bence sen hamileleğini bahane ederek çok fazla gitme bırak eşin gitsin bi süre sonrasıkılır o da gitmez yada kocacım bu akşam baş başa yemek yiyelim film izleyelim vs gibi ufak ufak eve alıştır çünkü sen ne kadar sert dille söylesen eşin bildiğini okur baktın olmuyo sertçe tavrını koyarsın artık
Ovvvvvv tek erkek. Cok kiymetli olurlar aileleri gozunde. Ailesi anlayissiz. Gidin evinizde oturun beraber vakit gecirin demeleri gerekiyor. Cok benciller. Allah birakmasin bunu onlarin yanina. Ahinizi aliyorlar.
Haklisin bendede suc var benim aptal kafam nisanliyken gozum kordu ayni binada oturup ee ayrimi oturacaktik kesinlikle bendede suc var cok pismanimMadem annesinin dizinin dibinden ayrilmayacakti neden evlenmis, suc sende de var tabiki basta koyacaktin tavrini...
Gec kalmis sayilmazsin , o bir bagirsa sen on bagir .
Ve kendi dikrini söylemeyi ögren yoksa hep ezilirsin , o 24 saat annesine gitsin sen gitmek zorunda degilsin gelmiyorum demesini bil.
ne tesadüftürki.. bende altlı üstlü oturuyorum.. yatmadan yatmaya evime çıkıyorum..3 senelik evli ve 5 aylıkda hamileyim.. çok iyi anlayabiliyorum gülüm seni.. benim eşimde yalnız bırakmak istemiyo rahatsız oluyo sanki sanırım bu ailevi apartman sendromu herkesde bu şekilde yaşanıyo.. hamileliğin verdiği hormonlardan dolayı şu evrelerde daha bi hassasız benim eşimde şu sıralar dediğin gibi üüstüme geliyor sanki.. anlayamıyorum.. yapcak gerçekten bişi yok.. ben her yolu denedim tek çözüm ayrılmak oda çok zor.. olmaz.. sabredicez inş..Yaşım 25 7 yıllık beraberlikten sonra severek evlendim 3 yıllık evliyim kv altlı üstlü oturuyoruz yatmadan yatmaya evimize cikabiliyoruz eşim halinden çok memnun özel hayat denen bişey yok biran olsun onlari yalniz birakmak istemiyor 5 aylık hamileyim ve eşim sanki daha cok ustume gelmeye başladı bıktım bazen iyi bazen kötü bunaldimbana ailesinin yanında sesini yukseltmesinden nefret ediyorum ve özel bir hayatım olmadığı için çok üzülüyorum benimle ayni durumda olan varmi cok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum hep gizlice aglamakla ggeçiyor canım cok sıkkın
Keşke azicik olsa da anlayışlı olsaydı ayni binada oturupta ailesiyle oturmayanlari hayirsiz evlat diye damgaliyorArkadaşım bebişin hayırlı olsun.
Sen hamile halinle niye kaynanaya gidiyosun?
Gitme otur evinde 3-5 gitmesen kocanda yavaş yavaş keser ayağını.
Ben 2 yıllık evliyim evliliğim ilkzamanları hayatımın eniğrenç zamanıydı. Aynı binada değildim ama çok yakınım.
Akşama kadar çalışır ordan kvye gece 2 ye kadar orda yemek bulaşık bide eve gelir evimin işini yapardım.
Ben enson direndim sürüklesende bundan sonra gitmem sen istiosan git dedim.
Ayda 1gidioruz artık
Keşke azicik olsa da anlayışlı olsaydı ayni binada oturupta ailesiyle oturmayanlari hayirsiz evlat diye damgaliyorben inmesemkendi iner kac kere denedim olmadi
Kesinlikle çıkalım demez gece 11den once zor inmezsen inme der beni yalnız birakir yinede iner[/QUOTE]Kesinlikle cikalimE="pitipiti_, post: 41805352, member: 447683"]ağrım sancım varın arkasına sığının çıkıcak halim yok sen çık ben uzancam deyin kolunuzdan mı tutup sürüklüyor ?
