ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Yani biz erkeklerin her türlü halini çekiyoruz onlarda bi zahmet bizi anlayışla karşılasın. Onlarda bi David Becham değil sonuçta...

Rahatsz olsun yada olmasn ne önemi varki. Kadın her daim bakımlı ve temiz olmalı bence elnden geldiğince,şartlar elverdiğince tabikide. Bnde istemem rahatsz olurum bni öyle görmesinden. Ama sadce eşim deil arkadaşlarımın annmn dahi görmesni istemem. Hatta arkadaşlarım senn hiç bıyığın çıkmıomu derlerdi, uzatmam hergün en fazla 1 dakika ayırırm,kollarım ve bacaklarmda haftada bir 15 dk ayırıyrm maknyla alyrm hem bi sonraki haftaya çok az çıkıo hmde hep tertmzm. Diğer bölgelerde lazer özen göstern bnce ağdadan başka bi yol bulun.

genital ve koltuk altı en temel oralar bence hahah
çnkü benim bacaklarımda çok kıl yoktur hele diz üstü hiiiç yok ömrümde almadım .
ondan bence en temel ihtiyaç genital ve koltukaltı . ıygg
benim koltuk altı çok az makinayla 1 dk sürmüyor ondan düşünemedm herhalde
genitalide hiç lazer yaptırmayı düşünmüyorum çok acıyormuş hemde pimpirikleniyorum genital sonuçta Allah korusun bir şey olur diye.

sanırım benim acıeşiğim çok yüksek dayanıyorum her türlü acıya
herkes bana çok şaşırır çoğu kişinin acıyor dediği şey bana basit gelir

sanırım benim acıeşiğim çok yüksek dayanıyorum her türlü acıya
herkes bana çok şaşırır çoğu kişinin acıyor dediği şey bana basit gelir
valla bilemiyorum canm benm ağdada canım yanmıyor ama yüzüme nd yag lazer çalıştık dayanıyorumda çok acılı
onu genitalde düşünemedim
senin hangi makinaydı

valla bilemiyorum canm benm ağdada canım yanmıyor ama yüzüme nd yag lazer çalıştık dayanıyorumda çok acılı
onu genitalde düşünemedim
senin hangi makinaydı

acıyor tabiki yalan diyemem :))
aleksandra mı neydi tam yazamadım ama anlamışsındır hihih

Karşı cins için değil de kıl tüy kendim sevmediğim için tüm tüylerimden kurtuldum şükür. O kadar rahatım ki şimdi istediğim her an kolsuz bluz veya etek vs. giyebiliyorum. Aniden hastalanıp dr a falan bi yerlerimi açmam gerekse ağda yapmadığım falan gibi korkularım olmuyor. Kılsız hayat güzel

Milletten millete degisiyor galiba bu durum. Almanyaya geldim yasiyorum ve burada erkekler bile tügsüz. Kaslari bile benden düzgün. Ama o da ne be öyle. Herseyin dogali. Erkekler kiz tüg sever mi sevmez mi bileme, kisiden kiseye degisir.
Bizde simdiye kadar sorun olmadi ama ben utanirim. Bacaklarimi yarim sene almadigim olur, ama hic belli olmaz incecik tüglerim esimin gözüne carpmaz. Tek sorun ter kokusu. Lohusa iken dus almaya zamanim olmazdi en cok buna takti, tartistik falan. Sanki keyfimden o sekilde yasiyorum. O da zaten beni kirmadi neyse de..
elimizden geldigince temiz olalim. Ama hayati kil yüzünden stres halinde yasamanin da bir anlami yok. Seven insan takintili olmadiktan sonra kil tüg sorun etmez.
Ama ben kil kökleri aslan gibi olan arkadaslara düzenli agdayi öneririm tabi. Kendimiz de bakim yaptikca iyi hissediyoruz nihayetinde =)

La
Lazer mi yyaptırdın canım sen de

Anladığım kadari ile lazer epilasyon yaptıran merkez memnun,bende geniş çaplı bi araştırma yapayım bakalim

Bu arada herkese verdiği cevaplar için çok tesekkur ederim tüm yorumlardan anladım ki,erkeklr pek takmiyor yanı insallah öyledir.bende bundan sonra daha rahat olucam insallah,çok kasiyorum demekki.

Benim eşim de hoşlanmaz tamamen tertemiz olmamdan. Çocuk gibi görünüyor gözüme diyor. Haklı gibi sanki azıcık.
ben üst bacağımı hiç almadım, çok ince tüylü diye bulaşmak istemedim o kısma ama kıla tüye de feci takık bir insanım, bir gün denizdeyken üfff şunları da alıcam fenalık geldi dedim eski sözlümün dünya başına yıkılmıştı, ben onları çok seviyorum, elleme dedi.
ben garip garip bakınca da hiç bir yerinde tüy yok (ben yüzümü, kollarımı falan da komple alırım) kız çocuğuna sarkıyormuşum gibi hissediyorum kendimi demişti

Aynı mantık işte. Erkekler temiz olduğun, bakımlı göründüğün sürece kılı tüyü çok önemsemiyor hatta hoşlarına gidiyor. Üst bacak alma, ben yaptım o salaklığı sen yapma cicim.

Ay hic duymadim böyle diyeni de =D Ama bir bakima haklilar. Erkegin tügsüzü de benim tuhafima gider ayni cocuga benzetirim. Ama kadinda tügsüzlük cok rahatsiz etmez gibi geliyordu. Ediyormus megersem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…