- 6 Haziran 2015
- 190
- 178
- 42
- Konu Sahibi kartanesi58
Makina ile alınca sürekli batık sorunu yaşayan bir ben miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kişin kıl yapısı,ve ten rengi ve yapanın atış yüksekliğine bağlı,ama hep derimki haytta yaptığım en doğru şeylerden bırı,zamaında çok pahalı idi,ama olsun kurtuldum,Canım anlatir misin kac seans ta bitti ve tamamen bittimi hic tuy kalmadi mi
E="endulus34, post: 41765309, member: 152468"]bence takılanda var,takmayanda,önemli olan senın nasıl hissettiğin,ama ben lazer yaptırdım,bekarım,ama kendım rahatsız oluyorym dıye ,[/QUOT
yalnız değilsin, her makinede bu sorun yaşanıyomuki benimki baya eski, yeni çıkanların bi sürü özellikleri var onlardada oluyomuMakina ile alınca sürekli batık sorunu yaşayan bir ben miyim ?
Sen eşinin kılından tüyünden iğreniyor musun? Onun neden iğrenme ya da soğuma gibi bir lüksü olsun ki?
lazerde hangi makinaya gittinzben lazerliyim çok çok rahatım
bacaklarımı sadece diz altını alıyorum oralar lazerli değildi sonra oda tak etti onada lazere gidiyorum şuan
şimdi 2. seans için az uzamasını bekliyorum makine görsün diye
evde çok açık giyinen ben şimdi uzun eşortman giyiyorum ama eşim eşortmanı sıyırıyor otururken falan eli bacağımda oluyor böyle
e baktım adamın umru değil bende yeni yeni yendim bu durumu ve hayat böyle çok daha rahatmış valla
bende sizin kadar belki daha fazla takıntılıydım kıl konusunda eşim böyle yapınca aştım birazda olsun şimdi çok daha iyi hissediyorum.
gerçekten biraz aşmaya çalışın bakın çok dha iyi hissedeceksiniz
yok canm bende varımMakina ile alınca sürekli batık sorunu yaşayan bir ben miyim ?
evet zaten geçen gün hocayı dinledimde Müslümanlar için tüy alma çok önemlidir diyor.Benimde samimi bir arkadasim onun kocasida koltuk altlarını alma diyormuş demekki harbiden tercih meselei ama bence cok itici bisey
lazerde hangi makinaya gittinz
bacak altını yaptırmadıysanız hangi bölgeyi yaptırdınız merak ettm genelde bacak altı temel ihtiyaç gibi düşündümde
Aaaay bi tanıdık vardı o geldi aklıma eşi 'ağda yapmana gerek yok' demiş, şok olmuştum şahsen ben bir bayan olarak sevmem tüy eşimin de beni öyle görmesini istemem. :)
Iyy iğrenç o da aşırıymış erkeğin tüylüsü aliden kadının tüylüsü ayıdanmış :)Ben eşine hiç epilasyon a izin vermeyen adam duymuştum. Tövbe tövbe
evet zaten geçen gün hocayı dinledimde Müslümanlar için tüy alma çok önemlidir diyor.
en azından 15 günde bir alın diyor
bir kişinin Müslüman olduğu temizliğinden belli olur diyor.
ama bende ağda için 25 gün falan bekliyorum yani
Ben onun butun vucudunu kaplayan kapkara killarindan igrenmiyorum da o benim 3-5 tuyumden mi igrenecek