- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
-
- Konu Sahibi Dersaadet18
Burclariniz ne ? Ben de böyle ateşli bir evlilik istiyorumİyi geceler hanımlar6 yıllık evliyim 1 kızçem var 5 aylıkta hamileyim. Eşimin işi dolayısıyla evlendiğimizden beri şehir dışında yaşıyoruz. İkimizin ailesi de aynı şehirde izin zamanı ben ailelerle daha çok vakit geçireyim diye 3-4 hafta önceden geliyorum. Evlendiğimizden beri her sene bir ayrı kalma durumumuz oluyor eşimle farklı şeyler denemeyi seviyoruz güzel giden bir cinsel hayatımız var normalde de çok istekli olmakla beraber cocuktan sonra iyice istekli olduk. Geçen sene izne geldiğimde eşim ne kadar özlediğini dile getirirken bir anda kendimizi telefonda seks yaparken bulduk. Aşırı heyecanlı ve güzel geldi derken eşim olayı abartıp yanıma gelene kadar nerdeyse her gece aramaya başladı yanıma geldikten sonra ki o 1 haftalık ilişkimiz de çok çok keyifli geçti gerçekten. Aradan 10 ay falan geçti şimdi yine izin zamanı ben 1 ay önceden geldim 3 gün oluyor o heyecanı özlemişim bugün ben aradım eşimi adam telefondan fırlayacak gibiydi. Yani demem o ki arada uzak kalmak zorunda kaldıgınız da bunu fırsata çevirin ve mutlaka deneyin müthiş bir şey ilişkiye aşırı heyecan katıyor.
Bende bir tek bu durumu biz yaşıyoruz sanıyordum gerçekten uzak kalınca bu durum olabiliyor benim de eşim sürekli şehir dışında aslında gerçekten bu konuşma yapıldıktan sonra yan yana geldiğimiz zaman ilişki daha heyecanlı ve zevkli oluyor
kadın akrep - erkek boğaBurclariniz ne ? Ben de böyle ateşli bir evlilik istiyorum
Bakış açınız çok değişikValla 6 yıllık evlilikte
Ergenler gibi telde seks yapıyorsanız, umarım aldatılmazsınız .
O tarz erkekler genellikle aldatmaya meyillidir çünkü.
Bu arada post açmışsınız olumsuz yorum yapanları kıskançlıkla suclamısısnız
Herkes düşüncesini söylüyor sonuçta
Hakaret etmedikten sonra da söyleyebilir!
Peki benim yorumumdan size neBakış açınız çok değişik
adamcagiz kendi karısıyla yapıyor farkında mısınız? Başka erkekler gibi karısi gidince başka kadınlara kosmuyor, bunun ergenlikle ne alakası var?
Karı koca istedikleri cinsel hayatı istedikleri gibi yaşarlar.
Burası açık bir platform insanlar birbirlerinin yorumlarına yorum yapabilsinler diye alintilama gibi bir seçenek var farkında misiniz ?Peki benim yorumumdan size ne
Asıl değişik olan bu?
Ben size degil post sahibine yorum yapiyorumBurası açık bir platform insanlar birbirlerinin yorumlarına yorum yapabilsinler diye alintilama gibi bir seçenek var farkında misiniz ?
Bana mantıklı ya da mantıksız gelen bütün yorumlara yorum yapma hakkim var, o halde siz de bana cevap vermeyinBen size degil post sahibine yorum yapiyorum
Ayrıca olumsuz yorum yapanlara direkt alıntı yapmışsınız, size ne ?
Post sahibi siz olsaydınız "size ne ?" Diyemezdim
Ama size yapılmıyor yorum. Saçma bir yorum yaptınız suan
Herkesin yorumunuz burun ucunuzu değdirmişsiniz, sebep?
Size yapılmayan bir yorum icin benden alıntı yapıp yorum yapmayın demek! Komik vallahi.Bana mantıklı ya da mantıksız gelen bütün yorumlara yorum yapma hakkim var, o halde siz de bana cevap vermeyin
Siz bu forumda hiç alıntı yaparak cevap vermediniz galiba
Burun ucunu degdirmemin sebebi ne olabilir sizce? Aynı durumu yaşamış olmamı kastediyorsaniz nerde o günler ah ahh
Bence sakin olun, size yapılan her yoruma böyle alınırsaniz siz iyi gelmezSize yapılmayan bir yorum icin benden alıntı yapıp yorum yapmayın demek! Komik vallahi.
sizi engelleyeyim de boşuna ban yemeyeyim
Yoksa daha fazla ağzımı tutmak zorunda kalamam .
Benim burcum balık eşimin burcu oğlakBurclariniz ne ? Ben de böyle ateşli bir evlilik istiyorum
Olumsuz yorum yaptı diye kimseyi kıskançlık veya farklı bir şeyle suçlamadım yorumların hepsini okuduysanız farklı bir yorumuna dayanarak onu söyledim.Valla 6 yıllık evlilikte
Ergenler gibi telde seks yapıyorsanız, umarım aldatılmazsınız .
O tarz erkekler genellikle aldatmaya meyillidir çünkü.
Bu arada post açmışsınız olumsuz yorum yapanları kıskançlıkla suclamısısnız
Herkes düşüncesini söylüyor sonuçta
Hakaret etmedikten sonra da söyleyebilir!
Fotograf bende atmıyorum konuşurken bile telefonda değil watsapta konuşuyorduk erkekler böyle şeylere çok takılıyorBen askılı fotoğraf atıyorum adam atma diyor. Telefon bozulursa tamirde falan çıkarmış bilmem ne helal olsun belinize guvvet
Bence gayet güzel arada böyle heyecan verici şeyler yapmak lazımBiz telefonda asla yapmayız konuşma ama bazen işten çıkma saati az kaldığı zman kucukde olsa heycan verici foto atarım ayda yılda bi
İlginç. Tuhafİyi geceler hanımlar6 yıllık evliyim 1 kızçem var 5 aylıkta hamileyim. Eşimin işi dolayısıyla evlendiğimizden beri şehir dışında yaşıyoruz. İkimizin ailesi de aynı şehirde izin zamanı ben ailelerle daha çok vakit geçireyim diye 3-4 hafta önceden geliyorum. Evlendiğimizden beri her sene bir ayrı kalma durumumuz oluyor eşimle farklı şeyler denemeyi seviyoruz güzel giden bir cinsel hayatımız var normalde de çok istekli olmakla beraber cocuktan sonra iyice istekli olduk. Geçen sene izne geldiğimde eşim ne kadar özlediğini dile getirirken bir anda kendimizi telefonda seks yaparken bulduk. Aşırı heyecanlı ve güzel geldi derken eşim olayı abartıp yanıma gelene kadar nerdeyse her gece aramaya başladı yanıma geldikten sonra ki o 1 haftalık ilişkimiz de çok çok keyifli geçti gerçekten. Aradan 10 ay falan geçti şimdi yine izin zamanı ben 1 ay önceden geldim 3 gün oluyor o heyecanı özlemişim bugün ben aradım eşimi adam telefondan fırlayacak gibiydi. Yani demem o ki arada uzak kalmak zorunda kaldıgınız da bunu fırsata çevirin ve mutlaka deneyin müthiş bir şey ilişkiye aşırı heyecan katıyor.