eşler neden böyle:(

Benimkinin değişeceğini hic sanmıyorum ben onunla sakince konustukca daha kötü oluyor sanki ben onun ailesini istemiyormusum havalarina giriyor hemen savunmalara geçiyor

Malesef oyle bir kafaya sahip yukarda otursak bari haftanin 3 gunu sanki sokaga atiyor ailesini off cok bitkinim inanin ne yapacagimi bilmiyorum

Bilsem öyle olacağını asla asla altli üstlü oturmazdim hayatimin hatasini yaptım

esine derdini mektupla anlatmayi denesen peki? Konusurken muhtemelen sen lafini bile bitirmeden o sinirleniyodur, sen de derdini anlatamadan kavga büyüyodur. Ama duygularini düsüncelerini kagida döküp ona ulastirirsan onu bastan sona kadar okur mutlaka. Ben de bir ara esimle ciddi iletisim sorunu yasamistim, ne kadar konusmaya calissam da hep yanlis anliyorduk birbirimizi ve olaylar daha da büyüyodu ama 2 sayfadan olusan mektubumu verince durumlar hepten olmasa da düzelmisti. Denemeni tavsiye ederim, ama esref saatini kolla bu mektubu vermek icin. Evde kv´nin falan olmadigi bi zamani kolla, yalniz okusun ki kafasini verebilsin mektuba. Bakarsin o da cevap yazar, zaten cözüm yolu aramaya meyilliyse o da yapacaktir biseyler, hic okumamis gibi konusunu bile acmamamzlik etmez

Bence eşler her an dip dibe beraber olmak zorunda değil. Herşeyi beraber yapmak,her yere beraber gitmek,aynı anda oturup kalkmak...sizi anlıyorum zor bir durum ama belki de göbek baginizi koparmaniz lazım eşinizlegitmek istemiyorsaniz gitmeyin Eşiniz gitsin otursun ne kadar oturacaksa.siz de yapın kahvenizi açın tv'yi uzatın ayaklarınızı Ohh. Canınız ne zaman isterse o zaman gidersiniz tabi gitmeyeceginiz zaman gerginlik olusturmadan tatlilikla ben gelmeyeyim canım sirtim ağrıyor vb.yapin.herseyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. O an ne istiyorsaniz onu yapın. Sizi yalnız birakip fizana gitmiyorki aşağı kata iniyor.birakin ne yaparsa yapsın.

Hem yalnız gittikçe belki bir süre sonra sikilacak tabi küskünluk gibi algılamasın kV. ler.yani ayarını iyi yapmak lazım. 1 gidiyorsan iki gitme mesela.hem hamilesin tam fırsat yani.

Canim bende öyleydim aynı mahallede idik sabah giderdim akşam eşim işten gelirdi otururduk gece eve gidip yatardik sonra hamile kaldım çok kötü geçti başım yerden kalkmıodu bu defa onlar gelmeye başladı gece iki üçlere kadar oturmalar başta ses etmedim kocam da pek memnun gelirler sahura kadar oturup sahur yapar giderler zamanla dayanma gücü kalmadı doğum yaptım bizden çıkmadılar bende eşime anlattım zaten eltilerimin arasında deli oldum her gün gelir kaynana seninle ilgili şunu dedi görümce şunu dedi felan. bizde de hep kavga kıyamet komşular geliyordu artık eşim bakti ya evlilik bitecek ya felaket gelecek başka bi semte taşındı saolsn bir aydan fazla etti taşınali numarayı da değiştim onlara vermedim sorunca eşim verdi tek tük. Ohh kafam rahat hiç çağırmıyorm mesafede koydum o aptal kız gitti artık elini veren kolunu kaptırıo çünkü. Darısı basınıza inşaallah

Bende bi kac sene birlikte oturdum arti erken evlendigim icin cahillikte vardi hic biseye ses edemez geceleri aglardim icimden dunyanin lafini soyler kizar disardan bisey diyemezdim arti yillarca yatak odam dahi olmadi salonda yatardik ve yatmak veya iki cift laf etmek icin onlarin yatmasini beklerdik gece yarilarina kadar..kafasi esince salona dalan dalana..igrenc yillar gecirdim hep esimin hatrina katlandim o hep destekti laf soyletmemeye calisti hos ben o kadar fedakardim ki laf soylencek biseyde yoktu yani diyecegim o ki olay esinde bitiyor sartlar zorda olsa kaynana kb. Pislikte olsa esin biraz adam gibiyse hepsi asiliyor esinle konus anlat derdini hamileymissin kendini iyi ifade eder guzelce konusursan kiyamaz seviyosa..allah yardimcin olsun ben cok sukur kurtuldum uzaklastim duzenimi kurdum darisi tum bunun hayalini kuranlara

Bizdede öyleydi maalesef ama doğumdan sonra ewimize inebildik çok şükür

basta boyle oturmayı kabul etmemelıydın ama olan olmus bır de cocuk gelmıs sımdı 3 yıllık evlısınız aslında couk zmanında gelmıs esınle duzgunce konustuysan ama hıcbısey olmadıysa bu durumda buyuklerın anlayıslı olması gerekıyor bız esımle benım anne babama gıttık 10 15 gun kaldık hem onlara ıslerınde yardım ettık hem bayramı gecırdık falan ınan yemın edıyorum annem babamı alıp cıkıodu her aksam hadı dondurma yıyelım hadı suna gıdelım buna gıdelım bı aksam gıtmedıyseler obur aksam kesın çıkıp gıttıler bı yere bızı en az ıkı 3 saat yalnız bıraktılar hep sızın buyuklerde bıtıyor ıs

senim annen baban yakininda kaliyorlarsa eger sende surekli onlara git esinide gotur yaninda. Madem öyle sende böyle yap, ayip de ailemi atimmi de aynen onun dedigi gibi. yada annenleri surekli sana cagir ozaman birsey derse sende lafini esirgeme

Reactions: anu
ya o gitsin sen gitme....gidincede uzuluyorsun en iyisi gitmeyip uzul birak o annesiyle takilsin. ayyyy sinir oldum bu erkeklerin evlenince anam da anammmm takintisini anlamiyorum valla ben derim o zaman ananla yasa neden evlendin...

Fikriniz için çok teşekkür ederim onceleri denedim mektup mesaj okuyor hic cvp vermiyor orali bile olmuyor o yüzden cildirmak uzereyim

Ozamanda suratlar asiliyor bu kez ne oldu ne oldu diye sorular ardi ardina geliyor

Keşke ayri binada olsaydim ona bile raziydim en azindan kavga tartisma herseyden haberleri olmazdı

Keşke ayri binada olsaydim ona bile raziydim en azindan kavga tartisma herseyden haberleri olmazdı

Ne oldu ne oldu sorularina sağlam cevabınız var HAMİLEYİM. ..rahatsızim.ama anladigim kadariyla siz eşinizle her an beraber olmak istiyorsunuz.istemeseniz de Eşiniz yalnız gitmesin siz yalnız oturmayin diye yine de gidiyorsunuz.

Allah yardimcin olsun gerçekten nefret ediyorum ailelerine bu denle düşkün olanlara size yavrunuza yazık günah değilmi o kV KP nasıl insan ki düşüncesizler esin olacak şahsın bagirdiginda ne tepki veriyorlar hiç merhamet kalmamış bu insanlarda

Canım allah yardımcın olsun inşallah kocan anlar bide hamilesin o yuzden daha da ilgi beklersin. Bende bu mübarek gün gözü yaşlı buraya yazıyorum belki dertlescek arkadaş ım çıkar die eşim kırdı döktu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…