eşlerinizden en son ne zaman iltifat duydunuz...

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
39
geçen gün annesi gibi güzel olucak dedi benim için.eşim....sengözlerimebaksanab..(cereni kastediyo).:roflol:.ee hanımlar sizin duyduğunuz en son iltifat neydi..........:1hug:

Son düzenleme:
Gurur duyuyorum senin gibi bir eşim olacağı için,her yerde yüzümü ağartıyorsun..
Çok şanslı bir erkeğim ben,dedi..:1hug:
Ama aslında ben daha şanslıyım farkında değil..:1hug:

soylemıyo ama soylettırıyorum soylemezseklava::mymeka:
en son dun aksam soyledı..ondan oncekını hatırlamıyorum:roflol:demekkı baya olmus..

bi düşündüm de iltifat etmemiş yakın zamanda sanırım..aklıma gelmedi..Çok üzgünüm çoook

10 gün kadar önce İstanbul'a eşimin bir akrabasının evlenme törenine gittiğimizde eşim orada yaşanan curcunayı ve tatsızlıkları görünce şöyle dedi bana:
"Sen beni hiç bir zaman zora koşmadın, kurban olurum ben sana" :asigim: :asigim:

"Ben, benim gibi biriyle evlenmezdim bana nasıl katlanıyorsun. Sen benim ışığım oldun" dedi.:1shok:İyi bişeymi dedi kötü bişeymi dedi tam anlamadım:icecream: Ama söylerken gözlerindeki o sıcacık ışıltı bana herşeyi anlattı zatencoksekeriremsu
Ayyyy bak kocamı özledim şimdi. jeyyar

vallahi ben hergün iltifat alıyorum...alıştım artık...
ey büt-i nev edâ
olmusum müptelâ
asikim ben sana
iltifat et bana

sevgiler...

sevgiler...

valla keyfi yerindeyse iltifat eder
bi de ya şimdi farkettim
hiç sen iyisin falan demez
yani huy güzelliğiyle ilgili iltifat etmez
sadece çok güzelsin harika bir karım var v.s
yani hep dış görünüşümle ilgili
acaba kötümüyüm ben ya

İltifat evlendikden sonra duymadım hiç diyebilirim...Devamlı pc sine iltifat ederdi..Yok Gb yı şu kadarmışda,kapasitesini büyütecekmişde.....

Bayıldımmmm..

İltifat mı? O ne ki...Duymadım hiçç...

Dün gece saat 2 sularında...
Annemin yeni aldığı şort ve badinin çok yakışmış olduğunu söyledi..:icecream:
Laf yapmasını çok iyi bilir zaten..:mymeka:

Boşanma kararımızdan 3-4 gün önce bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirim demişti.Hatta boşanma kararından sonra da bu sözünü hatırlattım evet dedi bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirim...Bunun dışında stresli gunler arasında araya sıkışmış seni seviyorum dışında bi iltifat gelmedi, gelmezdi de zaten...Ama o lafı bana bir ömür yeter.

bayağı oldu yaaaa....
alla allaaa aslında şu soruyu görene kadar farkında değildim ama şimdi kızdım bak..klava:

seni herşeyden ve herkesten çok seviyorum...sen dünyanın en güzel kadınısın(tabi kendine göre:))dedi..canım benim..bende seni çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…