- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Aklıma geldi ama hayır bunu yapamam dedim. Sen yaptın.İzmir’de büyük bir şirket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma geldi ama hayır bunu yapamam dedim. Sen yaptın.İzmir’de büyük bir şirket.
Evet bekarlimizdan beri. Konusup anlasacaz ondan arkaslar soylenmesi gerekio herzaman olmuo cunku. Ama kendin sık sık yerlere gidion parka avm neyse artik ondan diyom hbrmi edilmeli diyeEşin her yere gittiğinde ve sonrasında her yaptğını haber vermeni mi istiyor?
Pardon anlamamışım sorunu sadece dışarı çıkıyorum derim nereye die sorarsa çocuğu parka goturcem derim.tamam der He ordan avm ye mi geçtim gerek duymam eve kendim döneceksem dönünce söylerim ya da dedigim gibi ararsa haberi olur nerde oldugumdan sürekli rapor vermemCnm onu dememistim kendin cikarsan parka falan avm kendin eve donecen sekildeyse soylermisin nere gitceni msjda. Bende arkasimlaysam soylerim herzaman olan bisey degl.
Aa nasil anlatsam diye bilememisimdir anlayan oldu ama . Kendim biyere gittigimde her gittigim yere hbr mi etmeliyim msj olarak esime dedim ve isten cikip biyere ugrarsam hbrmi etmeliyim dedimKız yazından hiçbirşey anlamadım böyle haber etceksen hiç etme zjsnzm
Pardon anlamamışım sorunu sadece dışarı çıkıyorum derim nereye die sorarsa çocuğu parka goturcem derim.tamam der He ordan avm ye mi geçtim gerek duymam eve kendim döneceksem dönünce söylerim ya da dedigim gibi ararsa haberi olur nerde oldugumdan sürekli rapor vermem
Artık ergen değiliz her gittiğim yeri sana yazamam diyin. Zaten ne yaptığım belli değil mi? Çıkarken haber veririm sonra işim bitince haber veririm. Diyebilirsiniz.Evet bekarlimizdan beri. Konusup anlasacaz ondan arkaslar soylenmesi gerekio herzaman olmuo cunku. Ama kendin sık sık yerlere gidion parka avm neyse artik ondan diyom hbrmi edilmeli diye
Vallaha esim doktor. Isinden dolayi rapor vermek istesem bile okumaya zamani olmaz önemli gidecegim yerler olsa veya cocuklari bir yere götürsem evde olmayacagimiz zaman haber veririm. Yoksa her detayi yazmaya ne gerek var. Aksam konusacak birseyler kalmaz
Her dinamik farklıdır herşey edilmez ama biz genelde konuşuruz. İşten çıktım ne bileyim arkadaşlarıml kahve içeceğim ya da bugün izin günümde şuraya gidiyorum gibi gibi ama öyle her detayı değil.Aa nasil anlatsam diye bilememisimdir anlayan oldu ama . Kendim biyere gittigimde her gittigim yere hbr mi etmeliyim msj olarak esime dedim ve isten cikip biyere ugrarsam hbrmi etmeliyim dedim
Hızır idi Yunus idiSelam cici kız okurken kafam yandı. Eski filmlerde bı sahne vardı temel idi dursun idi gibi bisey diyordu o yankilandi kulağımda
Eşler evet birbiriyle iletişim halinde olmalı ama ekmek aldım geldim kadar basitte olmamalı.
Atıyorum alisverise,arkadaşına gidersin söylersin dönünce haber verirsin ya da aksam eşin gelince gününü ekstra olanları anlatabilirsin şunu aldım şuraya da uğradık işte sallıyorum trafik vardı şu saatte evde oldum gibi. Hesap vermek gibi değilse günün nasıl geçti neler yapmışsın o anlamda konuşulabilir.
yani. Ama her gittigin yere haber vermek caglismadigim gun oluyo parka gidiom mesela veya alisveris yerine yanliz soyluyorum hbr olsun diye dusuncem saolArtık ergen değiliz her gittiğim yeri sana yazamam diyin. Zaten ne yaptığım belli değil mi? Çıkarken haber veririm sonra işim bitince haber veririm. Diyebilirsiniz.
Ay yarildim buna nedense her konuda belirtmesi bu anlamsiz detayi?İpek Johanna sen misin guzum?
