Allah sabir versin öncelikle. Durum zor ama sen üstesinden gelebilirsin. Sonuçta eşin seni seviyor. Onun suyuna git. Iyi davran, sana iyi olduğu zamanlarda ara ara göndermeler yap konuş. Ve çok çok dua et geçiyo sonra inşallah. benzer durumu bende yaşadım. Evliligimizin ilj zamanı her gün annesinde hiç ortak zaman yok. Ama şimdi o gitmek istemiyor :))
Hayırsız koca olmak daha mı iyiymiş.
Bırak kendi insin bisüre sonra çeker kendini.
İnme inmediği. Gibi de tel aç çağır ağrım var sancım var diye.
Annen yakınmı bilmiorum ama git bisüre orda kal
işten gelir anne babanın halini hatrını sorarsın sonra evine geçersin, çıkıp kendi evinde oturunca onları bırakmışmı oluyosun bu nasıl kafa, nasıl zihniyet sanki sokağa terket ananı babanı diyolar. insan eşiyle başbaşa kalmayı hiçmi özenmez
boşuna ayrı ayrı evleriniz olmasın ordan size bi oda ayırsınlar, sizin daireyide kiraya versinler ek gelir olur
Canim bende öyleydim aynı mahallede idik sabah giderdim akşam eşim işten gelirdi otururduk gece eve gidip yatardik sonra hamile kaldım çok kötü geçti başım yerden kalkmıodu bu defa onlar gelmeye başladı gece iki üçlere kadar oturmalar başta ses etmedim kocam da pek memnun gelirler sahura kadar oturup sahur yapar giderler zamanla dayanma gücü kalmadı doğum yaptım bizden çıkmadılar bende eşime anlattım zaten eltilerimin arasında deli oldum her gün gelir kaynana seninle ilgili şunu dedi görümce şunu dedi felan. bizde de hep kavga kıyamet komşular geliyordu artık eşim bakti ya evlilik bitecek ya felaket gelecek başka bi semte taşındı saolsn bir aydan fazla etti taşınali numarayı da değiştim onlara vermedim sorunca eşim verdi tek tük. Ohh kafam rahat hiç çağırmıyorm mesafede koydum o aptal kız gitti artık elini veren kolunu kaptırıo çünkü. Darısı basınıza inşaallahYaşım 25 7 yıllık beraberlikten sonra severek evlendim 3 yıllık evliyim kv altlı üstlü oturuyoruz yatmadan yatmaya evimize cikabiliyoruz eşim halinden çok memnun özel hayat denen bişey yok biran olsun onlari yalniz birakmak istemiyor 5 aylık hamileyim ve eşim sanki daha cok ustume gelmeye başladı bıktım bazen iyi bazen kötü bunaldimbana ailesinin yanında sesini yukseltmesinden nefret ediyorum ve özel bir hayatım olmadığı için çok üzülüyorum benimle ayni durumda olan varmi cok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum hep gizlice aglamakla ggeçiyor canım cok sıkkın
Fikriniz için çok teşekkür ederim onceleri denedim mektup mesaj okuyor hic cvp vermiyor orali bile olmuyor o yüzden cildirmak uzereyimesine derdini mektupla anlatmayi denesen peki? Konusurken muhtemelen sen lafini bile bitirmeden o sinirleniyodur, sen de derdini anlatamadan kavga büyüyodur. Ama duygularini düsüncelerini kagida döküp ona ulastirirsan onu bastan sona kadar okur mutlaka. Ben de bir ara esimle ciddi iletisim sorunu yasamistim, ne kadar konusmaya calissam da hep yanlis anliyorduk birbirimizi ve olaylar daha da büyüyodu ama 2 sayfadan olusan mektubumu verince durumlar hepten olmasa da düzelmisti. Denemeni tavsiye ederim, ama esref saatini kolla bu mektubu vermek icin. Evde kv´nin falan olmadigi bi zamani kolla, yalniz okusun ki kafasini verebilsin mektuba. Bakarsin o da cevap yazar, zaten cözüm yolu aramaya meyilliyse o da yapacaktir biseyler, hic okumamis gibi konusunu bile acmamamzlik etmez
Bence eşler her an dip dibe beraber olmak zorunda değil. Herşeyi beraber yapmak,her yere beraber gitmek,aynı anda oturup kalkmak...sizi anlıyorum zor bir durum ama belki de göbek baginizi koparmaniz lazım eşinizlegitmek istemiyorsaniz gitmeyin Eşiniz gitsin otursun ne kadar oturacaksa.siz de yapın kahvenizi açın tv'yi uzatın ayaklarınızı Ohh. Canınız ne zaman isterse o zaman gidersiniz tabi gitmeyeceginiz zaman gerginlik olusturmadan tatlilikla ben gelmeyeyim canım sirtim ağrıyor vb.yapin.herseyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. O an ne istiyorsaniz onu yapın. Sizi yalnız birakip fizana gitmiyorki aşağı kata iniyor.birakin ne yaparsa yapsın.
Keşke ayri binada olsaydim ona bile raziydim en azindan kavga tartisma herseyden haberleri olmazdıCanim bende öyleydim aynı mahallede idik sabah giderdim akşam eşim işten gelirdi otururduk gece eve gidip yatardik sonra hamile kaldım çok kötü geçti başım yerden kalkmıodu bu defa onlar gelmeye başladı gece iki üçlere kadar oturmalar başta ses etmedim kocam da pek memnun gelirler sahura kadar oturup sahur yapar giderler zamanla dayanma gücü kalmadı doğum yaptım bizden çıkmadılar bende eşime anlattım zaten eltilerimin arasında deli oldum her gün gelir kaynana seninle ilgili şunu dedi görümce şunu dedi felan. bizde de hep kavga kıyamet komşular geliyordu artık eşim bakti ya evlilik bitecek ya felaket gelecek başka bi semte taşındı saolsn bir aydan fazla etti taşınali numarayı da değiştim onlara vermedim sorunca eşim verdi tek tük. Ohh kafam rahat hiç çağırmıyorm mesafede koydum o aptal kız gitti artık elini veren kolunu kaptırıo çünkü. Darısı basınıza inşaallah
Keşke ayri binada olsaydim ona bile raziydim en azindan kavga tartisma herseyden haberleri olmazdıCanim bende öyleydim aynı mahallede idik sabah giderdim akşam eşim işten gelirdi otururduk gece eve gidip yatardik sonra hamile kaldım çok kötü geçti başım yerden kalkmıodu bu defa onlar gelmeye başladı gece iki üçlere kadar oturmalar başta ses etmedim kocam da pek memnun gelirler sahura kadar oturup sahur yapar giderler zamanla dayanma gücü kalmadı doğum yaptım bizden çıkmadılar bende eşime anlattım zaten eltilerimin arasında deli oldum her gün gelir kaynana seninle ilgili şunu dedi görümce şunu dedi felan. bizde de hep kavga kıyamet komşular geliyordu artık eşim bakti ya evlilik bitecek ya felaket gelecek başka bi semte taşındı saolsn bir aydan fazla etti taşınali numarayı da değiştim onlara vermedim sorunca eşim verdi tek tük. Ohh kafam rahat hiç çağırmıyorm mesafede koydum o aptal kız gitti artık elini veren kolunu kaptırıo çünkü. Darısı basınıza inşaallah