- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kartanesi58
Yok canim niye soğusun..
kendininkine bak derim. .
Bacaklar hele ..
kendininkine bak derim. .
Bacaklar hele ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkine sordum soğurum dedi sinirlerim bozuldu sen kendine bak uyuz tüy yumağı
Bilemiyorum , nasıl bir fantezileri varsa artık.oda zormuş valla insanın morali bozulur
nasıl kıllı seviyor bazı erkekler ya kıl bu nesini seviyorlar
Evet.mach 3 turbo mu
erkekler kıldan tüyden iğrenmez.
1) kendileri de gayet kıllı bir cins.
2) ilk çağlarda kıl tüy gayet de alınmadığına ya da gayet ilkel yollarla alındığına göre ve insanoğlu da çarpan etkisiyle çoğalarak arttığına göre iğrenmezler.
kıl erkekler için sadece dalga geçilecek bir şeydir. söz konusu sevişmekse gerisi teferruattır
oda zormuş valla insanın morali bozulur
nasıl kıllı seviyor bazı erkekler ya kıl bu nesini seviyor
Fantazi olsun diye sanirsam
Koptumm sen çok yaşa emiHadi bacagı kamufle ettin diyelim..
Agda yapma kıvamına gelene kadar kuşları da mı öttür müyorsunuz?
Bizimki kel aynak halini de bilir..shaggy halı halini de..
aman kadınların kıl yumağı göğüs sırt okşama fantezisi var çünkü vallaha hayaller... hayatlar meselesi.Sevisirim haz almam.. hatta sevişmeden direk konuya geçerim.. der benimki olsa
Haklı da bulurum açıkçası.. düşünsene o esnada pek sanmam ben de; erkeğin kıllı bacak okşama fantazisi olduğunu
aman kadınların kıl yumağı göğüs sırt okşama fantezisi var çünkü vallaha hayaller... hayatlar meselesi.
ne kadar ekmek o kadar köfte demişler. bence kıl yumağı Türk Erkeğine, epilasyona düşkün Türk Kadını gayet fazla. evdeki hatunlara ık mık ederler, kıllı diye dalga geçerler, neredeyse hepsi Rus Kızlar hakkında geyik çevirirler, Rus Kızlar da çok temizliyordur, bikini bölgesini eminim, hele de o soğuk iklimde. peh
aman kadınların kıl yumağı göğüs sırt okşama fantezisi var çünkü vallaha hayaller... hayatlar meselesi.
ne kadar ekmek o kadar köfte demişler. bence kıl yumağı Türk Erkeğine, epilasyona düşkün Türk Kadını gayet fazla. evdeki hatunlara ık mık ederler, kıllı diye dalga geçerler, neredeyse hepsi Rus Kızlar hakkında geyik çevirirler, Rus Kızlar da çok temizliyordur, bikini bölgesini eminim, hele de o soğuk iklimde. peh
Ben eşine hiç epilasyon a izin vermeyen adam duymuştum. Tövbe tövbeBen de bekarım lazer düşünüyorum erkek arkadaşıma lazere gidicem falan dedim konu açıldı.
Hayır sakın gitme evlenelim bi kaç yıl böyle kalsın öyle dedi.
Fazla üzerine gitmedim ama seviyor demek ki tüylü de.
Ben eşine hiç epilasyon a izin vermeyen adam duymuştum. Tövbe tövbe
Valla ne sanslisinhaha allah seni kocana sorsana kız o kadar mı resmisiniz? Kocacım kıllı dolaşsam benden soğur musun yoksa arada sallam mı kendimi diyemen mi??
Şahsen tüysüz bir insan olduğumdan çok şükür ağdadır kıldır tüydür derdi bilmem bin şükür. Kutsanmış gibi hissediyorum kendimi