kv´lerle ne kadar iyi de olsan sorun kv degil ki bi kere, sorun evde esinle senin disinda baska insanlarin olmasi. Bunu esine bu sekilde anlatmaya calis. Degil kv´le, senin kardesin veya ailenden biri de olsa yasanmaz evli bi cift olarak beraber, ev ev üstüne olmaz. Ben de 10 ay kv´lerle yasadim
ayni evde, daha kalabaliktik biz bekar kaynim
görümcem ve kayinpeder de vardi, iyiyken
kv´lerle ne kadar iyi de olsan sorun kv degil ki bi kere, sorun evde esinle senin disinda baska insanlarin olmasi. Bunu esine bu sekilde anlatmaya calis. Degil kv´le, senin kardesin veya ailenden biri de olsa yasanmaz evli bi cift olarak beraber, ev ev üstüne olmaz. Ben de 10 ay kv´lerle yasadim ayni evde, daha kalabaliktik biz bekar kaynim görümcem ve kayinpeder de vardi, iyiyken kötü oluyo insan, biseye üzülüp suratini assan onlara kizdin sanacaklar, aynisi senin icin de gecerli, eminim herkesin kendine göre iyi günü deolur kötü günü de, onlar biseye sinirlenip suratini assa sen de düsünürsün acaba ben mi bisey yaptim diye, paranoyak olursun. Bana da kv´ler apartmanin bir dairesini vermek istedi kabul etmedim cünkü bastan dediler sofra bir olur, yatmadan yatmaya cikarsiniz evinize diye. Öyle halim hic ayirmam evi dedim, 10 ay sonra da zaten ülkeme geri döndüm ve simdi 3bin km uzagiz, ne kadar uzak, o kadar iyi, simdi cok iyi aramiz (maasallah), senede bi kez yazdan yaza 2-3 hafta gidip görüyoruz, hersey güzel
kötü oluyo insan, biseye üzülüp suratini ass
an onlara kizdin sanacaklar, aynisi senin icin
de gecerli, eminim herkesin kendine göre iyi günü deolur kötü günü de, onlar biseye sinirlenip suratini assa sen de düsünürsün acaba ben mi bisey yaptim diye, paranoyak olursun. Bana da kv´ler apartmanin bir dairesini vermek istedi kabul etmedim cünkü bastan dediler sofra bir olur, yatmadan yatmaya cikarsiniz evinize diye. Öyle halim hic ayirmam evi dedim, 10 ay sonra da zaten ülkeme geri döndüm ve simdi 3bin km uzagiz, ne kadar uzak, o kadar iyi, simdi cok iyi aramiz (maasallah), senede bi kez yazdan yaza 2-3 hafta gidip görüyoruz, hersey güzel