ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

benimki rahatsız oluyo..erkeğine göre değişir..

Ben de takıntılıyım kıl tüy konusuna hiç dayanamıyorum. Çünkü tenim beyaz ve tüylerim siyah siyah çıkınca hemen farkediliyorlar. Ama eşimin hiç umrunda bile değil hatta benim yoktan yere kendime işkence yaptığımı düşünüyor üç beş tel için görünmüyor bile dese de benim çok gözüme batıyor...lazer düşünüyoum ama küçük bir ildeyim burada da düzgün yapan bir yer yok.

Esim takmiyor.
Ben de onunkini takmiyorum.
Belki gozune carpsa da soylemiyodur zira ben de ona "canim sirtinda bile tuy olan adamsin tartismayalim istersen" derim yani.

sadece sırt olsa iyi..
benim kıllı maymun resmen tüy yumağı ve ona rağmen tüylü halimde hemen mızırdanır..
ama alıştırcaamm

[QUOTEN, post: 41762732, member: 603820"]Ben de takıntılıyım kıl tüy konusuna hiç dayanamıyorum. Çünkü tenim beyaz ve tüylerim siyah siyah çıkınca hemen farkediliyorlar. Ama eşimin hiç umrunda bile değil hatta benim yoktan yere kendime işkence yaptığımı düşünüyor üç beş tel için görünmüyor bile dese de benim çok gözüme batıyor...lazer düşünüyoum ama küçük bir ildeyim burada da düzgün yapan bir yer yok.[/QUOTE]
Keske benimkide uc bes tel olsa:) .aslinda benim esimde sorun yok da ben takinyiliyim maalesef

[Çok TE="umitli, post: 41762776, member: 579992"]sadece sırt olsa iyi..
benim kıllı maymun resmen tüy yumağı ve ona rağmen tüylü halimde hemen mızırdanır..
ama alıştırcaamm[/QUOTE]

Cok sekersiniz

Canım benim baya seyrek tüylerim bütün vücudumda. Bende 5 aylık evliyim eşim hiç sorun yapmaz tabi bende hiç aşırıya kaçmam.Bu kadar takma ya insan sevince herşeyine razı geliyor.Biz bayanlarda onlarınkilere razı oluyoruz. Eş olmak böylr bişey :)

[QE="Zehrayenihayat, post: 41762891, member: 685519"]Canım benim baya seyrek tüylerim bütün vücudumda. Bende 5 aylık evliyim eşim hiç sorun yapmaz tabi bende hiç aşırıya kaçmam.Bu kadar takma ya insan sevince herşeyine razı geliyor.Biz bayanlarda onlarınkilere razı oluyoruz. Eş olmak böylr bişey :)[/QUOTE]

Cok haklisin canım

Kızlar en kötüsüde ne biliyor musunuz eşinizin erkek oldğu halde kılsız bebek gibi olması kadının ise tam tersi olması işte bu durumda olan benim :-D

Ya bende bembeyaz kızım. Ama gelin görün ki merinos koyunu gibiyim

Evleneceğim zamanlar için tek korkum ben böyleyken eşimin sizin eşiniz gibi kılsız tüysüz olması. Tamam kıl yumağı olmasın ama en azından bebek gibi de olmasın, kötü hissederim kendimi

evliliğin bir de bu sorunu var demi :O istenmeyen tüyleri biz bile istemezken eşler niye istesin diye düşünüyor insan Evlilik zor iş

Bir yakınım ciddi bir rahatsızlık geçirdi, hastaneye yatış yapılmadan önce ki gun bende banyosunu yaptı.
Jilet olup olmadığını sordu, olanı verdim.
Verdiği tepki " anaa bu ne lan, bu belli eder beni" oldu.
Gel dedim ağda yapalım yanaşmadı.
" ben evde mach3 turbo kullanıyorum " demez mi.
Bastım kahkahayı.

Sorunun cevabına gelince, eşim rahatsız olmaz, fakat ben olurum.
Evet bazı erkekler seviyor kıllı, sizinkini siz bilirsiniz.

Kızlar en kötüsüde ne biliyor musunuz eşinizin erkek oldğu halde kılsız bebek gibi olması kadının ise tam tersi olması işte bu durumda olan benim :-D
oda zormuş valla insanın morali bozulur

nasıl kıllı seviyor bazı erkekler ya kıl bu nesini seviyorlar

mach 3 turbo mu

Bazı erkekler kıllı tüylü sever diye bir olguya inanmıyorum.
Sadece bazı erkekler kadının her halini sever.
Hastalık var, sağlık var, bizi her halimizle görmeye alışmalılar bence.
Ben son derece bakımlı bir kadındım, bazı olumsuzluklar Yüzünden kendimi bu sene ara ara maalesef bırakmak zorunda kaldım. Allah'ım Razı olsun kocam hiç sesini çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…