- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
-
- Konu Sahibi kartanesi58
nası tüğsüzsün yaaahaha allah seni kocana sorsana kız o kadar mı resmisiniz? Kocacım kıllı dolaşsam benden soğur musun yoksa arada sallam mı kendimi diyemen mi??
Şahsen tüysüz bir insan olduğumdan çok şükür ağdadır kıldır tüydür derdi bilmem bin şükür. Kutsanmış gibi hissediyorum kendimi
nası tüğsüzsün yaaa
çok kıskanılası bi durum
sor bence ben sordum azıcık trip attım sonra geçti : DHadi yaa
Benimki çenemden korkup sessiz kalıyor olmasın.
Sorsam mı acaba rahatsız oluyor musun diye?
Aha bir kavga konusu çıkacak bize hissettim
Bende en kısa zamanda soracagim zaten eşime,bakalım ne diycek tabi sorabilirsem.sogurum derse evde 24 saat uzun pacali donla gezerim artik
Nerde yaptırdınız acaba çok iyiymişBen de kıla tüye hiç gelemem, çok hassasım. Evet ağda ile almak için biraz uzun olmaları gerekiyor ama 40 cımbız epilasyon aleti alırsan baş vermeleri yeterli olacaktır, beklemek yok!
Ama en iyisi lazer epilasyondur. Ben sadece 3 seansta kurtuldum tüylerimden, ohhh büyük rahatlık
Merhaba arkadaşım.arkadaşınızın araştırmalarını bizde okuyabilirmişiz? Kızım için düşünüyordum lazeri.ona göre yaptirayimmuhtemelen bu sorunun cevabı bizde değil, eşinde ve sende gizli. her çiftin, her kadının ve erkeğin bu tarz konulara yaklaşımı farklıdır. ben lazeri tavsiye etmiyorum, radyoaktif ışınların insan sağlığına etkisi üzerine doktora yapan bir arkadaşım var, onun araştırmalarını okudukça asla yaptırmam lazer dedim. evinizde sir ağda mi yapıyorsunuz? eğer diğer türlüyse o da fazla besliyor olabilir tüyleri.