Pardon . Yazmisim okumamisim tekrar klaviye yanlis cikartmis bazi kelimeleri. Yani arkasinla gorusup dedigin gibi kahve ictin baska yerde onu eve gelince soylersin kahve avm icinde degilsede baska yerdeyse mesela yurume veya orobus mesafesi.? Eve gelipte geldim demezsin galiba. Gelince anlatirsin.eee arkadas herzaman olmuyo birgun once arkasinla gorusecen hbrin oluo o zaman esine soylerisn gitcen gunse o gun msj atarsin soylersin. Ama kendin cikcaksan arkadas olmadan o sık sık oluyo cunku magza gidersin alisveris ev icin veya kiyafet senin icin. Park olur neyse artik hersy olur ekmek bakaldan haric. O zamandanmi msj atcan biyere gittindeSelam cici kız okurken kafam yandı. Eski filmlerde bı sahne vardı temel idi dursun idi gibi bisey diyordu o yankilandi kulağımda
Eşler evet birbiriyle iletişim halinde olmalı ama ekmek aldım geldim kadar basitte olmamalı.
Atıyorum alisverise,arkadaşına gidersin söylersin dönünce haber verirsin ya da aksam eşin gelince gününü ekstra olanları anlatabilirsin şunu aldım şuraya da uğradık işte sallıyorum trafik vardı şu saatte evde oldum gibi. Hesap vermek gibi değilse günün nasıl geçti neler yapmışsın o anlamda konuşulabilir.
Klaviyem turkce degil bazi kelime yanlis cikartmistir bende okumadim sonradan hizli yazinca pardonGoogle niye bunu otomatik türkçeye çevirmedi ki.
Slm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?
Aynen beni anlayan biri var dil konusunda turkiyede turkce konusunca bile yabanci oldugun anlasiliyor, ama bunu dalga gulerek degil cogu kisi oyle yapmis. Bende kahve ictim demem ayni yerdeysem ugracaksam biyere girceksem oraya girdigimi soylerim bende zaten avmdeyken o magzadan cik diger magzadan giriosam yazmiom. Disarda carsi ve avm degilse girceksem biyere derim . Ben tek bi kahve icin cikarsam soylerim neyse oturup esimle konusmamis gerek akla uymayan surekli haber etmek10 yıllık evliyim, evden çalışıyorum, gün içinde markete gidiyorsam mesela bi mesaj atarım markete gidiyorum diye. Ya da geldikten sonra yazarım markete gittim ekmek aldım diye.
Bir arkadaşla buluşuyorsam tabi mesela alışveriş merkezine gittiğimde bilmem kim ile buluşmaya gideceğimi önceden bilir. O gün planlandıysa bilmem kim aradı, şu AVM de buluşacağız derim. AVM ye gittikten sonra yok şu mağazadan yemek katına geçtik, yemek yedik kahve içmeye gidiyoruz diye sürekli elimi telefona atmam ama AVM deyim ya da şimdi çıktım eve geçiyorum/ eve geldim diye bilgi veririm. Bunun nedeni hesap vermek değil, olur a başıma bi iş gelir, kazası var, kaçırması var, dünyanın türlü türlü hali var ve ben çoğunlukla çocukla oluyorum.
Ama mesela çocuğu her gün okula aynı saatte götürdüğünde yürüyerek artık o belli benim o saatte evden çıktığım, onu söylemiyorum.
Eşim benim kadar haber vermiyor, işi her gün aynı saatte bitmiyor, geç geleceği zaman haber verir beni yemeğe bekleme geç gelicem diye.
Çok nadir de olsa arada bi arkadaşlarla balığa gider onu söyler sabah erken çıkıcam şu kişi ile balığa gidicez der ama detaylı da şu göl ya da deniz demez.
Dil konusunda bende zorlandım sizi okurken , ve bende yurt dışında doğdum büyüdüm. Sanırım en büyük sıkıntı geliyoz gidiyoz yapıyoz kısımlar, konuştuğumuz gibi yazmanız, virgül nokta kullanmamanız. geliyoruz şeklinde yazarsanız okuyanlar için çok daha güzel olur, ve sorularınıza daha çok konu ile ilgili cevaplar alırsınız.
İyi günler