Demet Akalın ? Okan abiyle boşandınız siz eşin degil ki
Ne dediginiz anlasilmiyor.Slm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?
Anladim ekmek, bakal gitcek oldugunda dermisin mesaj atipta. Veya kendin alisveris biseyler alcan kiyafet kendine onuda mesaj atarmisin yada birgun oncesimi soylersin.Mesela dün biz kızlarla bulustuk kahvaltı icin sonra oradan kahve icmeye gittik oradan arkadaslarla mağaza gezdik evlere dağıldık ben esime kahvaltiya gideceğiz demiştim tek tek haber vermedim eve gelince sordu nasil gecti diye dedim böyle böyle yaptık o zaman söyledim her adimı neden haber vermek zorunda olasın ?
Neden ki acik acik soyledim ben turkiye dogumlu degilm belki ondan ben acik acik yazdigimi dusunuyom. Bakal, magza ekmek almaya bile haber ederdik. Parka gidilse yanliz veya arkasna sonra ordan biyere ugracamiz zaman derdik onu demistim. Isten cikip benzine bile ugrayip derdik..Ne dediginiz anlasilmiyor.
Arkadasim neden kotu sekilde baktiniz ben turkiye dogma buyume degilm belki yanlis anlattim ben acik acik yazdigim halbuki anlayan anlamis.. kirici olunmazkiBu kadar bir şeyler anlatmak için çırpınan bir kişinin bu denli anlaşılmaz olması ne büyük talihsizlik.
Başlığa istinaden her ailenin yapısı farklıdir..
Kimisi,karısını günde bir kez arayıp sormaz,ötekisi de aramadigi zamanlarda bile mesaj atmadan duramaz.
Bunun net bir cevabı yok bence.
Olabilir Turkiye dogma degilm kirici olmasaniz klaviyem turkce degil oyle ayarlamadim tek o degil yazmakta bu sekilde yaziomBacım Türkçe seviyen A0 pek birşey anlamadım ama sen yine de boşan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?