- 18 Ekim 2017
- 6.162
- 38.631
- 548
- 33
Nerelisin? Anadilin ne?Olabilir Turkiye dogma degilm kirici olmasaniz klaviyem turkce degil oyle ayarlamadim tek o degil yazmakta bu sekilde yaziom
Selam cici kız okurken kafam yandı. Eski filmlerde bı sahne vardı temel idi dursun idi gibi bisey diyordu o yankilandi kulağımdaSlm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?
Sen de kırılacak yer arıyorsun Selin.Arkadasim neden kotu sekilde baktiniz ben turkiye dogma buyume degilm belki yanlis anlattim ben acik acik yazdigim halbuki anlayan anlamis.. kirici olunmazki
Bacım diyor ki eşime her gittiğim yeri haber edeeeeem miiiiii artık bebeksi geliyor ayrıntıları haber vermek istemiyorum diyorPek fazla takilmam yazı konularina faaaaakkkkkaaaatttt bu defaaa Başlığı 2 3 kere okudumkonuyu okumaya cesaret edemedim
Ben avrupada dogma buyumeyim belki klaviyemden dolayi anlasilmadi kusura bakma. Demek istedigim esimle 19 yasinda tanidim nere gidersek haber verirdik bakal olsun magza ekmek almaya bile parka git yanliz veya arkas onuda. Parktan sonra baska yere git onuda derdik. Ben evliyim 28 yasindayim okulna isim kalmadi :) sadece fikrinizi sordum..Sizden okulunuza devam etmenizi istese keşke eşiniz. Biz de kk olarak bunu isterdik
PekiSen de kırılacak yer arıyorsun Selin.
Buna da kirilacaksan Kiril madem.
Yanlış konuyu okuyorum sandım.Slm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?
Azeri olabilir mi acaba? Birazcık o vaybı aldımNerelisin? Anadilin ne?
Aslen nerelisiniz ?Anladim ekmek, bakal gitcek oldugunda dermisin mesaj atipta. Veya kendin alisveris biseyler alcan kiyafet kendine onuda mesaj atarmisin yada birgun oncesimi soylersin.
Tek Parka gitcen mesela arkadasna veya yanliz onuda mi mesj yazipda soylemezsin veya birgun once.. biz eskiden beri boyleyiz kucuktuk birbirimizi tanidigimizda biseyler degistirmemis gerekeni dusundum ve soruom nasil oluo normal hali diye..
Avrupa yazdi. Selin (Celine) genelde fransizca konusan ulkelerde tercih ediliyor. Fransa yada Belcikaya oy veriyorum ben.Azeri olabilir mi acaba? Birazcık o vaybı aldım
Giysi kelimesini kiysi diye yazması bi acaba dedirtti.Avrupa yazdi. Selin (Celine) genelde fransizca konusan ulkelerde tercih ediliyor. Fransa yada Belcikaya oy veriyorum ben.
Karsilikli yapiyorduk azaltik, fikrini sordum cnm ben evde olmadimda msj yazar arkas gormeye gidince, ordan baska yere gitmesinide soyluyordu. Mesela asada olcaz deyip arabadayiz veya kahve alirsa biyerde orurup icerse msjda soylerdi.. peki parka dolasmaya gitmek istion mesjmi yaziosun Sacma geldi bazi seyler cocuktuk bunlar oldugunda fikrinizi sordum.Eşinizin haber vermesini istiyorsunuz sanki çıkıp söylemedi mi?
Bizlerde evliyiz ama bu kadar sık herşeyi söylemiyoruz.yani rahatsız oluyorsa akşamdan söyleyin ben gündüzleri ekmek alıyorum bakkaldan bir daha demeyeceğim deyin mesela. Yani gittiğiniz yeri bilsin ama siz aşırı detay ister gibi anlatmışsınız
yok ya 20 yaşlarında ergen yazısı bu ..yabancı değilAzeri olabilir mi acaba? Birazcık o vaybı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?