- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
[QUOTEdefalarca u89, post: 41805998, member: 680288"]Dünyaya bir daha gelsem hay
Dedim defalarca 24 saat berabermi olacagiz begenirsen diyor ben onları birakmam diyor malesef kafası bu kadar cahil sinir oluyorum ben diyorum kesinlikle benim gidisim kalpten sıkıntıdan olacak bazen yaşamak istemiyorum cok dua ediyorum hamilelerin duasi tutarmis Allahim bana yardim etsin hersey yoluna girsin benimde özel hayatım olsun
Allah sabır versin bize cnm bende annemlere pazar gidelim dedim pazartesi is var diyor uzanmam lazim diyor uzanacagi yer yine annesi gil oluyor sen hergun annendesin diyorum bana o ayri biz ayni binada yasiyoruz herseyimiz bir diyo cildiracak gibiyimBende sendenim ozel hayat mı oda ne kayın validem canım ama esim hamileyim diye beni boguyo resmen agla agla bunaldım artık artık hamileligimi suclar oldum çocugumun sucu neyse ki sanki odadan cikmiyo hep bilgisayarin basinda annemin elini opmeye bile gidemedim o kadar bunaldim ki seni anliyorum
Keske konusmaya firsat olsa bile ya ben anlamıyorum herkes özgür ablalari ayri evlerde bana gelince neden neden ya Allahim aklim simdiki gibi olsaydi olsemde askimdan evlenmezdimElbette dua edebilirsin fakat yardim öyle gökten inmiyor, kendi haklarini kendin kayiracaksin. Ilk basta esin ile konus ve eger degismezse, tavrini alacagini söyle. "Ben senin ile zaman gecirmek icin, hayati paylasmak icin evlendim. Eger bir aile ile beraber yasayacak olursam, kendi ailemi secip evlenmezdim" de.
Baktin bir hafta sonra adam halen tinlamiyor, icraat'e gec. Artik camisirini ütüsünü sakin yapma, ve en önemlisi hic cinsellik yasama.
Baktin bey efendi halen dinlemiyor, bir müddet annenlerde kal. Hatta olay bosanmaya kadar gidiyorsa gitsin, zaten yasadigin evlilik felan degil, sadece aile degistirme olmus.
ailesiyle aynı apartmanda oturmayı kabul ederek hata etmişsiniz
Ama ona ne desem yanlis anliyor onun ailesini istemedigimi sanki sevmiyorum gibi tavir sergiliyor oysa seviyorum fakat ben kendi hayatimi yaşamak istiyorum hergün hergün uykumuz gelene kadar oturmak istemiyorum aksam bir yere cikamiyoruz yalnız kalirlarmis yazik falan diyor banada yazık degilmiSeni cok iyi anliyorum canim En basiti kocama bi yemek yapmak istesen kaynanam birakmaz ama tavrini koy bence ben basta yapmadim suannyapsam dahi fayda etmiyor kendini asla uzme yapmak istediklerini yap sonrada keskelerle pismanliklarla yasama hem onlarin her istediklerini yapmak zorunda degiliz bizimde hayellerimiz var amaclarimiz var kendini asla ezdirme canim
Keske konusmaya firsat olsa bile ya ben anlamıyorum herkes özgür ablalari ayri evlerde bana gelince neden neden ya Allahim aklim simdiki gibi olsaydi olsemde askimdan evlenmezdim
bu özel hayat bu kadar neden önemli ki.buaradaki dertlerin çoğu özel hayat nedeniyle.
Özel hayat bence evlilikte olmasi gereken yoksa hayatin bi anlamı olmaz insan bir kisiyle evleniyor malesef ben ve benim gibiler toplu evlilik hayati yaşıyor insanbu özel hayat bu kadar neden önemli ki.buaradaki dertlerin çoğu özel hayat nedeniyle.
Bugün becerebilirsem yine sansimi deneyecemGerikerse mesaj yolla esine bu aksam konusulcak diye. Yada uyumadan önce konus. Mecburen bir tavir almak zorundasin yoksa böyle yürür gider, bebek olunca daha kötü olur bide, tam evlerine senlik olur, hem bebegin herseyini karisirlar, hem esin asla evine gitmek istemez. Bu mesele bebisten önce cözülmesi lazim yani canim.
Severek evlendik ona göre aramizda hiçbir sorun yok ama konu basbasa oturmaya gelince değişiyorKlasik olacak ama neden çocuk yaptınız.
Bence hamilelikten önce bu kadar takmiyordunuz. Hamilelik stresinden mi böylesiniz?
Eğer önceden de sorun varsa neden bebek... herneyse bence taviz vermeden ağlamadan istediğini açıkça söylemelisin. Yok olmuyorsa daha sert... daha da olmuyorsa yaptırımlar uygulayarak. Ama kaya gibi olmalısın... dimdik...
Canim yanlis anlarsa anlasin kocan inanki hic bisey senin mutlulugundan huzurundan onemli degil kendini dusun sukur yine de sen benden daha iyisin bak ben afedersiniz yani tuvalete gittigimde bile kayin babam hemen tuvaletin kapisina tiklatir cik diye ayip degilmi yani sonucta geliniyim kaynanam tviye bakar cani sikildimi kapatir gider sanki ben hic yoknusum gibi inan kendi tavrini belli ettir sonra benim gibi vas edemezsin ister kocan kussun ister yanlis anlasin kendini dusunAma ona ne desem yanlis anliyor onun ailesini istemedigimi sanki sevmiyorum gibi tavir sergiliyor oysa seviyorum fakat ben kendi hayatimi yaşamak istiyorum hergün hergün uykumuz gelene kadar oturmak istemiyorum aksam bir yere cikamiyoruz yalnız kalirlarmis yazik falan diyor banada yazık degilmi
Canim yanlis anlarsa anlasin kocan inanki hic bisey senin mutlulugundan huzurundan onemli degil kendini dusun sukur yine de sen benden daha iyisin bak ben afedersiniz yani tuvalete gittigimde bile kayin babam hemen tuvaletin kapisina tiklatir cik diye ayip degilmi yani sonucta geliniyim kaynanam tviye bakar cani sikildimi kapatir gider sanki ben hic yoknusum gibi inan kendi tavrini belli ettir sonra benim gibi vas edemezsin ister kocan kussun ister yanlis anlasin kendini dusun
Severek evlendik ona göre aramizda hiçbir sorun yok ama konu basbasa oturmaya gelince değişiyoronun disinda benim kaynanamlarla suana kadar hicbir sorunum olmadi asla aramizda saygisizlik olmadi benim tek derdim özel hayat ve ailesinin yanında benimle nasil konusacagini bilmiyor aslinda bakilacak olursa onlarin cikin basbasa oturun demelerigerekmezmi biz cikiyoruz deyince bazen simdidenmi yatacakmisiniz kkayinbaba erkenden yatiyor kv tek kalinca annesini birakamiyor kiyamiyor