benim hiç göğsüm yoktu erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız değildi ona protez yaptırıcağmı söylediğimde ne gerek var ben seni böylede seviyorum dedi fakat ben bu durumdan rahatsızlık hissettiğim için ameliyat oldum şuan göğüslerim 85 protez ameliyatı olmamı istemeyen erkek arkadaşım şuanki durumdan çok mutlu
kızlar benim göyüslerimde cok küçüktü hiçbirşey yakısmıyordu ben hayıt cayı ve çörek otu yagıyla masaj yaptım ben hiç sütyen takamazken şimdı destekli 75b takabiliyorum size bir resim buldum onuda göstermek istiyorum.. işte göyüslerim bukadar küçükken yandaki fotograftan bırazcık kucuk bır halde suan... tavsiye ederim konuda acmıstım bikaç arkdasla konusuyorz sorularnz varsa cevaplayabılırım bu arada yaşım 17.. Eki Görüntüle 600247
aslında benımde kiloma boyuma göre iyi göğüslerim bende söledim yaptırım diye hayır dedi ikna edemedim malesef burnum içinde zorla izin aldım
aslında yaptırdıktan sonra görse pişman olmaz ben anlamıyorum zaten erkekler neden karşı yaptırdıktan sonrada neden çok beğeniyorlar çok çelişkili
kızlar benim göyüslerimde cok küçüktü hiçbirşey yakısmıyordu ben hayıt cayı ve çörek otu yagıyla masaj yaptım ben hiç sütyen takamazken şimdı destekli 75b takabiliyorum size bir resim buldum onuda göstermek istiyorum.. işte göyüslerim bukadar küçükken yandaki fotograftan bırazcık kucuk bır halde suan... tavsiye ederim konuda acmıstım bikaç arkdasla konusuyorz sorularnz varsa cevaplayabılırım bu arada yaşım 17.. Eki Görüntüle 600247
kim ne derse desin erkekler büyük göğüslü hatunlara bayılır .benim göğüslerimde iri mesela eşim bayılıyor .büyük göğüs doğurganlık göstergesiymiş sanırım o yüzden erkekler büyük göğüslü kadınları seksi bulur .küçük sevenlerde vardır ama geneli büyük göğüs sever buda bir gerçektir .
bu bir gerçek öylemi? ne yapalım yani şimdi göğsü küçük olanlar olarak üzülelim mi?
erkeklerin en kültürlüsü bile özünde eski kafalı ilkel olduğu için bence de gerçek bu. offf off dersin hepsi brad pitt..Angelina jolie istiyolar tiplerine bakmadan.
haklısın ben arkadaşın kendini met etmesine güldüm de
jovano kullanıcısından alıntı
kim ne derse desin erkekler büyük göğüslü hatunlara bayılır .benim göğüslerimde iri mesela eşim bayılıyor .büyük göğüs doğurganlık göstergesiymiş sanırım o yüzden erkekler büyük göğüslü kadınları seksi bulur .küçük sevenlerde vardır ama geneli büyük göğüs sever buda bir gerçektir .
Şimdi görünce bende güldüm bacaksız,arkadaş büyük göğsünü övmüşte övmüş ama ben şunu anlamadım madem büyük göğüslüsün göğüs büyütme konusunda ne işin var? Hey allahım ya
hiç sorma yuyu ya .. ego tatmini için dolanıyodur buralarda göğsü büyük ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?