• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esler habermi vermeli hersye

Bence bu tür şeyler her insanın aile yapısıyla ilgilidir burada sormanız bile çok fazla saçma. Her eş farklıdır. Eşinizi seviyorsanız ve huyu buysa değişmeyeceğinede eminseniz bunu yük olarak değil bizim aile yapımız böyle ve mutluluğumuz için bunu büyük birşey değil olması gereken normal olan birşey olarak görmeniz benden tavsiye. Çünkü insan artık bilir tanır ve geçim için bazı şeyleri kendi huzuru için normal olarak görür . Sorun değil çözüm arıyorsak böyle yapmalıyız.

Slm kizlarr

Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,

Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?

Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?

Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?

Insan hersymi haber etmeli ?
Suri misin doğru söyle

Heee kocası gittiği ya da gideceği yerleri haber vermiyor muymuş? Ondan mı dert yanıyor?
Evet, diyor ki "mahalleden arkadaşıyla buluştu, çıktı daha da yazmadı. İnsan merak ediyor nereye gitti,nerede oturdu. Geldi, 'arabada sohbet ettik,kahve alıp kapının onunde içtik' dedi. Öncesinde haber vermemesi normal mi"
😂😂😂 Koca adam yani,mahallede gündüz gözüyle iki saat arkadaşıyla buluştu diye rapor verecekmis

Kendin parka veya dolasmaya avm gidersen msj atmiyonmu hbr icin ordanda baska yere ugracan sen yanlizken arkasla anlatmisin.
Yoo haber vermiyorum.
Gün içerisinde markete gidiyorum, komşuya gidiyorum, yürüyüşe çıkarım msj atmıyorum.
Akşam eşim geldiğinde konuşursak neler yaptığımızı söylerim ama durup dururken ben buraya gidiyorum yada gittim demiyorum.

Bu ne ya rapor mu tutuyor eşiniz sadece dışarı çıkarken haber veririm. Eşimde beni nerdeysem ordan alır ve naptin bugün der anlatırım. Zırt pırt mesajla ya da arayarak rapor veremem. Eşimde sadece geç geleceği zaman haber verir o kadar.
Yanlizken nere gitcenizi neresi oldugunu soylemezmisinz tek cikcanizimi dersiniz.(parka gitcen tek avm, magza.) Arkadasla bulusacan onunla nere gitceni demezmisin

Evet, diyor ki "mahalleden arkadaşıyla buluştu, çıktı daha da yazmadı. İnsan merak ediyor nereye gitti,nerede oturdu. Geldi, 'arabada sohbet ettik,kahve alıp kapının onunde içtik' dedi. Öncesinde haber vermemesi normal mi"
😂😂😂 Koca adam yani,mahallede gündüz gözüyle iki saat arkadaşıyla buluştu diye rapor verecekmis
Ay yeminle hanfendiyi anlayacağım diye çayımı içemedim buz gibi oldu çayım.🤣🤣🤣

Ben de sanıyorum ki her adımını haber vermekten sıkılmış.ajsjshshssh

Anladigimi ozetleyeyim. Konu sahibi bakkala, markete, benzinlige her yere giderken esi haber vermesini istiyormus. Kucukken evet oyleymis ama cocuksu geliyormus su an. Bununla beraber esi, mesela kendisi bi arkadasiyla oturup arabada kahve icmis ama nereye gittigi belli degilmis.

Kendisinin haber vermesi istendigi icin degil de, esinin haber vermemesinden rahatsiz oluyor gibi geldi bana.

Şimdi kim haber vermiyormuş yada kim haber almak istiyormuş.
Vallahi ben anlamadım hangi es sorunlu burada.

Anladigimi ozetleyeyim. Konu sahibi bakkala, markete, benzinlige her yere giderken esi haber vermesini istiyormus. Kucukken evet oyleymis ama cocuksu geliyormus su an. Bununla beraber esi, mesela kendisi bi arkadasiyla oturup arabada kahve icmis ama nereye gittigi belli degilmis.

Kendisinin haber vermesi istendigi icin degil de, esinin haber vermemesinden rahatsiz oluyor gibi geldi bana.
Neden daha önce gelip yazmadınız🥹

Bence bu tür şeyler her insanın aile yapısıyla ilgilidir burada sormanız bile çok fazla saçma. Her eş farklıdır. Eşinizi seviyorsanız ve huyu buysa değişmeyeceğinede eminseniz bunu yük olarak değil bizim aile yapımız böyle ve mutluluğumuz için bunu büyük birşey değil olması gereken normal olan birşey olarak görmeniz benden tavsiye. Çünkü insan artık bilir tanır ve geçim için bazı şeyleri kendi huzuru için normal olarak görür . Sorun değil çözüm arıyorsak böyle yapmalıyız.
Tm sagolun, kucuktuk bu tur haber etmeye ama evden cikip nere gitcemi dememekte bilmiyorum.. parka gitcem veya magza demezsem o evde saniyor. Dedigim gibi kucuktuk boyle seyler yaptiginda normal olan sey neymis diyorsun biz cocuksu iliski yurutuyoz diyorsun.

Konuya bakarsan konu sahibi haber vermekten rahatsiz gibi konuyu acmis. Ama cevaplara yaptigi yorumlardan esin haber vermemesinden rahatsiz gibi anladim.
Hee anladım şimdi 😘
O zaman konu sahibi de haber vermesin eşine.
Eşi de bundan rahatsız olursa ya haber verecek yada ikisi de haber vermeyecek 😂

Tm sagolun, kucuktuk bu tur haber etmeye ama evden cikip nere gitcemi dememekte bilmiyorum.. parka gitcem veya magza demezsem o evde saniyor. Dedigim gibi kucuktuk boyle seyler yaptiginda normal olan sey neymis diyorsun biz cocuksu iliski yurutuyoz diyorsun.
Ne kadar küçüktünüz?

Fransız yazarlardan Balzac, Alexander Dumas, Albert Camus filan var, onların kitaplarını hem orijinal haliyle hem Türkçe çevirisiyle oku Selin. Tercihin 'İş Bankası Yayınları' olsun. Hatta o zaman sorduğun sorunun cevabını kendin de bulabilirsin bence🙏

Back