eşler neden böyle:(

Altlı üstlü oturuyoruz kahvaltı öğle ve aksam yemeklerini beraber yiyoruz tatli dildende anlamiyor sert gitsem daha sert oluyor gerçekten bunaldim uzaklaşmak istiyorum

Ovvvvvv tek erkek. Cok kiymetli olurlar aileleri gozunde. Ailesi anlayissiz. Gidin evinizde oturun beraber vakit gecirin demeleri gerekiyor. Cok benciller. Allah birakmasin bunu onlarin yanina. Ahinizi aliyorlar.

Hayatta cikin basbasa oturun demezler hatta ayni binada annesiyle oturup ayri oturanlari hep elestirirler eşim dahil babamla ayni binada oturucam eee ayri ayri oturacagiz olmaz böyle evlat diyor bir yandanda kaynanam basbasa sıkılmiyorlarmi biz babanla yalniz oldugumuzda ne yapacagimizi bilemiyoruz sıkıntıdan diyor ve benim moralim çok bozuluyor ya insan basbasa oturunca bencilmi oluyor

Madem annesinin dizinin dibinden ayrilmayacakti neden evlenmis, suc sende de var tabiki basta koyacaktin tavrini...

Gec kalmis sayilmazsin , o bir bagirsa sen on bagir .
Ve kendi dikrini söylemeyi ögren yoksa hep ezilirsin , o 24 saat annesine gitsin sen gitmek zorunda degilsin gelmiyorum demesini bil.

Dünyaya bir daha gelsem hay
Haklisin bendede suc var benim aptal kafam nisanliyken gozum kordu ayni binada oturup ee ayrimi oturacaktik kesinlikle bendede suc var cok pismanim

[QUOTEdefalarca u89, post: 41805998, member: 680288"]Dünyaya bir daha gelsem hay

Dedim defalarca 24 saat berabermi olacagiz begenirsen diyor ben onları birakmam diyor malesef kafası bu kadar cahil sinir oluyorum ben diyorum kesinlikle benim gidisim kalpten sıkıntıdan olacak bazen yaşamak istemiyorum cok dua ediyorum hamilelerin duasi tutarmis Allahim bana yardim etsin hersey yoluna girsin benimde özel hayatım olsun

Böyleleri bana denk gelse var ya.. neyse. Siz hiç başbaşa kalamadığınızı söylediğinizde ne diyor paşa. Çok sıkılmışsınız belli. Bir süre annenize gitseniz. Biraz kafanızı toplarsınız en azından

ne tesadüftürki.. bende altlı üstlü oturuyorum.. yatmadan yatmaya evime çıkıyorum..3 senelik evli ve 5 aylıkda hamileyim.. çok iyi anlayabiliyorum gülüm seni.. benim eşimde yalnız bırakmak istemiyo rahatsız oluyo sanki sanırım bu ailevi apartman sendromu herkesde bu şekilde yaşanıyo.. hamileliğin verdiği hormonlardan dolayı şu evrelerde daha bi hassasız benim eşimde şu sıralar dediğin gibi üüstüme geliyor sanki.. anlayamıyorum.. yapcak gerçekten bişi yok.. ben her yolu denedim tek çözüm ayrılmak oda çok zor.. olmaz.. sabredicez inş..

Ayni binada oturuyoruz onlari birakamam diyor beni anlamak istemiyor benim hayatimi hiçe sayiyor Allahim birgun bu durama dusecegimi tahmin edemezdim

Allah sabır versin bize evet herseyimiz ayni kesinlikle uzakta olsaydık kocalarimiza hakim olabilirdik ozaman mecbur bütün zamanlarinibize harcarlardi

Arkadaşım bebişin hayırlı olsun.
Sen hamile halinle niye kaynanaya gidiyosun?
Gitme otur evinde 3-5 gitmesen kocanda yavaş yavaş keser ayağını.

Ben 2 yıllık evliyim evliliğim ilkzamanları hayatımın eniğrenç zamanıydı. Aynı binada değildim ama çok yakınım.
Akşama kadar çalışır ordan kvye gece 2 ye kadar orda yemek bulaşık bide eve gelir evimin işini yapardım.
Ben enson direndim sürüklesende bundan sonra gitmem sen istiosan git dedim.
Ayda 1gidioruz artık

Keşke azicik olsa da anlayışlı olsaydı ayni binada oturupta ailesiyle oturmayanlari hayirsiz evlat diye damgaliyor ben inmesemkendi iner kac kere denedim olmadi

Keşke azicik olsa da anlayışlı olsaydı ayni binada oturupta ailesiyle oturmayanlari hayirsiz evlat diye damgaliyor ben inmesemkendi iner kac kere denedim olmadi

