eşler neden böyle:(

Bu Erkekleri anlamıyorum benim hiç mi kızıp küsmeye hakkım yok eşim e ne zaman biişiye kızsam hiç konuşmama tahammül etmiyo hep sustrmaya çalışıyo susmayıncada kırıyo dökuyo ben nasıl anltcam derdim i şehir dışına çıkmk istiyorum bi gun de olsa farklı bi yere gidelim diyorum bn seni gezdirmıom mu dio kendi ark.larıyla gezıo bana gelince isteksiz yorgun oluyo bn diincede deliriyo cinnet gecırdım resmen kızlar akıl verin

15 yasindayken mi sevgili oldunuz? Aboo
Bence tavrınizi koyun kendinizi de ezdirmeyin siz de ana kuzususunuz yahu

Altlı üstlü oturuyoruz kahvaltı öğle ve aksam yemeklerini beraber yiyoruz tatli dildende anlamiyor sert gitsem daha sert oluyor gerçekten bunaldim uzaklaşmak istiyorum
işin çok zor allah yardımcın olsun üzüldüm senin adına valla ayrı ev değil ki senin resmen beraber oturuyosun yinede elinden geldiğince kendi evinde oturmaya çalış düzelir inşallah

Anladığın kadarıyla eşiniz halinden memnun yani kv kp zorlamıyor ki kendi hür iradesi ile saatlerce oturuyor onlar evinize gidin dese de gitmez ki Evde neden sizinle kalmak başbaşa vakit geçirmek sizinle birşeyler paylaşmak istemiyorki bence sorun bu İnsanın en rahat ettiği yer kendi evidir ama eşiniz uyumak dışında sizle yanlız kalmak istemiyor sadece sizin istemenizle olmaz ki yada evimizde başbaşa olalım demekle Eşinizin neden böyle bir istek ve talebi yok çok tuhaf geldi bana

Slm arkadasim hayirdir esin neden seni kirdi herbirimizin ayri bir derdi var belliki

QUOTE="renksu89, post: 41810662, member: 680288"]Slm arkadasim hayirdir esin neden seni kirdi herbirimizin ayri bir derdi var belliki[/QUOTE]

A.s canım evet dertleşmeye ihtiyacım var. Byram sonu işe gtcem eşim izin yapıo bayram da benle vakit geçirmek varken arkadaş larıyla kaplıcaya gtcek bende kızdım her tartısmamızda beni hiç dinlemiyor niyetm kavga degıl tartısıp konuşalım diyorum hep susturmaya çalısıyo ya hiç mi kızmıcas biz hep sus sus diip duruyo bende içimi dökmk istiyorum her seferinde böyle yapıo sonrada ortalıgı kırdı döktü gitti

tavrını koy canım böle ömür mü gecer sende ha.ewımde yıcem ıccem ben de sen gıt de

Sen neden esinle iniyorsun ki inmezeen inme diyerek o sana tavrini koyuyor inmeyerek senin tavir koyman lazim hem her zaman inmek zorundada degilsin sonucta seninde bi hayatin var bunu esine inmeyerek hatirlat hem uzan evde tv izle daha ne orada canini skacagina evde keyfine bak

Bunu eşinin en sakin olduğu zamanlarda konuş. Şöyle de cnm """Eğer ailenin yanında bi problem olursa çek odaya yalnız konuş o zmn her dediğne tmm btnm die karşılık alırsın ama onlarn yanında bişi dersen Tartışma uzar de ""
5 aylik hamilesin kendini iyi hissetsende sürekli yat. Çok kötüym fln de.. Kv. Çağırdığnda yatıyorm kalkınca kasıklarm ağrıyo doktorm dikkat etcksin dedi de. Kullan bu durumu bol şans cnm

Tek erkek olunca noluyor onu anlamadım ben ,tek erkek ailenin demirbasiysa niye evleniyorsunuz dursun ailesinin basinda
Bu tek erkek sacmaliginada ifritim 7 sene sevgili olmussun hic mi birsey konusmuyorsunuz su adamlarla cafelerde gezmek disinda
Ten butun yollarin tikaliymis baska yere gidemiyormussunuz tek erkekmis yapacak bisey yok belki duzelir :))))

Canım kızma da adam hamile karisini bırakıp arkadaşlarıyla kaplicalara mı gidiyo? Adam bekar hayatı yaşıyo oh ne rahat,sen de onun çocuğunu taşı, onun ailesiyle ilgilen, evinin işini yemeğini yap,fedakarlık bunun neresinde,hep sen fedakarlık yapiyosun ama evlilikte de ilişkide de bu karşılıklı olur. Sorumsuzluğun dik alası eşine bunları yasatmak,hele de hamileyken kölelik yaptırıyo hem kendine hem de annesine. Bu Kaplıca olayina çok sinirlendim,karisini alıp gidecegine...

