ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

İlk zamanlar kasıyordum kendimi, hep tertemiz olmalıyım gibi geliyordu.
Baktım olacak gibi değil çünkü ben de ağda yaparım ve belli bir uzunluğa gelmesi gerekiyor.
Bir de aynı zamanda çıkmıyor hepsi.
Ee yarısı çıkıp almaya kalksam da başa çıkamam onunla.
Uğraşamam yani diyerek saldım çayıra Mevlam kayıra

Artık valla sallamıyorum, her halimi biliyor.
Bir şey demedi şimdiye dek, dese de affetmem çok pis bozarım.
Sanki kendisi Kıvanç Tatlıtuğ vücutlu mu?

ben de bugüne kadar takılmaz derdim. lazer yaptırmayı düşündüğümdem bir süredir jiletle alıyordum. sonra çocuk için zararlı olabileceğini duyup vazgeçtim. eşim de bu ay varikosel ameliyatı oldu diye aman boşver almayayım modundaydım. küçük bir orman olmuştu yani.
bugün sabah uyandığımda eşim bacağımı gördü ve resmen şok oldu bu ne böyle bu senin bacağın mı nolmuş ona diye koşarak epilatorümü buldum ve tüm vucut temizliğine giriştim biteli 10 dk oluyor

ama öyle 10 günlük tek tük arada çıkanları bugüne kadar hiç farketmemişti.

erkekler kıldan tüyden iğrenmez.
1) kendileri de gayet kıllı bir cins.
2) ilk çağlarda kıl tüy gayet de alınmadığına ya da gayet ilkel yollarla alındığına göre ve insanoğlu da çarpan etkisiyle çoğalarak arttığına göre iğrenmezler.
kıl erkekler için sadece dalga geçilecek bir şeydir. söz konusu sevişmekse gerisi teferruattır

Valla herkesin görüşü ayrı.. benimki hoşlanmaz öyle bir görüntüden.. Birşey demez söylemez belki ama.. Kendinden anlar insan kıyas yapinca.. O yüzden günü gelir gelmez ben kuaföre ışınlanırım.. ne stress yapcam?? Görsün görmesin diye.. anında alıver gitsin..
çok mu kısa oluyor?? Epilator ile de alabilirsin..

Sevisirim haz almam.. hatta sevişmeden direk konuya geçerim.. der benimki olsa
Haklı da bulurum açıkçası.. düşünsene o esnada pek sanmam ben de; erkeğin kıllı bacak okşama fantazisi olduğunu

Sevisirim haz almam.. hatta sevişmeden direk konuya geçerim.. der benimki olsa
Haklı da bulurum açıkçası.. düşünsene o esnada pek sanmam ben de; erkeğin kıllı bacak okşama fantazisi olduğunu
aman kadınların kıl yumağı göğüs sırt okşama fantezisi var çünkü vallaha hayaller... hayatlar meselesi.
ne kadar ekmek o kadar köfte demişler. bence kıl yumağı Türk Erkeğine, epilasyona düşkün Türk Kadını gayet fazla. evdeki hatunlara ık mık ederler, kıllı diye dalga geçerler, neredeyse hepsi Rus Kızlar hakkında geyik çevirirler, Rus Kızlar da çok temizliyordur, bikini bölgesini eminim, hele de o soğuk iklimde. peh

8 yılda iğrense söyleyeck kadar rahatlık oluşmuştur. o kadar kasmayın. ben rahat bir insanım eşime karşı ve eşimden çok etek veya kolsuz giydiğimde dışardan beni görecekleri düşündüğümden alıyorum tüylerimi. genital bölgem için jilet kullanırım sadece. diğer türlüsü bende sıkıntı yaratıyor. ama herhangi bir aktivitede iğrenmedi yada kendisini kısıtlamadı bugüne kadar. zaten iğrense saçma olur kendisinden alışık. çok abartmamak lazım.

Ben de kıla tüye hiç gelemem, çok hassasım. Evet ağda ile almak için biraz uzun olmaları gerekiyor ama 40 cımbız epilasyon aleti alırsan baş vermeleri yeterli olacaktır, beklemek yok!
Ama en iyisi lazer epilasyondur. Ben sadece 3 seansta kurtuldum tüylerimden, ohhh büyük rahatlık

İyy ilk örnek benim bile icimi kaldırdı.. Hiç hoşlanmam kıllı yünlü erkekten.. secimimi bu yüzden bu yönde yaptım.. bence bu da bir tercih meselesi.. herkez hoşlandığına yapissin..
Ben nasıl ki kocamı kilsiz tüysüz görmek istiyorsam, onun da en doğal hakkı bence..
Son cümlelerinize kesinlikle katılıyorum.. öylesi de abartı erkek iste.. önce kendilerine bir ceki düzen versinler..

Ben eşine hiç epilasyon a izin vermeyen adam duymuştum. Tövbe tövbe

haha allah seni kocana sorsana kız o kadar mı resmisiniz? Kocacım kıllı dolaşsam benden soğur musun yoksa arada sallam mı kendimi diyemen mi??
Şahsen tüysüz bir insan olduğumdan çok şükür ağdadır kıldır tüydür derdi bilmem bin şükür. Kutsanmış gibi hissediyorum kendimi

Ay ne guzel canım
Valla ne sanslisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…