eşler neden böyle:(

Elbette dua edebilirsin fakat yardim öyle gökten inmiyor, kendi haklarini kendin kayiracaksin. Ilk basta esin ile konus ve eger degismezse, tavrini alacagini söyle. "Ben senin ile zaman gecirmek icin, hayati paylasmak icin evlendim. Eger bir aile ile beraber yasayacak olursam, kendi ailemi secip evlenmezdim" de.

Baktin bir hafta sonra adam halen tinlamiyor, icraat'e gec. Artik camisirini ütüsünü sakin yapma, ve en önemlisi hic cinsellik yasama.

Baktin bey efendi halen dinlemiyor, bir müddet annenlerde kal. Hatta olay bosanmaya kadar gidiyorsa gitsin, zaten yasadigin evlilik felan degil, sadece aile degistirme olmus.

Allah sabır versin bize cnm bende annemlere pazar gidelim dedim pazartesi is var diyor uzanmam lazim diyor uzanacagi yer yine annesi gil oluyor sen hergun annendesin diyorum bana o ayri biz ayni binada yasiyoruz herseyimiz bir diyo cildiracak gibiyim

Keske konusmaya firsat olsa bile ya ben anlamıyorum herkes özgür ablalari ayri evlerde bana gelince neden neden ya Allahim aklim simdiki gibi olsaydi olsemde askimdan evlenmezdim

Ama ona ne desem yanlis anliyor onun ailesini istemedigimi sanki sevmiyorum gibi tavir sergiliyor oysa seviyorum fakat ben kendi hayatimi yaşamak istiyorum hergün hergün uykumuz gelene kadar oturmak istemiyorum aksam bir yere cikamiyoruz yalnız kalirlarmis yazik falan diyor banada yazık degilmi

Klasik olacak ama neden çocuk yaptınız.

Bence hamilelikten önce bu kadar takmiyordunuz. Hamilelik stresinden mi böylesiniz?

Eğer önceden de sorun varsa neden bebek... herneyse bence taviz vermeden ağlamadan istediğini açıkça söylemelisin. Yok olmuyorsa daha sert... daha da olmuyorsa yaptırımlar uygulayarak. Ama kaya gibi olmalısın... dimdik...

Keske konusmaya firsat olsa bile ya ben anlamıyorum herkes özgür ablalari ayri evlerde bana gelince neden neden ya Allahim aklim simdiki gibi olsaydi olsemde askimdan evlenmezdim

Gerikerse mesaj yolla esine bu aksam konusulcak diye. Yada uyumadan önce konus. Mecburen bir tavir almak zorundasin yoksa böyle yürür gider, bebek olunca daha kötü olur bide, tam evlerine senlik olur, hem bebegin herseyini karisirlar, hem esin asla evine gitmek istemez. Bu mesele bebisten önce cözülmesi lazim yani canim.

bu özel hayat bu kadar neden önemli ki.buaradaki dertlerin çoğu özel hayat nedeniyle.
bu özel hayat bu kadar neden önemli ki.buaradaki dertlerin çoğu özel hayat nedeniyle.
Özel hayat bence evlilikte olmasi gereken yoksa hayatin bi anlamı olmaz insan bir kisiyle evleniyor malesef ben ve benim gibiler toplu evlilik hayati yaşıyor insan

Bugün becerebilirsem yine sansimi deneyecem

Severek evlendik ona göre aramizda hiçbir sorun yok ama konu basbasa oturmaya gelince değişiyor onun disinda benim kaynanamlarla suana kadar hicbir sorunum olmadi asla aramizda saygisizlik olmadi benim tek derdim özel hayat ve ailesinin yanında benimle nasil konusacagini bilmiyor aslinda bakilacak olursa onlarin cikin basbasa oturun demelerigerekmezmi biz cikiyoruz deyince bazen simdidenmi yatacakmisiniz kkayinbaba erkenden yatiyor kv tek kalinca annesini birakamiyor kiyamiyor

Canim yanlis anlarsa anlasin kocan inanki hic bisey senin mutlulugundan huzurundan onemli degil kendini dusun sukur yine de sen benden daha iyisin bak ben afedersiniz yani tuvalete gittigimde bile kayin babam hemen tuvaletin kapisina tiklatir cik diye ayip degilmi yani sonucta geliniyim kaynanam tviye bakar cani sikildimi kapatir gider sanki ben hic yoknusum gibi inan kendi tavrini belli ettir sonra benim gibi vas edemezsin ister kocan kussun ister yanlis anlasin kendini dusun

Allah sabır versin sizede bana karişmiyorlar çok şükür ama işte keşke eslerimiz bizi anlasa

ayyy içime fenalılar bastı madem bu kadar düşkün anasına ne diye evlenmiş sizinle acaba oldu olacak anasının koynunda yatsı bi o kalmış yapmadığı.bana düşmez ama her gün ağlaıyorsunuz madem çocuk niye yapıyorsunuz.bu kadar sessiz sakin olmayın sen ağlıyacağına o ağlasın ne buya bencil herif.

Uzun süreli beraberlikten sonra evlenen çiftlerde böyle bir bıkkınlık mı oluyor acaba. Yani yeni evlisiniz, sen hamilesin el üstünde tutulmalısın. Benim önerim bir çizelge hazırla. Senin hangi gün, hangi saatlerde ailesi ile görüşeceğine dair bir zaman çizelgesi oluştur. Yani, Pzt, Cuma akşam saat 19:00-20:00 arası gibi. Ben bu zamanlamaya uyacağım de. Ve uy. Bakalım o ne yapacak. Seni zorlarsa kabul etme. Ben seninle vakit geçirmek istiyorum de ve hamileliğini kullan. Seninle kaldığı günlerde de onu mutlu et, keyifli vakit geçirin. Herşeyden önemlisi canım, hamileliğini sorunsuz geçirmek için kafaya takma. Allah kolaylık versin.

Sen onlara birşey soylemezsen nereden anlayacaklar. Hadi git evinize demezler. Bizde kendi ailemle yakın oturuyoruz. Hergün gitsek neden geldiniz demezler. Mutlu olurlar daha. Ama olmaz öle gitmeyiz. Eskidende k.valideler ile yakındik. Onlarada sık gitmezdik. Evimizde rahatsız..

. Eşinin bir şekilde alışmasi lazım. Hamilesin. Naz yap. K.pederin yanında rahat edemiyorum utanıyorum vs de. Ağrım oluyor vs de... alışsin. Bir eve alıştı mi düzelir kendi istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…