işin çok zor allah yardımcın olsunAltlı üstlü oturuyoruz kahvaltı öğle ve aksam yemeklerini beraber yiyoruz tatli dildende anlamiyor sert gitsem daha sert oluyor gerçekten bunaldim uzaklaşmak istiyorum
Canım allah yardımcın olsun inşallah kocan anlar bide hamilesin o yuzden daha da ilgi beklersin. Bende bu mübarek gün gözü yaşlı buraya yazıyorum belki dertlescek arkadaş ım çıkar die eşim kırdı döktu gitti
Yaşım 25 7 yıllık beraberlikten sonra severek evlendim 3 yıllık evliyim kv altlı üstlü oturuyoruz yatmadan yatmaya evimize cikabiliyoruz eşim halinden çok memnun özel hayat denen bişey yok biran olsun onlari yalniz birakmak istemiyor 5 aylık hamileyim ve eşim sanki daha cok ustume gelmeye başladı bıktım bazen iyi bazen kötü bunaldimbana ailesinin yanında sesini yukseltmesinden nefret ediyorum ve özel bir hayatım olmadığı için çok üzülüyorum benimle ayni durumda olan varmi cok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum hep gizlice aglamakla ggeçiyor canım cok sıkkın
Canım kızma da adam hamile karisini bırakıp arkadaşlarıyla kaplicalara mı gidiyo? Adam bekar hayatı yaşıyo oh ne rahat,sen de onun çocuğunu taşı, onun ailesiyle ilgilen, evinin işini yemeğini yap,fedakarlık bunun neresinde,hep sen fedakarlık yapiyosun ama evlilikte de ilişkide de bu karşılıklı olur. Sorumsuzluğun dik alası eşine bunları yasatmak,hele de hamileyken kölelik yaptırıyo hem kendine hem de annesine. Bu Kaplıca olayina çok sinirlendim,karisini alıp gidecegine...
Canim bende 7 yillik evliyim daha kaynanamla yasiyorum diger eltimin evini ayirdilar benim sizin gibi hic ozel hayatim olmadi hersey benim de kocam herseyde anne babasinin lafini yapiyor beni dinlemez bile ayni sekilde ailesinin yaninda bana sesini cok yukseltiyor evlebdigimiz gubden beri ama siz benim yaptiklarimi yapmayin agirliginizi ortaya koyun size ailesinin yaninda sesini yukseltmesine izin vermeyin sizde alttan ona cevabini verin ve artik kaynanan gile az gitmeye basla kocan gitmek isterse gitsin siz kendineze illaki bi ugras yada bi is bulun az gitmeye baslayin yavas yavas yapin kocanizda o duruma alisir mecbur basta tavrinizi ortaya koymazsaniz sonradan yapamazsiniz ben simdi ne kadar caba gostersem dahi kocami o huylarindan edemiyorum siz yapin kocanizi kendinize baglayinYaşım 25 7 yıllık beraberlikten sonra severek evlendim 3 yıllık evliyim kv altlı üstlü oturuyoruz yatmadan yatmaya evimize cikabiliyoruz eşim halinden çok memnun özel hayat denen bişey yok biran olsun onlari yalniz birakmak istemiyor 5 aylık hamileyim ve eşim sanki daha cok ustume gelmeye başladı bıktım bazen iyi bazen kötü bunaldimbana ailesinin yanında sesini yukseltmesinden nefret ediyorum ve özel bir hayatım olmadığı için çok üzülüyorum benimle ayni durumda olan varmi cok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum hep gizlice aglamakla ggeçiyor canım cok sıkkın
Nisanliyken hersey cok daha güzeldi basbasa gecirecegimiz gunlerimiz vardi hep bu gunlerin hayalini kurardik ama umdugum gibi degilmis tek sikayet özel hayat sifir sanki aileylede evliyim biran yalniz kalmiyoruz misafirlige gidilecek biz gitmesek gitmiyorlar sohpetin çoğu ayni binada oturup ayri oturanlar off cok bunaldim birde ailesinin önünde sacma seyler icin sesini yukseltmesi sanki cocuk var karsisindaTek erkek olunca noluyor onu anlamadım ben ,tek erkek ailenin demirbasiysa niye evleniyorsunuz dursun ailesinin basinda
Bu tek erkek sacmaliginada ifritim 7 sene sevgili olmussun hic mi birsey konusmuyorsunuz su adamlarla cafelerde gezmek disinda
Ten butun yollarin tikaliymis baska yere gidemiyormussunuz tek erkekmis yapacak bisey yok belki duzelir :))))
Ayni seyleri sizde yasiyorsunuzdurCanim bende 7 yillik evliyim daha kaynanamla yasiyorum diger eltimin evini ayirdilar benim sizin gibi hic ozel hayatim olmadi hersey benim de kocam heryapamıyorum e babasinin lafini yapiyor beni dinlemez bile ayni sekilde ailesinin yaninda bana sesini cok yukseltiyor evlebdigimiz gubden beri ama siz benim yaptiklarimi yapmayin agirliginizi ortaya koyun size ailesinin yaninda sesini yukseltmesine izin
vermeyin sizde alttan ona cevabini verin ve artik kaynanan gile az gitmeye basla kocan gitmek isterse gitsin siz kendineze illaki bi ugras yada bi is bulun az gitmeye baslayin yavas yavas yapin kocanizda o duruma alisir mecbur basta tavrinizi ortaya koymazsaniz sonradan yapamazsiniz ben simdi ne kadar caba gostersem dahi kocami o huylarindan edemiyorum siz yapin kocanizi kendinize baglayin
Seni cok iyi anliyorum canim En basiti kocama bi yemek yapmak istesen kaynanam birakmaz ama tavrini koy bence ben basta yapmadim suannyapsam dahi fayda etmiyor kendini asla uzme yapmak istediklerini yap sonrada keskelerle pismanliklarla yasama hem onlarin her istediklerini yapmak zorunda degiliz bizimde hayellerimiz var amaclarimiz var kendini asla ezdirme canimAyni seyleri sizde yasiyorsunuzdur
çok sacma bir evlilik bende kocama yemek yapmak isterim ona kapiyi acip boynuna sarilmak isterim tv izlerken uzanmak sabah kahvaltisinda sabahliklarimi giyinip kahvalti yapmak isterim bunlarin hicbirini yapamiyorum