Hayırsız koca olmak daha mı iyiymiş.
Bırak kendi insin bisüre sonra çeker kendini.
İnme inmediği. Gibi de tel aç çağır ağrım var sancım var diye.
Annen yakınmı bilmiorum ama git bisüre orda kal

yapabilecegin tek sey gercekten hamileligini bahane etmek, gün icerisinde istirahat etmen gerek, yatip dinlenmen de gerek. Hep yat demiyorum, hareket et evet ama dinlenme de bi o kadar önemli. Bunu anlamalari icin illa birsey mi olmali, Allah korusun düsmanimin dahi basina vermesin hamileliginde sorunlar cikarsa bunun hesabini nasil verecekler? Ben 2 defa strese bagli düsük yaptim ve inan bana o durumda olmayi hic istemezsin, is oralara gelmeden her yolu denemelisin. Cünkü bi an önce bu isin önüne gecmezsen dogumdan sonra da rahat vermezler, cocugunu emzirmek icin veya uyutmak icin bile evine cikamazsin. Madem evin ayri, kapin da ayri olacak. Kafami kaldiramiyorum yorgunluktan de, hele ki bu sicaklarda yazik günah degil mi sana da bebegine de. Bu firsati degerlendirmelisin

işten gelir anne babanın halini hatrını sorarsın sonra evine geçersin, çıkıp kendi evinde oturunca onları bırakmışmı oluyosun bu nasıl kafa, nasıl zihniyet sanki sokağa terket ananı babanı diyolar. insan eşiyle başbaşa kalmayı hiçmi özenmez
boşuna ayrı ayrı evleriniz olmasın ordan size bi oda ayırsınlar, sizin daireyide kiraya versinler ek gelir olur

Kesinlikle çıkalım demez gece 11den once zor inmezsen inme der beni yalnız birakir yinede iner[/QUOTE]
Benim es de oyleydi bir sene gittim geldim bide bizimki altli ustlu degildi zaten gelip gitmemide anlamis degilim onlarda adet oyleymis en sonunda kizim oldu git annem sana yardimci olur dedi bende hayir gitmiyecem dedi biraz tartistik cekti gitti aksamda eve geldi ya cocuk olana kadar dayanacaksiniz yada ben gitmem deyip esiniz sizin yaniniza gelecek

Suç eşinde değil,ailesınde,töbe ya,hayır ne dıye aynı bınaya gelin gıttın,aynı buraya gelin alanın niyetş belli,kocanında,benım evı satmadık adamın bırıne,altı almış oğluna,bızım daıreyı çok yalvardı vermedım,gelin bana tşk etmeli

ben benimkini kaçırmadan alayım o zaman ya,evlenince seninkilerden de benimkilerden de uzak oturalım diyor,ilgisizleşmiş olsa da kaçırmadan alayım en iyisi,her akşam her akşam çekilmez ki genciz sonuçta,insan bıkar çokta sevse

Allah sabir versin öncelikle. Durum zor ama sen üstesinden gelebilirsin. Sonuçta eşin seni seviyor. Onun suyuna git. Iyi davran, sana iyi olduğu zamanlarda ara ara göndermeler yap konuş. Ve çok çok dua et geçiyo sonra inşallah. benzer durumu bende yaşadım. Evliligimizin ilj zamanı her gün annesinde hiç ortak zaman yok. Ama şimdi o gitmek istemiyor :))

Umudum bebeğim dogunca diyordum ozaman kendisine evimi kullanabilecem dedim önce ilk günlerde aşağıda kaliriz deyince cildirmistim kiyamet kopsa asagida tek bir gece yatmam deyince ayri oturacagimizi sanma yine beraber oturacagiz dedi

kv´lerle ne kadar iyi de olsan sorun kv degil ki bi kere, sorun evde esinle senin disinda baska insanlarin olmasi. Bunu esine bu sekilde anlatmaya calis. Degil kv´le, senin kardesin veya ailenden biri de olsa yasanmaz evli bi cift olarak beraber, ev ev üstüne olmaz. Ben de 10 ay kv´lerle yasadim ayni evde, daha kalabaliktik biz bekar kaynim görümcem ve kayinpeder de vardi, iyiyken kötü oluyo insan, biseye üzülüp suratini assan onlara kizdin sanacaklar, aynisi senin icin de gecerli, eminim herkesin kendine göre iyi günü deolur kötü günü de, onlar biseye sinirlenip suratini assa sen de düsünürsün acaba ben mi bisey yaptim diye, paranoyak olursun. Bana da kv´ler apartmanin bir dairesini vermek istedi kabul etmedim cünkü bastan dediler sofra bir olur, yatmadan yatmaya cikarsiniz evinize diye. Öyle halim hic ayirmam evi dedim, 10 ay sonra da zaten ülkeme geri döndüm ve simdi 3bin km uzagiz, ne kadar uzak, o kadar iyi, simdi cok iyi aramiz (maasallah), senede bi kez yazdan yaza 2-3 hafta gidip görüyoruz, hersey güzel

Keşke öyle bir fırsatım olsada bende çok uzaklassam cok uzaklara gitsek herkesren herseyden uzak kendi hayatimi yasayabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…