eşler neden böyle:(

renksu89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
644
521
35
Yaşım 25 7 yıllık beraberlikten sonra severek evlendim 3 yıllık evliyim kv altlı üstlü oturuyoruz yatmadan yatmaya evimize cikabiliyoruz eşim halinden çok memnun özel hayat denen bişey yok biran olsun onlari yalniz birakmak istemiyor 5 aylık hamileyim ve eşim sanki daha cok ustume gelmeye başladı bıktım bazen iyi bazen kötü bunaldimbana ailesinin yanında sesini yukseltmesinden nefret ediyorum ve özel bir hayatım olmadığı için çok üzülüyorum benimle ayni durumda olan varmi cok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum hep gizlice aglamakla ggeçiyor canım cok sıkkın

Gizlice aglama, onlarin yaninda ağla ama bagirarak. Esin onlarin yaninda sana bagirirsa sen de bagir. Hadi yukari gidelim derse gelmiyorum de. Bir süre sonra duzelir diye düşünüyorum.
Eminim duzgunce konusmus ama sonuc alamamissiniz. Bundan sonra düzgün konusmayin derim...

tavrını koy..evimde ayaklarımı uzatıp tv izlicem de gitme..inşallah farklı biryere taşınırsınız..Allah kolaylık versin..

ağrım sancım varın arkasına sığının çıkıcak halim yok sen çık ben uzancam deyin kolunuzdan mı tutup sürüklüyor ?
çıkmayın belki bi süre sonra sıkılır cıkmaz diycemde hiç sanmıyorum !!!!!!!!!!! sevgili pek kıymetli aileciklerinden neden sıkılsınlar ki

Slm Cevabiniz icin tesekkur ederim eşim agladigimi görünce daha cok büyüyor ki asla yukari cikalim diyecegini sanmıyorum

Nefret ediyorum boyle erkeklerden. Bencil pislik. Anakuzusu belli ki. Sizin adiniza cok uzuldum. Bu zamana kadar sessiz kalmissiniz galiba. Siz sessiz kaldikca ezmisler sizi. Hakkinizi savunun mucadelenizi verin derim ben. Ama edepsizce dgl. Esinizin sizi anlamasini saglamalisiniz. Bu hemen olmayacaktir. Zamanla anlar umarim. Anlamazsa da farkli tepki koyun. Sizi kaybetme korkusu olsun en azindan

zelibkendi bırakır ve st: 41805340 .!.:
tavrını koy..evimde ayaklarımı uzatıp tv izlicem de gitme..inşallah farklı biryere taşınırsınız..Allah kolaylık versin..
Ben gitmesem kendi yinede iner aşağı bir türlü anlamiyor canım çok sıkkın karnimdaki

Hamilesin sana uzuntu hic yaramaz moralini bozma oradan tasinmaya bak o zamana kadarda iyi taraflarinin olduguna inandir kendini kuzum yoksa bebisin de mutsuz olur esin laftan anliyorsa guzel guzel anlat ona alalim kendi evimizi gidelim burdan basbasa olalim de

senin annenlerle yakın otursaydınız görürdün özel hayatı....
-yaw ayağımı uzatarak yatamıyorum
-sana yakın durmak istiyorm annenler sürekli tepemizde falan filan....
@Bilgece ye katılıyorum rahatsız olduğunu belli et....
bu hayatta kimsenin senin sessiz üzüntünü anlayacak kadar empati yetenegi gelişmedi....

Kesinlikle cikalimE="pitipiti_, post: 41805352, member: 447683"]ağrım sancım varın arkasına sığının çıkıcak halim yok sen çık ben uzancam deyin kolunuzdan mı tutup sürüklüyor ?
çıkmayın belki bi süre sonra sıkılır cıkmaz diycemde hiç sanmıyorum !!!!!!!!!!! sevgili pek kıymetli aileciklerinden neden sıkılsınlar ki[/QUOTE]
Kesinlikle çıkalım demez gece 11den once zor inmezsen inme der beni yalnız birakir yinede iner

Keşke uzakta olsak biliyorum bunlar olmazdi ama bu mümkün değil ev müstakil tek erkek

Bebegime üzülüyorum fakat ev bizim iki katli müstakil tek erkek olduğu ivin mümkün değil keske başka şehirde olsaydik((

ooww shit. Hem de tek erkek. çok zor Allah yardımcın olsun. Kocanın ailesine değilde sana düşkün olması lazımdı bu durumlarda mutlu evlilik için. o da bu saatten sora nasıl olur bilmem. Dua edin bol bol, kocanın üzerine oku üfle

Bebegime üzülüyorum fakat ev bizim iki katli müstakil tek erkek olduğu ivin mümkün değil keske başka şehirde olsaydik((
Canim bulundugunuz sehir neresi?yakin bir yerlerde yazlik alma teklifinde bulunsaniz hic degilse kacip oraya gidersiniz arada basinizi dinlemeye

bence sen hamileleğini bahane ederek çok fazla gitme bırak eşin gitsin bi süre sonrasıkılır o da gitmez yada kocacım bu akşam baş başa yemek yiyelim film izleyelim vs gibi ufak ufak eve alıştır çünkü sen ne kadar sert dille söylesen eşin bildiğini okur baktın olmuyo sertçe tavrını koyarsın artık

Keşke uzakta olsak biliyorum bunlar olmazdi ama bu mümkün değil ev müstakil tek erkek

Ovvvvvv tek erkek. Cok kiymetli olurlar aileleri gozunde. Ailesi anlayissiz. Gidin evinizde oturun beraber vakit gecirin demeleri gerekiyor. Cok benciller. Allah birakmasin bunu onlarin yanina. Ahinizi aliyorlar.

Esinize de ayri kizdim su an. İnsan bu kadar bencil olmaz. Dusuncesizmis baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…