ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Şimdi ben değiş desem değişecekmisin bence taviz verme kötü bişey değil aksine biraz az takmaya çalış erkekleri şuana kadar anlamadım soğurmu yoksa aksi mi olur bilemem
xenforo-smilies-kk53.gif

ya hamur isi seker tatli cidden cok fazla yemiorm fazla kilo aldiimi farkedince biraktim cidden ama tuzu azaltamiorm cidden ole kotu bi aliskanlik olmus ki yemegi tatmadan tuz dokuorm direk :KK53: o yuzden bol bol su icmeye dikkat ediorm su tutmasin die ama. olan olmus bile. bende cok yurumuorm bak dogru soluosun demekki yuruyus yapmak lazim ona bi plan kurmam lazim cidden.
ben bile haşlama yumurtayı tuzsuz yiyorum. ilk başta igrençtir sora alıştım...
salatayı herşeyi tuzsuz yiyorum.. alışıyor insan zamanla yaa...

Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim
lazer yap kurtul
ama bence de takıntı ya
görse nolcak
kendileri kılsız tüysüz mü sanki
hiç sanmıyorum :p

Benim eşim çok takar tahammül edemez kaş bıyık kol bacak. Malesef bende de boool bool var hepsinden. O yüzden ağdadan ziyade bacaklarım için epilasyon aleti kullanıyorum çok uzamasına gerek kalmadan alıyor.

ben bile haşlama yumurtayı tuzsuz yiyorum. ilk başta igrençtir sora alıştım...
salatayı herşeyi tuzsuz yiyorum.. alışıyor insan zamanla yaa...
sekersiz kahveye alisan tuzsuz salataya da alisir dogru diosun denemeye baslicam valla ayak bilegim yok normalde cok ince bi insan zaten deilimdir de ayak bileklerim inceydi bari o oldugu gb kalsin :KK48:

kıl konusunda bende takıntılıyım maalesef eşim önemli değil diyor ama benim için çok önemli. senin gibi belli bir boya gelmesini bekliyorum almak için. tek çare lazer. ben koltuk altı ve bikini bölgesini yaptırıyorum. bitince bacağa geçicem.

sekersiz kahveye alisan tuzsuz salataya da alisir dogru diosun denemeye baslicam valla ayak bilegim yok normalde cok ince bi insan zaten deilimdir de ayak bileklerim inceydi bari o oldugu gb kalsin :KK48:
ben kahve içmedim hamileliğim boyunca hiç...
salep içiyordumm oda sekerliymiş.. yasakladi doktor...
sekersiz çay içiyorum çok zorlandim.... bende kalın ayak bileklerim hiç sorma.. incecik ayak bileklerim çoktan kaybolmuş bile.:KK48::KK33:

X