- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi kartanesi58
cok uzun, vakit bulursam ve tabi izin alabilirsem paylasirim. Ama ozeti verilen lazer isigin insan sagligini tehdit ettigi.Merhaba arkadaşım.arkadaşınızın araştırmalarını bizde okuyabilirmişiz? Kızım için düşünüyordum lazeri.ona göre yaptirayim
Valla bu konunun net çözümü epilasyon, yaptıramıyorsan epilatör al kısacık tüyleri bile alıyor. 15 günde bir epilatör hem ağda gibi pis değil hem kolay.Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim
Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim
valla benim herif benim bacakları camoka gibi bile gördü..tiksindiğini sanmam onun bacakları kıldan görünmüyor zira ben tiksinmiyom ona neMerhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim
Hadi bacagı kamufle ettin diyelim..
Agda yapma kıvamına gelene kadar kuşları da mı öttür müyorsunuz?
Bizimki kel aynak halini de bilir..shaggy halı halini de..
bacağa jilet yapınca çok yanıyoNiye bu tarz seyleri biz bayanlar takiyoruz yaaa?? Onlar hic boyle dusunmuyorlardir..adam dogumuma girmis yani kil tuy nedirki onun yaninda?!?
Buarada asiri dikkat etmem ben ama zaten genelde temiz dolasirim.. Ancak gebelikte zorlaniyordum gobusten dolayi.... O zamanda sadece son ay jilet kullandim..Simdi bacaklar jilet diger taraflar agda makina ne ararsan var... Yillarca bacaklarada agda yaptim manyakmisim niye ugrastiysam.. Simdi iki gune bir jiletliyorum hem cillop gibi geziyorum hemde vakitten kazaniyorun..
valla açsın kendi bacaklarına baksın öncelikle
siz 8 senelik evlilikte eşinizi tanıyamadınız mı yahu
aaa bacağında kıl varmış mı diyecek adam
bence 15 gün yeni çıkar hallerini
görmesi bi sorun teşkil etmemeli[/ QUOTE]
Canım tabiki gördü illa konusu bile oldu birkaç kez eşim rrahatsız olmuyo eminim ama açık açık sormadim hiç oda soylemedi.benim sorunum,ben rahatsız oluyorum takıntı yani
canım bence uzun giy o sıralar. nolcak sanki 1 hafta daha uzun giymiş olacaksın.
lazer için karar vermediysen epilasyon aletiyle alsan o zaman tam uzamasına gerek kalmıyor. ama batık falanda çok yapıyor tabi.
burdan okuduğumre çoğu erkek takmıyormuş.
takan bi kısım erkekte var.
önemli olan eşin hangi kategoride.
bizim okulda bi çocuk vardı valla bırak bacağı kılı kaşımızı bıyığımızı incelerdi bak çıkmış derdi sinir şey ya
o çocuğun öyle takıntılı olma sebebide ablasıyla büyüdüğü içinmiş[/QUOTECaCanım epilasyon aleti de kullandım iki sene ama çok batıkyyaptı bide canımı çok aşırı yakiyodu koklerim kalındır sagolsunlar o yuzden biraktim.evet burda anladimki cogu erkek takmiyi ve eminimki esimde takmiyo taksa illa daysnamaz soylerdi diye dusunuyorum o arkadasinin da agzina caksaydin bitane
çok aşırıya kaçmadığı sürece ben de erkeklerin takmadığını düşünüyorum.
yine de temkinli olmak gerek:)
benim eşim asıl tüylerimi alınca kızıyo neden canını yakıyosun diye, ama tabiki de dinlemiyorum onu
Yok yaa bende olmuyor... hemde artik uzman oldum 1-2 dk da bitiyor..sen onun bütün vücudunu kaplayan tüyleri yüzünden ondan soğudunmu.8 yıl ne kadar kasmışın kendini ona tüyümü göstermicem diye daha bu konudaki düşüncelerini bile bilmiyosun. bayan olarak en kıllı halimiz bile erkeğin yanında temiz kalır.orman gibi ol demiyorum ama bu kadar kasma kendini oluruna bırak.
bacağa jilet yapınca çok yanıyo