç

Bu benim ikinci hesabım. Nisanlim buraya girdiğini biliyor diğer hesabımda çok konum vardı deşifre oldum gibi hissettim kendimi. Yeni hesap aldim. İnsallah bulmamıştır beni. Hatta bi konu açmıştım nişanlımla ilgili o zaman sevgilimdi. Günlerce birinci sayfada kalmıştı. O ara aramızda bozuktu bdv ye girdiyse kesin anlamıştır diye az yemedim kendimi. Uykularım kaciyodu artık. Umarım görmemiştir bilmemesi gereken ailevi konular falan da vardı. Ama hala aklımda soru işaretidir okudu mu acaba diye. O yüzden bence burda takıldığımızı bilmelerine gerek Yok.

Siteye yazdığımı biliyor ama kullanıcı adımı bilmiyor.

Hoş sorsa söylerim saklayacağım bi şeyim yok.

Biliyor girerken gördü çünkü :)) kadınlar klubü ne ya dedi birkaç kez ona buradaki Konuları okudum bize ne niye okuyorsun bunları dedi :)) nickimi biliyor mu Bilmiyorım biliyorsa da bilsin ya takmam

vallah benmki biliyor ama kurcalamaz cunku kadinlarin ortami oldugu icin merak etmez sadece .onemli .bise olursa kk ya sorsana belki yasayan vardir der

benim konumdan esinlenerek açtın galiba :):):):
hayır yok :)

Bir konu vardi dün kocası 20 için hırsız demişti ,akşam sordum dedimki cebinden para kayboldu beni hırsız tutarmısın demeden kk de okudun demi bunu deyip güldü :KK45: gizlemem yorumları yazarken okurum onada

Eşim biliyor foruma girdigimi :) bazen ben de ona ilginc buldugum konuları okurum ama nickimi bilmez..gece yataktayken uyku tutmazsa kk da takılırken görür beni yine kadinlar kulubu degil mi der yatar sorun etmez:KK54:

Maaşallah hepinize iyi ki siteye erkek üye yasak ne gerek var kocalarınıza , sevgililerinize burdaki olaylardan bahsetmenize. Benim eşim de biliyor görüyor tabii girdiğimi ama yanımda bile olsa kafasını çevirip bakmaya tenezzül etmez. Burası kadın platformu.

Eşim bilir takıldığımı, nickimi söylemiştim ilk başta kaydolurken sorduğumda tereddütlüydü kendisi şimdi bazen istediği filmi seyretmek için bile sen gidip biraz kadınlar kulübüne takılsana der. En Büyük KK:KK70:

Biliyor olur olmadık yerde de söylüyor.
Geçen görümceme dedi laf arasında bi bakış attım :110: Nisan annelerine girse bütün dedikodularımı okuyacak kendi hakkında görümcem :deli:

Asla söylemem.
Ne kk dan bahsederim ne de üyeliğimden.
Burası benim özgür ve kişisel alanım.
Eşim veya bir kimsenin dahil olmasını istemem.
Çünkü istemsiz otosansür uygular insan kendine.

Benim eşimde biliyor ama asla okumaz yazdıklarımı.. Gerçi okusa da anlamaz.
Yalniz konu sahibi birşeyi merak ettim.Esim aşırı kıskanç demiş çok şükür sorunumuz yok demişsin.
Aşırı kıskanç olması sorun değil mi?
Size güvenmiyor oluşu sorun değil mi?
Ne demek arasira telefonunuzu incelemesi?
Nasıl musade ediyorsunuz buna?

Esım okudugumu bılıyorda gırıp yorum yaptıgımı bılmıyo bılse kızıyor karısma dıyr. Benım oglan cok uyanık on yasında o cok takıp edıyo naptıgımı nıckım bırazhuzur oldugu ıcın
Anne neden bırazhuzur sen huzursuzmusun bız senı huzursuzmu edıyoruz dıye sorar arada :) ve actıgım konuları okumaya calisir ondan gizli yazarım
En son adımı degıstırdım dedım. Baska isimle gırıyorum zannedıyo ama söz vrr dedım aramızda kalacak bunlar sozunude tutar.

Back
X