Esler habermi vermeli hersye

Pek fazla takilmam yazı konularina faaaaakkkkkaaaatttt bu defaaa Başlığı 2 3 kere okudum konuyu okumaya cesaret edemedim

Selam cici kız okurken kafam yandı. Eski filmlerde bı sahne vardı temel idi dursun idi gibi bisey diyordu o yankilandi kulağımda

Eşler evet birbiriyle iletişim halinde olmalı ama ekmek aldım geldim kadar basitte olmamalı.
Atıyorum alisverise,arkadaşına gidersin söylersin dönünce haber verirsin ya da aksam eşin gelince gününü ekstra olanları anlatabilirsin şunu aldım şuraya da uğradık işte sallıyorum trafik vardı şu saatte evde oldum gibi. Hesap vermek gibi değilse günün nasıl geçti neler yapmışsın o anlamda konuşulabilir.

Eşinizin haber vermesini istiyorsunuz sanki çıkıp söylemedi mi?
Bizlerde evliyiz ama bu kadar sık herşeyi söylemiyoruz.yani rahatsız oluyorsa akşamdan söyleyin ben gündüzleri ekmek alıyorum bakkaldan bir daha demeyeceğim deyin mesela. Yani gittiğiniz yeri bilsin ama siz aşırı detay ister gibi anlatmışsınız

Pek fazla takilmam yazı konularina faaaaakkkkkaaaatttt bu defaaa Başlığı 2 3 kere okudum konuyu okumaya cesaret edemedim
Bacım diyor ki eşime her gittiğim yeri haber edeeeeem miiiiii artık bebeksi geliyor ayrıntıları haber vermek istemiyorum diyor
(cümlenin öğelerini karistirmadiysam ben boyle anladım )

Sizden okulunuza devam etmenizi istese keşke eşiniz. Biz de kk olarak bunu isterdik
Ben avrupada dogma buyumeyim belki klaviyemden dolayi anlasilmadi kusura bakma. Demek istedigim esimle 19 yasinda tanidim nere gidersek haber verirdik bakal olsun magza ekmek almaya bile parka git yanliz veya arkas onuda. Parktan sonra baska yere git onuda derdik. Ben evliyim 28 yasindayim okulna isim kalmadi :) sadece fikrinizi sordum..

Ben gerektiği zaman veririm gerekmediğinde vermem eşimde öyle şartlamayn bence bunu

Yanlış konuyu okuyorum sandım.

Aslen nerelisiniz ?

Geçen eşim bir buçuk saat geç geldi iş yeri yakın ben ilk bir saat aramadım iş uzamıştır dedim iş yerine bir. Şeyler almaya gitmiş ama ben kafamda deli gibi kıskabcllık senaryosu kurmadım korktum hiç yapmaz haber verirdi acaba kaza mı yaptı diye ya da başka şeyden çekindim ve bir daha böyle habersiz davranma boş yere merak ettim dedim o yani insanlık hali evden çıkarken markete iniyorsam diyorum benn markete diye binbir türlü şey var bu ne hesap verme ne de kısıtlama değil izin almak değil ki zorumuza gidilecek bir şey de değil :)

Karsilikli yapiyorduk azaltik, fikrini sordum cnm ben evde olmadimda msj yazar arkas gormeye gidince, ordan baska yere gitmesinide soyluyordu. Mesela asada olcaz deyip arabadayiz veya kahve alirsa biyerde orurup icerse msjda soylerdi.. peki parka dolasmaya gitmek istion mesjmi yaziosun Sacma geldi bazi seyler cocuktuk bunlar oldugunda fikrinizi sordum.

Ben anlamadım, herşeyi merak edip her anını haber versin diye eşinizi mi kastettiniz? Yoksa size böyle bir talepte mi bulundu?
Haber vermek mi dert,vermemek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…