ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

nası tüğsüzsün yaaa

çok kıskanılası bi durum

Bende en kısa zamanda soracagim zaten eşime,bakalım ne diycek tabi sorabilirsem.sogurum derse evde 24 saat uzun pacali donla gezerim artik

Hedefe giden yolda bir kaç pürüzü sorun etmezler.

Çoğunluğu diyelim de genelleme olmasın.

Benim sevgilim takılmıyor.Hatta bi kere 30 derece sıcakta evde uzun eşofman giydiğim için manyak gözüyle bakmıştı.Açıklama yaptığımdada ''evliyken de her dk her gün tertemiz olamazsın manyakmısın takılcak bişey bulamadınmı isilik çıkarırsın böyle git giy ben rahatsız olmam delimi ne'' demişiydi.Savolsun

Bende en kısa zamanda soracagim zaten eşime,bakalım ne diycek tabi sorabilirsem.sogurum derse evde 24 saat uzun pacali donla gezerim artik

Kesinlikle sormayın. Böyle soruları uygun bulmuyorum ben.. Ya öyle dolaşın görsün gozu alışsın ya da saklayın. Ama " soğur musun, yok hoşlanıyor musun?"diye sormayın.
O size hiç sordu mu ger hangi bir konuda ?

Topu topu dikkat etmeniz gereken zaman 1.5 2 hafta. Belki o kadar bile sürmez.

Bir ara eski sevgilimle birşey okuyorduk onediyo da.Erkekler hakkında,erkekler kıla tüye takılmaz diye ne alaka takılınmaz mı demişti.kılsızdır kendileri ondam sanırım biir kez de kaç ay geçmiş üzerinden birşeylere gülerken şu geldiginde azızcık bıyığın cıkmıstı demişti sonra gafı anladı tabi.vay arkadaş kaç aylık şeyi unutmamış demiştim

Nerde yaptırdınız acaba çok iyiymiş

Merhaba arkadaşım.arkadaşınızın araştırmalarını bizde okuyabilirmişiz? Kızım için düşünüyordum lazeri.ona göre yaptirayim

Valla erkekler gayet de takılıyor. Ben de erkek olsam eşimi asker arkadaşım gibi görmek istemem. Saygıyı öldürdüğü kesin.

Niye bu tarz seyleri biz bayanlar takiyoruz yaaa?? Onlar hic boyle dusunmuyorlardir..adam dogumuma girmis yani kil tuy nedirki onun yaninda?!?

Buarada asiri dikkat etmem ben ama zaten genelde temiz dolasirim.. Ancak gebelikte zorlaniyordum gobusten dolayi.... O zamanda sadece son ay jilet kullandim..Simdi bacaklar jilet diger taraflar agda makina ne ararsan var... Yillarca bacaklarada agda yaptim manyakmisim niye ugrastiysam.. Simdi iki gune bir jiletliyorum hem cillop gibi geziyorum hemde vakitten kazaniyorun..

valla açsın kendi bacaklarına baksın öncelikle
siz 8 senelik evlilikte eşinizi tanıyamadınız mı yahu
aaa bacağında kıl varmış mı diyecek adam
bence 15 gün yeni çıkar hallerini görmesi bi sorun teşkil etmemeli

Sen her ay duzenli agdani yaptigina gore 15. Gunde tekrar ciksada cok fazla uzamazki sonucta her ay yapiyosun oda emin ol hic etkilemez erkekler bu kil tuy konusunds kadin gibi hassas deil biz kendimiz cok takiyorz ama tuyler cikmaya baslayinca bende uzun esortman giyiyorum sonucta gozune sokar gibi tuyluyken sort giymeyede gerek yok hem kendi gozunede hos gelmiyor insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…