ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Tüğlü görünce kendimden ben bile soğuyorum oda soğursa bu yüzden anlayabilirim ve bende sizin gibi tüğler çıkınca uzun giyiyorum. Geçen kv geldi bize 0 kol giymiş koltuğa kolunu atmıştı resmen midem kalktı siyah değil tüğleri ama el insaf. Yani bidaha görürsem Kurdela getiricem anne ör istersen dağınık kalmasın . Öylr yaşlı ds değildir yani. Bide ne cesaret 0 kol giyiyor. Zaten birkere normal öptüğünü bilmem kşm olursa olsun 2 diyalog yaşanır mutlaka

1. Ay bıyıklarımı yeni alırdım öpün temiz temiz
2. Ayyy bıyıklarım sakallarım hep uzadı batımı sana :KK70::KK70::KK70:

Merhaba ben 8 yıllık evliyim ben beden temizliğine çok dikkat ederim mesela agdami falan kendim yaparım evde ama şöyle bir takintim var benim mesela beden temizligimi yaptıktan 15 gün sonra tüyler çıkmaya başlıyor ve ağda yapmak için belli bi uzunluğa gelmesi gerekiyor ve ben eşim benim bacaklarimi öyle gorecek ve benden siguyacak diye tüyler uzamaya başlayınca hep uzun eşofman falan giyiyirum çok takintiliyim 8 yıldır böyle sizce hatami yapıyorum ama bir turlu bunu asamiyirum eşim aslında pek takan biri değil ama ben çok takiyorum sanki beni tüylü görünce benden soğur gibi geliyor çünkü ben hiç sevmem tüylü bacak ondanmi acaba sizin fikirlrinize güveniyorum szce degismelimiyim bu konuda simdiden tesekkur ederim

Ben de bekarım lazer düşünüyorum erkek arkadaşıma lazere gidicem falan dedim konu açıldı.
Hayır sakın gitme evlenelim bi kaç yıl böyle kalsın öyle dedi.
Fazla üzerine gitmedim ama seviyor demek ki tüylü de.

[QUOTEa20, post: 41761889, member: 593568"]Ben de bekarım lazer düşünüyorum erkek arkadaşıma lazere gidicem falan dedim konu açıldı.
Hayır sakın gitme evlenelim bi kaç yıl böyle kalsın öyle dedi.
Fazla üzerine gitmedim ama seviyor demek ki tüylü de.[/QUOTE]

Evet bazı erkekler seviyormuş tuylu kadini

Evet bazi

belli bir uzunluk gerekmiyor benim makina cok.kisa tuyleri bile alir...
ben bebegim dogana ladar 1 kez bile tuylu gormemistir esim karnim burnumdayken bile o koca gobekle full yapardim bebegim dogdu 2 hhaftalikken bi kolik basladi o zamanlar (lohusaligimdan sonra ilk 6 ay) gayet lilli tuylu gordu beni cunki tuvalete gitmek icin esimi bekliyordum kabiz oluyordum o derece bebegim birakmiyordu dusa giremiyordum ac kaliyordum 10 kg verdim 15 gunde acliktan aksamdan aksama yemek yiyordum esim cok sukur hic sogumadi sonra bebisim buyudu buseferde bizle oturuyor :) yine firsat vermiyo bazen diyorum olmazzz kisisel bakim yapmam lazim esim de gel ne olursan nasil olursan ol yine gel hep gel diyo adama hic dokunmuyo yani...

Hadi bacagı kamufle ettin diyelim..

Agda yapma kıvamına gelene kadar kuşları da mı öttür müyorsunuz?

Bizimki kel aynak halini de bilir..shaggy halı halini de..
Orasi pek sorun olmuyor cunki pek fazla yok bacaklarda çok var

muhtemelen bu sorunun cevabı bizde değil, eşinde ve sende gizli. her çiftin, her kadının ve erkeğin bu tarz konulara yaklaşımı farklıdır. ben lazeri tavsiye etmiyorum, radyoaktif ışınların insan sağlığına etkisi üzerine doktora yapan bir arkadaşım var, onun araştırmalarını okudukça asla yaptırmam lazer dedim. evinizde sir ağda mi yapıyorsunuz? eğer diğer türlüyse o da fazla besliyor olabilir tüyleri.

Ciktikca epilasyon aletiyle alabilirsin, o baya kucukleri bile aliyor

Ay bi gulme geldi konu basligini okuyunca :) oldu canim kendileri kıl yumagi gibi ortalikta dolassinlar bize gelince her dakka piril piril olucaz yok oyle bi dunya :KK69:
Ama soyledigin gibi biraz cikmaya baslayinca bende esofman giyerim hemen kendim rahatsiz olurum o goruntuden. Ayr8ca zaten epilasyon yapinca en fazla 1 hafta puruzsuz gidiyo benimki sonra tek tuk cikmaya basliyor her dakka puruzsuz olmamiz imkansiz zaten canim orman gibi dolasmadiktan sonra bi sorun olmaz bence

Sexingthe ost: 41762310 .!.:
muhtemelen bu sorunun cevabı bizde değil, eşinde ve sende gizli. her çiftin, her kadının ve erkeğin bu tarz konulara yaklaşımı farklıdır. ben lazeri tavsiye etmiyorum, radyoaktif ışınların insan sağlığına etkisi üzerine doktora yapan bir arkadaşım var, onun araştırmalarını okudukça asla yaptırmam lazer dedim. evinizde sir ağda mi yapıyorsunuz? eğer diğer türlüyse o da fazla besliyor olabilir tüyleri.

Evet lazrin zararlı olduğunu okumuştum bende.evet sır ağda yapıyorum ama onun beslediğini düşünmüyorum çünkü sır e başlamadan önce daha çoktu bir iki yıldır azaldı biraz teşekkürler :)

Tesekkur ederim cevabiniz

Yaa neden kasıyorsunuz ki kendinizi ?
Tamam temizlik mühim bir konu, ama karşınızdaki erkek de tüy yumağı gibi..Malum türk erkekleri...
Ve ben hiçbir erkeğin,"eşim tüylerimden rahatsız mı" diyeceğini düşünmüyorum.
Bu bakımdan, bence her halinizle kabul edebilmeli..o eşiniz sonuçta..

Lazer epilasyon kesin cözüm. Ayrica bencede görmese daha iyi olur, lakin ben bile kendimi tüylü görsem kendimden igrenirim.

Dünyada düsünecek kafaya takacak onca sey varken bir erkek kadinin tüylerine takacak kafa yoracaksa asil ondan sogumali..

Valla ben lazer de yaptıramayacağım heralde çünkü kıl köklerim beyaz kıllarım da sarı-kızıl arası bir renk napıcam bilmiyorum o_O:KK12:
Ama sanmıyorum ki erkekler bu nedenle soğusun. Takıntılı olanlar hariç diğerlerinin kendisinde de kıl yok mu?
Kendisine sürekli dikkat eden erkekler karısına da dikkat eder ancak sırtında bile kıl olan adamlar karısının minicik kılına laf etmeyi versinler:stop:

X