ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Valla bu konunun net çözümü epilasyon, yaptıramıyorsan epilatör al kısacık tüyleri bile alıyor. 15 günde bir epilatör hem ağda gibi pis değil hem kolay.
Konuyu bilmiyorum evli değilim ama aynı takıntıyı yaşardım sanırım, minicik tüyüm çıkmış olsa etek, şort giyemem sanki millet beni mikronluk inceliyor gibi.

çok aşırıya kaçmadığı sürece ben de erkeklerin takmadığını düşünüyorum.
yine de temkinli olmak gerek:)
benim eşim asıl tüylerimi alınca kızıyo neden canını yakıyosun diye, ama tabiki de dinlemiyorum onu

yanı ıyıce uzamamıssa yanı alınacak ama ertelıyorsam 1-2 gun kı olabılıyor bazen vakıtsızlıkten
ama ufak ufakken gayet sort don dolasıyorum

Bunu eşinizin değil sizin nekadar önemsediğiniz önemli olmalı.
Ben kıldan tüyden nefret ederim sürekli alırım temiz dolaşırım. Epilatör kullanıyorum koltukaltı ve bacakiçin.
Genital için jilet kullanıyorum.
Regl Döneminde epilatöre dayanamadığım için komple jilet kullanıyorum.
Bacaklarımıda çoğu zaman eşim alır çok hoşuna gidiyo.
Ama erkeklere gelirsek kaba bi tabir var ... Buldunda kıllısını mı arıyosun diye.
Bu Söze göre kıllı seviyorlar :)

valla benim herif benim bacakları camoka gibi bile gördü..tiksindiğini sanmam onun bacakları kıldan görünmüyor zira ben tiksinmiyom ona ne

sen onun bütün vücudunu kaplayan tüyleri yüzünden ondan soğudunmu.8 yıl ne kadar kasmışın kendini ona tüyümü göstermicem diye daha bu konudaki düşüncelerini bile bilmiyosun. bayan olarak en kıllı halimiz bile erkeğin yanında temiz kalır.orman gibi ol demiyorum ama bu kadar kasma kendini oluruna bırak.
Hadi bacagı kamufle ettin diyelim..

Agda yapma kıvamına gelene kadar kuşları da mı öttür müyorsunuz?

Bizimki kel aynak halini de bilir..shaggy halı halini de..

bacağa jilet yapınca çok yanıyo

benimki bir taneyi bile görünce kriz geçiriyo takıntısı var valla bende elimde epilasyon ağda cımbız hangi bölgeye hangisi uygunsa onlarla geziyorum evde sürekli buluşmadan önce, bide evlenince napıcam kimbilir benim tüyler ne kadar alsam o kadar hızlı uzuyo lazer falan kar da etmedi

bence takılanda var,takmayanda,önemli olan senın nasıl hissettiğin,ama ben lazer yaptırdım,bekarım,ama kendım rahatsız oluyorym dıye ,

Canım anlatir misin kac seans ta bitti ve tamamen bittimi hic tuy kalmadi mi

E="endulus34, post: 41765309, member: 152468"]bence takılanda var,takmayanda,önemli olan senın nasıl hissettiğin,ama ben lazer yaptırdım,bekarım,ama kendım rahatsız oluyorym dıye ,[/QUOT

canım bence uzun giy o sıralar. nolcak sanki 1 hafta daha uzun giymiş olacaksın.
lazer için karar vermediysen epilasyon aletiyle alsan o zaman tam uzamasına gerek kalmıyor. ama batık falanda çok yapıyor tabi.
burdan okuduğum yorumlara göre çoğu erkek takmıyormuş.
takan bi kısım erkekte var.
önemli olan eşin hangi kategoride.
bizim okulda bi çocuk vardı valla bırak bacağı kılı kaşımızı bıyığımızı incelerdi bak çıkmış derdi sinir şey ya
o çocuğun öyle takıntılı olma sebebide ablasıyla büyüdüğü içinmiş

makınalar artık en kısa kılları bıle alabılıyor agdanın alamadığı kılları makine ıle alın ve sorunu çözün...

bacak değil de yüzde kaşta varsa sorun erkekler için. kıllı tüylü yüz hoşlarına gitmiyor. bacağın sorun olacağını sanmıyorum

ben lazerliyim çok çok rahatım
bacaklarımı sadece diz altını alıyorum oralar lazerli değildi sonra oda tak etti onada lazere gidiyorum şuan
şimdi 2. seans için az uzamasını bekliyorum makine görsün diye
evde çok açık giyinen ben şimdi uzun eşortman giyiyorum ama eşim eşortmanı sıyırıyor otururken falan eli bacağımda oluyor böyle
e baktım adamın umru değil bende yeni yeni yendim bu durumu ve hayat böyle çok daha rahatmış valla
bende sizin kadar belki daha fazla takıntılıydım kıl konusunda eşim böyle yapınca aştım birazda olsun şimdi çok daha iyi hissediyorum.
gerçekten biraz aşmaya çalışın bakın çok dha iyi hissedeceksiniz

Yok yaa bende olmuyor... hemde artik uzman oldum 1-2 dk da bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…