- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi kartanesi58
Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim
Esim takmiyor.
Ben de onunkini takmiyorum.
Belki gozune carpsa da soylemiyodur zira ben de ona "canim sirtinda bile tuy olan adamsin tartismayalim istersen" derim yani.
söyledi var sayıyoruzsöylemem nazar değer
Hepiniz çok sekersiniz cevaplar için teşekkürler :)[/QUOTE
Esinizde hiç tüy yokmu
Canım benim baya seyrek tüylerim bütün vücudumda. Bende 5 aylık evliyim eşim hiç sorun yapmaz tabi bende hiç aşırıya kaçmam.Bu kadar takma ya insan sevince herşeyine razı geliyor.Biz bayanlarda onlarınkilere razı oluyoruz. Eş olmak böylr bişey :)Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim
Kızlar en kötüsüde ne biliyor musunuz eşinizin erkek oldğu halde kılsız bebek gibi olması kadının ise tam tersi olması işte bu durumda olan benim :-D
oda zormuş valla insanın morali bozulurKızlar en kötüsüde ne biliyor musunuz eşinizin erkek oldğu halde kılsız bebek gibi olması kadının ise tam tersi olması işte bu durumda olan benim :-D
nasıl kıllı seviyor bazı erkekler ya kıl bu nesini seviyorlarBir yakınım ciddi bir rahatsızlık geçirdi, hastaneye yatış yapılmadan önce ki gun bende banyosunu yaptı.
Jilet olup olmadığını sordu, olanı verdim.
Verdiği tepki " anaa bu ne lan, bu belli eder beni" oldu.
Gel dedim ağda yapalım yanaşmadı.
" ben evde mach3 turbo kullanıyorum " demez mi.
Bastım kahkahayı.
Sorunun cevabına gelince, eşim rahatsız olmaz, fakat ben olurum.
Evet bazı erkekler seviyor kıllı, sizinkini siz bilirsiniz.
Bir yakınım ciddi bir rahatsızlık geçirdi, hastaneye yatış yapılmadan önce ki gun bende banyosunu yaptı.
Jilet olup olmadığını sordu, olanı verdim.
Verdiği tepki " anaa bu ne lan, bu belli eder beni" oldu.
Gel dedim ağda yapalım yanaşmadı.
" ben evde mach3 turbo kullanıyorum " demez mi.
Bastım kahkahayı.
Sorunun cevabına gelince, eşim rahatsız olmaz, fakat ben olurum.
Evet bazı erkekler seviyor kıllı, sizinkini siz bilirsiniz.