• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esler habermi vermeli hersye

Çiftlerin ilişki dinamiğine göre değişir bu durum. Benim bir arkadaşım var sevgilisiyle yıllardır beraber ve wc dışında her adımlarını haber veriyorlar ben onları gördükçe boğuluyorum 😄

Bazı çiftler de tam tersidir, gittikten, yaptıktan sonra gerek duyarsa söyler falan. Yani bu tamamen çiftlere kalmış.

Sorun çiftlerden biri sizin gibi rahatsizsa başlıyor zaten, baskı hâline geldiyse devam edilecek gibi değil.

Konuşup cozmelisiniz ama konuşma tarzınız da yazdığınız gibiyse işler iyice karışabilir 🙄
Aynen iste eskiden beri olan sey ama buyucukte sacma geliyo bazi seyler kuzum belki sizin kadar turkcem yok anlatmak istedim boyle yazdim ve acik acik yazdim. Iyi de parka veya dolasmaya gitcen kiyafet alcan kendine magzaya gidioom diye hber edilmezmi ayni gunse park ve magza o zaman belki denmez esin o gun ciktigini bilmio

Herseye haber veriyoz simdi parka gitsem msj yazcam ordan magza ugrasam yazcam. Tek parka gitsem yazcam. Veya arkadasla gitsem. Bakala gitsem veya ekmek yaziyorduk. Bisey yapcak oldugumda birgun once soyluyorum. Arkas gorsem arkasla dolascaz derim gitcegim yeri soylerim ordanda baska yerse soylerim..birgun onceyde haberim varsa soylerim sonradansa mesj yazarim .. isten ciktimda biyere ugrarsam soylerim o anlamda.
Böyle her şeyi mesajlar söyleyince bir araya geldiğinizde sohbet edebiliyor musunuz?

Tek parka gitcen veya arkasinla msj yazipta hbr etmezmisin. Veya tek biyer oda avm kiysi magza dolasmaya.
Tamam işte bende aynını dedim. Senin derdin ne?
Eşin bu ufacık şeyleri bile haber vererek mi yapmanı istiyor?

Yazı diliniz korkunç.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Rapor verir gibi haber vermeyi kabul etmem ama ben bir şeyimi de gizlemem.

Sohbet arasında bir şekilde söylerim.

Markete gittim ekmek aldim falan denmez ama gelirken bir sey lazım mi derse ben bugün gitmiştim derim. Bu yani.

Rapor ya da hesap vermek benim kabul edeceğim bir şey değil.
Parka gitcen veya avm dolasmaya msj yazipta hbr vermezmisin hicmi

Slm kizlarr

Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,

Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?

Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?

Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?

Insan hersymi haber etmeli ?
Abi bu ne ya,gözlerim bir derece daha arttı.Nereden okumaya teşebbüs ettim ben bunu😟.

Aynen iste eskiden beri olan sey ama buyucukte sacma geliyo bazi seyler kuzum belki sizin kadar turkcem yok anlatmak istedim boyle yazdim ve acik acik yazdim. Iyi de parka veya dolasmaya gitcen kiyafet alcan kendine magzaya gidioom diye hber edilmezmi ayni gunse park ve magza o zaman belki denmez esin o gun ciktigini bilmio
O zaman "ben dışarı çıkıyorum parkta bi hava alayım belki avm ye giderim, arkadaşlarımla buluşuruz" demeniz yeterli bence.

Parkatayim, wvmye geldim, arkadaslarla kahve iciyoruz, uyudum uyandim, yedim ictim vb.

Durmadan yazmak saçma. Aslında yıllar geçtikçe azalıp bitmeliydi bu durumunuz.

Abi bu ne ya,gözlerim bir derece daha arttı.Nereden okumaya teşebbüs ettim ben bunu😟.
Ama oyle hersy haber ediyoz kucuktuk. Parka gitsem yazarim hbr veririm ordan biyere ugrasam soylerim. Isten sonra biyere gitsem yazardim hbr vermek hersy hicmi insan parka dolasma gitcek soylemicekmi adam seni evde bilio

Siz alıştırıyorsunuz adamları. Sonra şikayet ediyorsunuz.
Vıdı vıdı her şeyi soruyorsunuz önce,geldin mi gittin mi,nerdesin aşkım burdayım aşkım. Sonra aynı şeyi adam size sorunca problem oluyor.
Çevremdeki erkekler eşlerinden habersiz çay içmeye gidemiyor,nefes dahi alamıyor valla. Gözümle görüyorum yani.

O zaman "ben dışarı çıkıyorum parkta bi hava alayım belki avm ye giderim, arkadaşlarımla buluşuruz" demeniz yeterli bence.

Parkatayim, wvmye geldim, arkadaslarla kahve iciyoruz, uyudum uyandim, yedim ictim vb.

Durmadan yazmak saçma. Aslında yıllar geçtikçe azalıp bitmeliydi bu durumunuz.
Kahve ictik simdi dolascaz gibi degil avm disindaysa kahve soylerdik. Ordan biyere ugra soylerdik. Simdi dedigim gibi demesem tek parka gitsem msj hbr etmesem adam evde oldugumu bilcek o kadar dami hbr olmaz

Ama oyle hersy haber ediyoz kucuktuk. Parka gitsem yazarim hbr veririm ordan biyere ugrasam soylerim. Isten sonra biyere gitsem yazardim hbr vermek hersy hicmi insan parka dolasma gitcek soylemicekmi adam seni evde bilio
Yabancı uyruklu musunuz? Memleket neresi? Mesleğiniz nedir?

Siz alıştırıyorsunuz adamları. Sonra şikayet ediyorsunuz.
Vıdı vıdı her şeyi soruyorsunuz önce,geldin mi gittin mi,nerdesin aşkım burdayım aşkım. Sonra aynı şeyi adam size sorunca problem oluyor.
Çevremdeki erkekler eşlerinden habersiz çay içmeye gidemiyor,nefes dahi alamıyor valla. Gözümle görüyorum yani.
Sormak değil de gittiğimiz yerleri söyleyelim birbirimize darkcım.

Allahım korusun bir şey olsa yetişmek kolay oluyor.

Ben çok düşüyorum mesela.

Ay bu çok fazla😑

Back