- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Almanya doğumlu musunuz?Orada mültecilerden ders alsanız Türkçeniz daha iyi olabilirOlabilir Turkiye dogma degilm kirici olmasaniz klaviyem turkce degil oyle ayarlamadim tek o degil yazmakta bu sekilde yaziom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanya doğumlu musunuz?Orada mültecilerden ders alsanız Türkçeniz daha iyi olabilirOlabilir Turkiye dogma degilm kirici olmasaniz klaviyem turkce degil oyle ayarlamadim tek o degil yazmakta bu sekilde yaziom
Giysi diyorum cnm o yanlis okumamisimdir tekrarGiysi kelimesini kiysi diye yazması bi acaba dedirtti.
İpek Johanna sen misin guzum?Ben avrupada dogma buyumeyim
Herseye haber veriyoz simdi parka gitsem msj yazcam ordan magza ugrasam yazcam. Tek parka gitsem yazcam. Veya arkadasla gitsem. Bakala gitsem veya ekmek yaziyorduk. Bisey yapcak oldugumda birgun once soyluyorum. Arkas gorsem arkasla dolascaz derim gitcegim yeri soylerim ordanda baska yerse soylerim..birgun onceyde haberim varsa soylerim sonradansa mesj yazarim .. isten ciktimda biyere ugrarsam soylerim o anlamda.Ben anlamadım, herşeyi merak edip her anını haber versin diye eşinizi mi kastettiniz? Yoksa size böyle bir talepte mi bulundu?
Haber vermek mi dert,vermemek mi?
Afyon :)Aslen nerelisiniz ?
Yok onların yazısı hemen anlaşılıyor kendilerine has yazıları var gitdim yapdım gele bilmek gibiAzeri olabilir mi acaba? Birazcık o vaybı aldım
Klaviye turkce degil bide cumle kurdum dusundugumu yazdim acik acik ama bisey benzedimi okumadim tekrar anlayanlar olmusYok onların yazısı hemen anlaşılıyor kendilerine has yazıları var gitdim yapdım gele bilmek gibi
accessdenied
What?Giysi diyorum cnm o yanlis okumamisimdir tekrar
Burda samimi soru sordum komik degilki turkcem guzel bazilarina gore yasadigim yerdeAlmanya doğumlu musunuz?Orada mültecilerden ders alsanız Türkçeniz daha iyi olabilir
Tamam yaşadığın yer neresi ben de komik demedim zaten içler acısıBurda samimi soru sordum komik degilki turkcem guzel bazilarina gore yasadigim yerde
Ben anladığım kadarıyla bir şeyler yazmak istiyorum umarım anlarsınız. Her adımı haber vermek çok saçma ve sıkıcı. Markete,komşuya giderken haber vermek de gereksiz. Böyle her detayı yazıp haber verirseniz konuşacak bir şeyiniz kalmaz ki yav.Klaviye turkce degil bide cumle kurdum dusundugumu yazdim acik acik ama bisey benzedimi okumadim tekrar anlayanlar olmus
Parka dolasmaya gitcen yanliz veya arkadasinla haber etmezmiisn msjdaBakkala giderken haber vermem ama gezmeye çıkınca haber veririm. Eşimde iş çıkışı markete gitse haber vermez ama geç kalacağı bi durum olursa haber verir. Dışarıdayken de her anımızı bilmeyiz gerekli durumlarda haber veririz. Attığım her adımı yazamam üşenirim
Çiftlerin ilişki dinamiğine göre değişir bu durum. Benim bir arkadaşım var sevgilisiyle yıllardır beraber ve wc dışında her adımlarını haber veriyorlar ben onları gördükçe boğuluyorumSlm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?
Tek parka gitcen veya arkasinla msj yazipta hbr etmezmisin. Veya tek biyer oda avm kiysi magza dolasmaya.Ben anladığım kadarıyla bir şeyler yazmak istiyorum umarım anlarsınız. Her adımı haber vermek çok saçma ve sıkıcı. Markete,komşuya giderken haber vermek de gereksiz. Böyle her detayı yazıp haber verirseniz konuşacak bir şeyiniz kalmaz ki yav.
Siz artık haber vermek istemiyor musunuz? E vermeyin o zaman
Yazamamanızla yeterince dalga geçilmiş zaten.o yüzden konuya yorum yapacağım.evet bence de çok gereksiz ve gıcık bir durum.zamanla onlar da sıkılır da gevşer diye düşünüyorsun ama gevşemiuor da şerefsizler.Slm kizlarr
Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,
Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?
Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?
Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?
Insan hersymi haber etmeli ?