Esler habermi vermeli hersye

Israr etmiyom. Mesjlara cvp veriyom. Yanliz degilsin o anlamda haber edersin biyere gittinde kendin magza gitcen parka mesaj yazilirmi demistim
Butun mesajlara ayni seyi yazıyorsunuz ama, yalnizsan bile mi yalnizsan bile mi diye. Buna israrla sormak deniyor. Yalniz olmayinca ne fark oluyor, ben de onu anlayamadim o yuzden soruyorum

Butun mesajlara ayni seyi yazıyorsunuz ama. Yalnizsan bile mi yalnizsan bile mi diye. Buna israrla sormak deniyor. Yalniz olmayinca ne fark oluyor, ben de onu anlayamadim o yuzden soruyorum
Kendin keziyon diye biyere gitcek oldugunda msj atilirmi diye.. arkasinlaken mecbur dicen arkasini gormeye gitcen kimle oldugunu bilsin. anneme gitsem soylerim ki aksam orda oldugumu bilsin.

Biz haber veriyoruz ya. Hesap vermek değil asla ama işte ne biliyim arkadaşlarla yemeğe çıktı diyelim ordan kahve içmeye gidecek bana söyler şuraya da gidiyoruz diye. Her ilişkinin dinamiği farklı biz böyle alışmışız.
Gün içinde iş yerinden bi yere gitmem gerekse de söylerim. Bazıları hiç haber vermez. İki kişi arasındaki mesele bu.
Ben bana haber vermesini hoş buluyorum ama zorunda tutmuyorum. O bana haber verdiği için ben de ona haber veriyorum. O vermese vermem yani.

Peki benim aynı yazıyı okuyup tam tersini anlamam sanıyorum ki adam kadından rapor istiyor. Fransızca yazsa daha iyi yardımcı olacağız böyle daha karıştı.

Bizim de o sekilde iste insan sacma Buluyo yeri geliyoda. Oyle alisinca insan sonradan yapamio hbr etmeden dusun ben dolasmaya gitcem veya buyuk ev icin alisverise soylemezsem kotu hissederim belki basta oda soylemezse merak edebilirim zmaan ne gosterirse artik

Bence karşılıklı güven sarsacak bir olay yasanmamissa bundan vazgeçin. Oldu olacak çip takin bari. Ne gerek var ekmek almaya gittim oradan benzin aldım vs. Çocuk muyuz?

Tabii ki haber vermeli. Sabah uyanınca uyandım diye mesaj atılır. Sonra tuvalete girdim, elimi yüzümü yıkadım, kahvaltımı yaptım, balkona çıktım, çamaşır yıkadım seriyorum vb mesajlar atılmalı. Yoksa eşlerin aklı kalır bizde. Bizi mi düşünecekler acaba ne yaptı diye yoksa çalışacaklar mı?
Diyelim ki elimi yıkadım diye mesaj attınız adam düşünüp duracak acaba yüzünü yıkamadı mı, yüzüne bir şey mi sürdü, ne oldu da yüz kelimesini yazmadı diye. Eşini düşünen kadın kaç defa tuvalete gittiğini de yazar. Elimize mi yapışacak?

Korkunç bir yazım şekliniz var. Lütfen daha çok kitap okuyup kendinizi geliştirin.

Bence karşılıklı güven sarsacak bir olay yasanmamissa bundan vazgeçin. Oldu olacak çip takin bari. Ne gerek var ekmek almaya gittim oradan benzin aldım vs. Çocuk muyuz
Tm ama sen kendin parka gitcen avm gitcen kendin biyere gitcen hicmi soylemicen msjda. arkadasla herzaman olmuyo onu dersin.

Öyle zamanlarda genelde haber veriyorum. Ama çıktıktan sonra yaptıklarımı yazmam. Bi kere haber veririm telefonu koyarım cebime
Hen iste kendin biyere gidersen yazarsin ordan baska yere gidersen yazmazsin. Ama gitcegin yer her gidilen yere yazilmaz diye dusunuyom mesela yicek icecek magza bakal demezsin ama kendine giysi avm, parka dolasmak. Bir yere diyom.

Yanlizken nere gitcenizi neresi oldugunu soylemezmisinz tek cikcanizimi dersiniz.(parka gitcen tek avm, magza.) Arkadasla bulusacan onunla nere gitceni demezmisin
Ben dışarı çıkıyorum derim oda tamam akşam dönüşte alirim seni der. Eğer iş yerinde moladaysa arar nerdesin der örnek veriyorum avm deyim derim o kadar yani o sorarsa derim sürekli surdan şuraya geçtim demem. Arkadaşlarımla berabersem zaten yazmam sürekli oraya buraya gittik die muhabbeti bölüp mesajla uğraşmam.

Hen iste kendin biyere gidersen yazarsin ordan baska yere gidersen yazmazsin. Ama gitcegin yer her gidilen yere yazilmaz diye dusunuyom mesela yicek icecek magza bakal demezsin ama kendine giysi avm, parka dolasmak. Bir yere diyom.
Eşin her yere gittiğinde ve sonrasında her yaptğını haber vermeni mi istiyor?

Vallaha esim doktor. Isinden dolayi rapor vermek istesem bile okumaya zamani olmaz önemli gidecegim yerler olsa veya cocuklari bir yere götürsem evde olmayacagimiz zaman haber veririm. Yoksa her detayi yazmaya ne gerek var. Aksam konusacak birseyler kalmaz

Cnm onu dememistim kendin cikarsan parka falan avm kendin eve donecen sekildeyse soylermisin nere gitceni msjda. Bende arkasimlaysam soylerim herzaman olan bisey degl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…