çıkmayın belki bi süre sonra sıkılır cıkmaz diycemde hiç sanmıyorum !!!!!!!!!!! sevgili pek kıymetli aileciklerinden neden sıkılsınlar ki
Umudum bebeğim dogunca diyordum ozaman kendisine evimi kullanabilecem dedim önce ilk günlerde aşağıda kaliriz deyince cildirmistim kiyamet kopsa asagida tek bir gece yatmam deyince ayri oturacagimizi sanma yine beraber oturacagiz dediyapabilecegin tek sey gercekten hamileligini bahane etmek, gün icerisinde istirahat etmen gerek, yatip dinlenmen de gerek. Hep yat demiyorum, hareket et evet ama dinlenme de bi o kadar önemli. Bunu anlamalari icin illa birsey mi olmali, Allah korusun düsmanimin dahi basina vermesin hamileliginde sorunlar cikarsa bunun hesabini nasil verecekler? Ben 2 defa strese bagli düsük yaptim ve inan bana o durumda olmayi hic istemezsin, is oralara gelmeden her yolu denemelisin. Cünkü bi an önce bu isin önüne gecmezsen dogumdan sonra da rahat vermezler, cocugunu emzirmek icin veya uyutmak icin bile evine cikamazsin. Madem evin ayri, kapin da ayri olacak. Kafami kaldiramiyorum yorgunluktan de, hele ki bu sicaklarda yazik günah degil mi sana da bebegine de. Bu firsati degerlendirmelisin
kv´lerle ne kadar iyi de olsan sorun kv degil ki bi kere, sorun evde esinle senin disinda baska insanlarin olmasi. Bunu esine bu sekilde anlatmaya calis. Degil kv´le, senin kardesin veya ailenden biri de olsa yasanmaz evli bi cift olarak beraber, ev ev üstüne olmaz. Ben de 10 ay kv´lerle yasadim
ayni evde, daha kalabaliktik biz bekar kaynim
görümcem ve kayinpeder de vardi, iyiyken
kv´lerle ne kadar iyi de olsan sorun kv degil ki bi kere, sorun evde esinle senin disinda baska insanlarin olmasi. Bunu esine bu sekilde anlatmaya calis. Degil kv´le, senin kardesin veya ailenden biri de olsa yasanmaz evli bi cift olarak beraber, ev ev üstüne olmaz. Ben de 10 ay kv´lerle yasadim ayni evde, daha kalabaliktik biz bekar kaynim görümcem ve kayinpeder de vardi, iyiyken kötü oluyo insan, biseye üzülüp suratini assan onlara kizdin sanacaklar, aynisi senin icin de gecerli, eminim herkesin kendine göre iyi günü deolur kötü günü de, onlar biseye sinirlenip suratini assa sen de düsünürsün acaba ben mi bisey yaptim diye, paranoyak olursun. Bana da kv´ler apartmanin bir dairesini vermek istedi kabul etmedim cünkü bastan dediler sofra bir olur, yatmadan yatmaya cikarsiniz evinize diye. Öyle halim hic ayirmam evi dedim, 10 ay sonra da zaten ülkeme geri döndüm ve simdi 3bin km uzagiz, ne kadar uzak, o kadar iyi, simdi cok iyi aramiz (maasallah), senede bi kez yazdan yaza 2-3 hafta gidip görüyoruz, hersey güzel
kötü oluyo insan, biseye üzülüp suratini ass
an onlara kizdin sanacaklar, aynisi senin icin
de gecerli, eminim herkesin kendine göre iyi günü deolur kötü günü de, onlar biseye sinirlenip suratini assa sen de düsünürsün acaba ben mi bisey yaptim diye, paranoyak olursun. Bana da kv´ler apartmanin bir dairesini vermek istedi kabul etmedim cünkü bastan dediler sofra bir olur, yatmadan yatmaya cikarsiniz evinize diye. Öyle halim hic ayirmam evi dedim, 10 ay sonra da zaten ülkeme geri döndüm ve simdi 3bin km uzagiz, ne kadar uzak, o kadar iyi, simdi cok iyi aramiz (maasallah), senede bi kez yazdan yaza 2-3 hafta gidip görüyoruz, hersey güzel