ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Canım anlatir misin kac seans ta bitti ve tamamen bittimi hic tuy kalmadi mi

E="endulus34, post: 41765309, member: 152468"]bence takılanda var,takmayanda,önemli olan senın nasıl hissettiğin,ama ben lazer yaptırdım,bekarım,ama kendım rahatsız oluyorym dıye ,[/QUOT
bu kişin kıl yapısı,ve ten rengi ve yapanın atış yüksekliğine bağlı,ama hep derimki haytta yaptığım en doğru şeylerden bırı,zamaında çok pahalı idi,ama olsun kurtuldum,
biri yazmış yukarda yüzdekki kıllara dıye,evet biyik bölgesideki ve göğüs ucundakı kıldan hoşalnmıyorlarmış

cok sükür benim esimde takintili bir insan degil. Hatta bacaklarima agda yapmak icin uzatmami bile istiyor, jilet vurmayim diye :)

valla bende ağdayla alıyorum en son kuaförde aldırmıştım ufak tefek kalmış ama tiksinme falan olmuyor. olması garip olurdu. ama temiz olması her zaman avantajlı tabi sırf erkek için değil senin kendini iyi hissetmen için :-):-)

Aaaay bi tanıdık vardı o geldi aklıma eşi 'ağda yapmana gerek yok' demiş, şok olmuştum şahsen ben bir bayan olarak sevmem tüy eşimin de beni öyle görmesini istemem. :)

ben lazerliyim :KK49: çok çok rahatım
bacaklarımı sadece diz altını alıyorum oralar lazerli değildi sonra oda tak etti onada lazere gidiyorum şuan
şimdi 2. seans için az uzamasını bekliyorum makine görsün diye
evde çok açık giyinen ben şimdi uzun eşortman giyiyorum ama eşim eşortmanı sıyırıyor otururken falan eli bacağımda oluyor böyle :KK23:
e baktım adamın umru değil bende yeni yeni yendim bu durumu ve hayat böyle çok daha rahatmış valla
bende sizin kadar belki daha fazla takıntılıydım kıl konusunda eşim böyle yapınca aştım birazda olsun şimdi çok daha iyi hissediyorum.
gerçekten biraz aşmaya çalışın bakın çok dha iyi hissedeceksiniz
lazerde hangi makinaya gittinz
bacak altını yaptırmadıysanız hangi bölgeyi yaptırdınız merak ettm genelde bacak altı temel ihtiyaç gibi düşündümde :KK70:

Benimde samimi bir arkadasim onun kocasida koltuk altlarını alma diyormuş :KK57: demekki harbiden tercih meselei ama bence cok itici bisey

Benimde samimi bir arkadasim onun kocasida koltuk altlarını alma diyormuş :KK57: demekki harbiden tercih meselei ama bence cok itici bisey
evet zaten geçen gün hocayı dinledimde Müslümanlar için tüy alma çok önemlidir diyor.
en azından 15 günde bir alın diyoro_O
bir kişinin Müslüman olduğu temizliğinden belli olur diyor.
ama bende ağda için 25 gün falan bekliyorum yani

lazerde hangi makinaya gittinz
bacak altını yaptırmadıysanız hangi bölgeyi yaptırdınız merak ettm genelde bacak altı temel ihtiyaç gibi düşündümde :KK70:

genital ve koltuk altı en temel oralar bence hahah :KK53:
çnkü benim bacaklarımda çok kıl yoktur hele diz üstü hiiiç yok ömrümde almadım .
ondan bence en temel ihtiyaç genital ve koltukaltı . ıygg :KK23:

Bendd bi o kadar bekliyorum canım anca aalınacak kıvama geliyor :KK14:

evet zaten geçen gün hocayı dinledimde Müslümanlar için tüy alma çok önemlidir diyor.
en azından 15 günde bir alın diyoro_O
bir kişinin Müslüman olduğu temizliğinden belli olur diyor.
ama bende ağda için 25 gün falan bekliyorum yani

takılmaz en azından örülecek kadar uzatma, pis olmak başka bir şey. ama lazer istemiyorsan makina kullanabilirsin. makina çok kısa tüyleride alıyor.

X