Esler habermi vermeli hersye

Olabilir Turkiye dogma degilm kirici olmasaniz klaviyem turkce degil oyle ayarlamadim tek o degil yazmakta bu sekilde yaziom
Almanya doğumlu musunuz?Orada mültecilerden ders alsanız Türkçeniz daha iyi olabilir

Bakkala giderken haber vermem ama gezmeye çıkınca haber veririm. Eşimde iş çıkışı markete gitse haber vermez ama geç kalacağı bi durum olursa haber verir. Dışarıdayken de her anımızı bilmeyiz gerekli durumlarda haber veririz. Attığım her adımı yazamam üşenirim

Ben anlamadım, herşeyi merak edip her anını haber versin diye eşinizi mi kastettiniz? Yoksa size böyle bir talepte mi bulundu?
Haber vermek mi dert,vermemek mi?
Herseye haber veriyoz simdi parka gitsem msj yazcam ordan magza ugrasam yazcam. Tek parka gitsem yazcam. Veya arkadasla gitsem. Bakala gitsem veya ekmek yaziyorduk. Bisey yapcak oldugumda birgun once soyluyorum. Arkas gorsem arkasla dolascaz derim gitcegim yeri soylerim ordanda baska yerse soylerim..birgun onceyde haberim varsa soylerim sonradansa mesj yazarim .. isten ciktimda biyere ugrarsam soylerim o anlamda.

Ben her gittiğim yeri yazarım ama eşim istediği için değil zaten okumaz bile bugün naptın der bunu bunu yaptım şuraya gittim yazdım görmedin mi derim okumadım ki der en son ne yazdıysam onu okuyor üstünü okumuyor nedense ama eşim her gittiği yeri yazmaz akşam anlatır

Klaviye turkce degil bide cumle kurdum dusundugumu yazdim acik acik ama bisey benzedimi okumadim tekrar anlayanlar olmus
Ben anladığım kadarıyla bir şeyler yazmak istiyorum umarım anlarsınız. Her adımı haber vermek çok saçma ve sıkıcı. Markete,komşuya giderken haber vermek de gereksiz. Böyle her detayı yazıp haber verirseniz konuşacak bir şeyiniz kalmaz ki yav.

Siz artık haber vermek istemiyor musunuz? E vermeyin o zaman

Parka dolasmaya gitcen yanliz veya arkadasinla haber etmezmiisn msjda

Çiftlerin ilişki dinamiğine göre değişir bu durum. Benim bir arkadaşım var sevgilisiyle yıllardır beraber ve wc dışında her adımlarını haber veriyorlar ben onları gördükçe boğuluyorum

Bazı çiftler de tam tersidir, gittikten, yaptıktan sonra gerek duyarsa söyler falan. Yani bu tamamen çiftlere kalmış.

Sorun çiftlerden biri sizin gibi rahatsizsa başlıyor zaten, baskı hâline geldiyse devam edilecek gibi değil.

Konuşup cozmelisiniz ama konuşma tarzınız da yazdığınız gibiyse işler iyice karışabilir

Tek parka gitcen veya arkasinla msj yazipta hbr etmezmisin. Veya tek biyer oda avm kiysi magza dolasmaya.

Yazamamanızla yeterince dalga geçilmiş zaten.o yüzden konuya yorum yapacağım.evet bence de çok gereksiz ve gıcık bir durum.zamanla onlar da sıkılır da gevşer diye düşünüyorsun ama gevşemiuor da şerefsizler.

Migrenim vardi,iyice costu yazdiginizi anlayim derken.

Türkiyede dogmadim demek bahane.
Bende dogmadim, fakat boyle anlatim bozuk ve yazim bozuklugu yaptigimi dusunmuyorum.
.anladigim kadari ile cevap verecegim.
Cise gideceginize kadar haber vermek gerekmiyor
Arkadaslarimiz ile planimiz varsa haberlesiriz. Uygun mu degil mi konusuruz.
Yoksa avm, kapi onu,bakkal vs, sacmalik ota moka haber vermek

Şükürler olsun çevirisini yapabildim. Güzelce cevap vereceğim.
Bak canım kardeşim izin almak başka bir şey, haber vermek başka bir şey. Ben izin almam diyebilirsin ama ben haber vermem olmaz. Çünkü hepimiz insanız ve nerde olduğumuzu merak eden birileri var. Yani gayet insanî. Bugün sinirlerimi aldırmış gibiyim. Psikolog Burhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…