Canım ben hamile değilm hamile olan konu Sahibi. Benim eşim gidio kaplıcaya aslında beraber gtcektik kuzenlerle bnmkiler gelmio o yuzden o kendi kuzenleriyle gidio anlmıorm bbenle vakit gecirmk varken bn çalışcm o tatilde olcak bn çalışırken git diyorum yok en buyuk sorun düzgünce tartışamıoz hep sus dıo dinlemıo bu sorun

Canim bende 7 yillik evliyim daha kaynanamla yasiyorum diger eltimin evini ayirdilar benim sizin gibi hic ozel hayatim olmadi hersey benim de kocam herseyde anne babasinin lafini yapiyor beni dinlemez bile ayni sekilde ailesinin yaninda bana sesini cok yukseltiyor evlebdigimiz gubden beri ama siz benim yaptiklarimi yapmayin agirliginizi ortaya koyun size ailesinin yaninda sesini yukseltmesine izin vermeyin sizde alttan ona cevabini verin ve artik kaynanan gile az gitmeye basla kocan gitmek isterse gitsin siz kendineze illaki bi ugras yada bi is bulun az gitmeye baslayin yavas yavas yapin kocanizda o duruma alisir mecbur basta tavrinizi ortaya koymazsaniz sonradan yapamazsiniz ben simdi ne kadar caba gostersem dahi kocami o huylarindan edemiyorum siz yapin kocanizi kendinize baglayin

Nisanliyken hersey cok daha güzeldi basbasa gecirecegimiz gunlerimiz vardi hep bu gunlerin hayalini kurardik ama umdugum gibi degilmis tek sikayet özel hayat sifir sanki aileylede evliyim biran yalniz kalmiyoruz misafirlige gidilecek biz gitmesek gitmiyorlar sohpetin çoğu ayni binada oturup ayri oturanlar off cok bunaldim birde ailesinin önünde sacma seyler icin sesini yukseltmesi sanki cocuk var karsisinda

Ayni seyleri sizde yasiyorsunuzdur
çok sacma bir evlilik bende kocama yemek yapmak isterim ona kapiyi acip boynuna sarilmak isterim tv izlerken uzanmak sabah kahvaltisinda sabahliklarimi giyinip kahvalti yapmak isterim bunlarin hicbirini yapamiyorum

Seni cok iyi anliyorum canim En basiti kocama bi yemek yapmak istesen kaynanam birakmaz ama tavrini koy bence ben basta yapmadim suannyapsam dahi fayda etmiyor kendini asla uzme yapmak istediklerini yap sonrada keskelerle pismanliklarla yasama hem onlarin her istediklerini yapmak zorunda degiliz bizimde hayellerimiz var amaclarimiz var kendini asla ezdirme canim

canım şuan hamileliğin verdiği bir durum senin ki aslında durumun normal değil ama bu kadara kendini üzmene de izin vermen hamilelik hassasiyetinden. bence kayınvalidenlere gitmekte eşinden daha çok istekli ol. mesela sana bağırdığında orda ağla. o çıkalım derse aaa iyidik böyle biraz daha oturalım de. eve çıkmak istemşyor onla başbaşa kalmak istemiyormuş gibi davran. habire kayınvalidene in. o da bunalsın. ordan çıkmak istemiyormuş gibi dur. eve gelince de ayyyy aşağıda ayaklarımı uzatamadım çok ağrıyorlar hemen uyucam valla yogunum de uyu. yüz verme. bak gör işler değişecek ama bunu hemen hemen 1 ay devam ettir taki o isyan bayrağını çekene kadar. işe yarıcaktır.

Bende sendenim ozel hayat mı oda ne kayın validem canım ama esim hamileyim diye beni boguyo resmen agla agla bunaldım artık artık hamileligimi suclar oldum çocugumun sucu neyse ki sanki odadan cikmiyo hep bilgisayarin basinda annemin elini opmeye bile gidemedim o kadar bunaldim ki seni anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…