Eşle telefonda seks 📱

Ay herkes yok sağlık sorunu olur bağımlılık olur demişte, kendi eşi istediğini yapar ? isterlerse çıplak fotoğraf atsınlar birbirlerine uzaktan, isterlerse görüntülü seks yaparlar. Anlamadım eşiyle heyecanlı farklı şeyler yapmanın nesi kötü ? Hepiniz monoton ve sıkıcı bir cinsellik hayatı yaşıyorsunuz diye başka insanların mutluluklarını kıskanmayın. Heyecanlı oluyor diyor kız. Eşim çok heyecanlanıyor diyor. Buluştuklarında elbet birlikte oluyorlardır. Çocuğunuz varken hanginizin bu kadar heyecanlı bi seks hayatı var ? Çok kötüsünüz gerçekten.. Kötü niyet gerçek hayatta olduğu gibi sanal forumlarda da varmış.

Burclariniz ne ? Ben de böyle ateşli bir evlilik istiyorum

benim eşim hic yanimda olmadi dugunden sonra iste uzakta sizin dediğiniz gibi bende tek biz yaşıyoruz sanıyordum hatta dalga bile geçtim biz yanyana gelincede telefonla iletişim halinde oluruz o derece alıştık artık diye

Valla 6 yıllık evlilikte
Ergenler gibi telde seks yapıyorsanız, umarım aldatılmazsınız .
O tarz erkekler genellikle aldatmaya meyillidir çünkü.

Bu arada post açmışsınız olumsuz yorum yapanları kıskançlıkla suclamısısnız
Herkes düşüncesini söylüyor sonuçta
Hakaret etmedikten sonra da söyleyebilir!

Bakış açınız çok değişik
adamcagiz kendi karısıyla yapıyor farkında mısınız? Başka erkekler gibi karısi gidince başka kadınlara kosmuyor, bunun ergenlikle ne alakası var?
Karı koca istedikleri cinsel hayatı istedikleri gibi yaşarlar.

Peki benim yorumumdan size ne
Asıl değişik olan bu?

Burası açık bir platform insanlar birbirlerinin yorumlarına yorum yapabilsinler diye alintilama gibi bir seçenek var farkında misiniz ?
Ben size degil post sahibine yorum yapiyorum
Ayrıca olumsuz yorum yapanlara direkt alıntı yapmışsınız, size ne ?
Post sahibi siz olsaydınız "size ne ?" Diyemezdim
Ama size yapılmıyor yorum. Saçma bir yorum yaptınız suan

Herkesin yorumunuz burun ucunuzu değdirmişsiniz, sebep?

Bana mantıklı ya da mantıksız gelen bütün yorumlara yorum yapma hakkim var, o halde siz de bana cevap vermeyin
Siz bu forumda hiç alıntı yaparak cevap vermediniz galiba
Burun ucunu degdirmemin sebebi ne olabilir sizce? Aynı durumu yaşamış olmamı kastediyorsaniz nerde o günler ah ahh

Size yapılmayan bir yorum icin benden alıntı yapıp yorum yapmayın demek! Komik vallahi.
sizi engelleyeyim de boşuna ban yemeyeyim
Yoksa daha fazla ağzımı tutmak zorunda kalamam .

Size yapılmayan bir yorum icin benden alıntı yapıp yorum yapmayın demek! Komik vallahi.
sizi engelleyeyim de boşuna ban yemeyeyim
Yoksa daha fazla ağzımı tutmak zorunda kalamam .
Bence sakin olun, size yapılan her yoruma böyle alınırsaniz siz iyi gelmez
Bence yoruma alıntı yapmak çok normal,size anormal geliyorsa siz yapmayın.

Olumsuz yorum yaptı diye kimseyi kıskançlık veya farklı bir şeyle suçlamadım yorumların hepsini okuduysanız farklı bir yorumuna dayanarak onu söyledim.
O tarz erkekler derken ve aldatmaya meyilli olup ya da aldatılacağımı düşünerek asıl siz şuan eşimi suçluyorsunuz.
6 yıllık ilişkinin her anında telefonda seks yaptığımı söylemedim ayrıca gayet bilinçli insanlarız zevklerimizi de hayatlarımızı da kontrol edebiliyoruz.

İlginç. Tuhaf

Evet gayet normal birşey benim eşimde şehir dışında çalışmaya gittiğinde her gün olmasa da tabiki görüntülü arayıp olurdu...
Her evli çiftin bunu yapabildiğini düşünmüyorum ayrı kalan sonuçta buda evliliğe heyecan katan bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…