Esler habermi vermeli hersye

Veriyorduk hep ikimizde biyere gitsek soyluyoz arkadasna bulusak sadece asaga inip arkadasi gordu ordan kahve almasi naptigîni soyluyordu ses etmeyince ondan dedim biz hesy hber ederdik ister yanliz cikam ciksin magza gitsem parka soyleriz. Arkasna gorusekte. Ordan baska yere gitsekte . Isten cikip baksa yere ugrayip birini birakcaksa arayip soyler. Is saati farkli hergun tam saatleri yok ondan ciktiginda biyere ugrarsa soyluyo ondan dedim sacmami fikriniz ne die

Evet çok saçma.
Bu ne ya, ben ergenken bile bu kadar didik didik hesap vermezdim.
Bu kadar boğmayin birbirinizi

Çok saçma hem de.

Bakal
Asa
Kiysi
Etio

Konuşma dilinizde böyle kak kuklu mu ?

Les
Evet çok saçma.
Bu ne ya, ben ergenken bile bu kadar didik didik hesap vermezdim.
Bu kadar boğmayin birbirinizi
tm kendin cikcaksan avm veya parka gitcen nere gidesen git bakal market demedim bu sefer tek yere git veya ordan baska yerede git esine msj atilmaz mi

Tm ama yanlizken arkasinla degil avm, magza, parka gittcen msj yazip haber edilmezmi yanlizsin ordanda baska yere gitcen..
Mağazaya giderken haber vermenizi anlayabilirim ama kıyafet alırken haber vermenizi anlayamam.

tm kendin cikcaksan avm veya parka gitcen nere gidesen git bakal market demedim bu sefer tek yere git veya ordan baska yerede git esine msj atilmaz mi
Atılmaz tabii ki, neden atılsın ya
Aksamdan konuşulur belki sohbet ederken 'yarin avmye gidebilirim' diye, ya da o günün akşamı dersin 'bugun avmdeydim şunu şunu aldim'' diye. Bakkal fırın ne ya.
Ben çalışırken (ortaokuldaki çocuğum haric) biri böyle saçma sapan yazıp dursa sinir olurum. Ne alaka yani gidersen git

Tm ama yanlizken arkasinla degil avm, magza, parka gittcen msj yazip haber edilmezmi yanlizsin ordanda baska yere gitcen..
Niye sürekli aynı şeyi soruyorsunuz?
Beynim döndü okuyup anlamaya çalışırken.
Ben haber vermekten rahatsızsiniz diye anladım konuyu eşinizin haber vermemesi rahatsiz etmiş sanırım. Öyle mi?
Cevabı, okuyup anlayabilirim inşallah, amin.

Ayrıca her adım neden haber verilsin hadi? Dışarıdaysaniz genel olarak bilir en fazla eşiniz. Birkaç yere ugradiysaniz akşam konuşurken lafı geçer zaten.

Hayir yanlizken arkasiz heryere gidildinde hbr verilir mi dedim bakal ,ekmeci haric parka avm gibi. Arkadasinlasan soylersin ama yanlizken msj attipta onu sordum

Gerisi dedigin ? Arkadasinla bulusup nere gitceni soyluon esine ordan biyere gidiyonuz baska yere onumu soylemezsin neye hbr veriyon cnm anlamadim
Yani yeri belliyse soylerim. Değilse şu arkadaşımla buluşacak derim.
Günlük , evimin yakında görüştüğüm zaman genellikle haber vermem.

Hele ki böyle bir konuyu buraya yazıp hiç kafanı bulandırma derim tecrübeli biri olarak söylüyorum burada binlerce yorum duyacaksın ve herkese kendi yaşantısına göre yorumlayacak bu herşeyi yokuşa sürmekten başka birşey yapmaz. Eşini tanı ve törpülenmiyorsa zamanla denersin kabullenirsin çünkü haber verdiğin eşin bunu çocukluk olarak görme her evliliğin dinamiği farklıdır eşin bundan mutlu oluyor sende bunu konu bile yapma haber vermek 2 sn . Emin ol biten evlilikler bir insanın değişmediğini göre göre ısrarla değiştirmek için hırpalandığından bitiyor bu tür şeyler insanın kendi elinde geçinmeye gönlün varsa bunu normal birşey olarak görürsün eşimin içi rahat etsin 2 sn yazsam ne diyebilirsin hayat küçük detaylarda boğulmak için çok ama çok kısa anının tadına bak eşine ortam yapmak için evinde huzur mutluluk için uğraş emin ol kazanan sen olacaksın anlık bu tür düşüncelerle yaşayanların günlük kavgaları bitmiyor ve sonuç hüsran

Ayrıca her adım neden haber verilsin hadi? Dışarıdaysaniz genel olarak bilir en fazla eşiniz. Birkaç yere ugradiysaniz akşam konuşurken lafı geçer zaten.
Iste disardaysam parka, avm hersy bakal , ekmekci haric. Msj attipta habermi edilmeli yanlizken arkaslaysan yazarsinda ordan baska yere gidersen yazmasin demisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…