- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
[QUOTEdefalarca u89, post: 41805998, member: 680288"]Dünyaya bir daha gelsem hay
Dedim defalarca 24 saat berabermi olacagiz begenirsen diyor ben onları birakmam diyor malesef kafası bu kadar cahil sinir oluyorum ben diyorum kesinlikle benim gidisim kalpten sıkıntıdan olacak bazen yaşamak istemiyorum cok dua ediyorum hamilelerin duasi tutarmis Allahim bana yardim etsin hersey yoluna girsin benimde özel hayatım olsun
Elbette dua edebilirsin fakat yardim öyle gökten inmiyor, kendi haklarini kendin kayiracaksin. Ilk basta esin ile konus ve eger degismezse, tavrini alacagini söyle. "Ben senin ile zaman gecirmek icin, hayati paylasmak icin evlendim. Eger bir aile ile beraber yasayacak olursam, kendi ailemi secip evlenmezdim" de.
Baktin bir hafta sonra adam halen tinlamiyor, icraat'e gec. Artik camisirini ütüsünü sakin yapma, ve en önemlisi hic cinsellik yasama.
Baktin bey efendi halen dinlemiyor, bir müddet annenlerde kal. Hatta olay bosanmaya kadar gidiyorsa gitsin, zaten yasadigin evlilik felan degil, sadece aile degistirme olmus.