ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

kartanesi58

by1.63.bşlagiç 85.5.guncel85.5 hdf 80şimdilik
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
1.776
2.247
38
Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim

Aslında lazeri düşünmedim değil ama cok arastirmadim öyle arada aklıma geliyor ilrde yaptırırim belki ama biraz arastirmistim zararları varmış galiba

Ben şahsen ileri derecede takıntısı yoksa ve siz orman modunda değilseniz buna takılacağını düşünmüyorum. Eğer bir şey der bir imada bulunursa açık açık söyleyin, anlatın, çok rahatsız oluyorsa yardımcı olsun size Hem, bence erkekler takılmıyor. Yani umarım takılmıyordurlar.

bencede lazer yaptır bende senin gibi takıntılıyım ben öyle yapıyorum çok rahat bir şey

Zaten jilet yapmayan herkes belli bir uzunluğa gelmesini bekliyor.

Benim eşim de takılmaz bunlara. Siz de takıntı yapmayın bence.

bende kendımde gormeye tahammul etmedıgım ıcın esımede gostermedım hıc bı zaman o hallerımı
yaslanınca sakallı bıyıklı gorcek zaten bastonlu nine oldgumuzda
ozamana kadar bana bakınca gozu gonlu acılsın
8 yıl boyunca bunu basarabılmıssınız

Esimin öyle bir takintisi yok , ama bende hic sevmem ..
Azcik ciksa bile görünmeyecek sekilde giynirim...

Şimdiye kadar bi imada bulunmadı sukur ,aslında takilmaz eşim ama bide ben takilmasam keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…