Eşle telefonda seks 📱

Konumuzla ne alakası var Fatma hanım? Diyorum ki sanal ilişki uzun vadede bağımlılık yapar. Konu sahibinin eşi de zamanla bu duruma alışmış, sanal ilişki bağımlısı olabilir. Ayrıca bu kadar çok arzularken ve eşi yanında yokken gerçek bir ilişki isteyip o yönde davranış sergileyebilir.
Yapacak olan adam eşi yanındayken de yapıyor. 2 gün ayrı kaldık diye beni aldatacak karakterde biriyle evli değilim şükür. Ayrıca ikimizde kocaman insanlarız ergen gibi durmadan telefonda seks yapıyoruz demedim. İnanın lafları çevirip çevirip olayı kendi kurgunuza dayandırmanız takdire şayan 👏

Bu durumun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bir noktada problem oluşturabilecek bir şey. Sanala olan düşkünlük ilerleyen zamanda kontrol edilemez hâl alıyor, bir tür bağımlılık da diyebiliriz. Fakat bu örnekte uzakta olup ulaşılamayan şeyin yokluğunu yakındaki ulaşılan şeyle tamamlamak var olabilir.
Yani adam 3-4 hafta uzak kaldı diye gidip başkaları ile cinsel ihtiyaç mı giderecek? Normal bir şey mi bu sizce? Yani erkekler eşlerine karşı duyguları olan, beyni, iradesi ve ahlakı olan birer insan olamazlar sadece hormonlardan ibaret kızgınlığa girmiş bir tür hayvan mıdır?

Dene tabi arada ucundan gösterip gösterip kapat yalvarsın tam göster diye 🤣 o sıra ne sözler alırım Varya ben bunları yapıyorum ama sende bana bunun için izin vercen faln ne desen adam okey :halay: :süslü:
Bak bak sen şeytan sen yılan 😂😂

Eee işi bilcen ki işe gidicen :confused: bu erkekler bu konularda çok zayıf eline şeker verilen çocuk kadar mutlu oluyorlar o mutluluğu görmek bile ayrı mutlu ediyor zevk veriyor bence 😁
Belli belli tecrübe konuşuyor yazdığını okuyana kadar hiç böyle bişey aklımda yoktu deneyecem

Dene tabi arada ucundan gösterip gösterip kapat yalvarsın tam göster diye 🤣 o sıra ne sözler alırım Varya ben bunları yapıyorum ama sende bana bunun için izin vercen faln ne desen adam okey :halay: :süslü:
Ahahaha boşuna dememişler yatakta istediğin her şeyi elde edebilirsin diye biz kadınlar çok tehlikeliyiz 😂

Siz öyle görün be hatta bu söylenilenleri yapabilirsiniz beni hiç ilgilendirmez ama bu tarz durumlar böyle bahsedildiği gibi çok da matah bir şey değil uzun vadede bazı problemler oluşturabilir ki bahsedilen örnekte eşi zaman içinde daha da alışmış ve abartmış. Biraz başka yönlerini de görmek gerekiyor, bu şekilde giderse bağımlılık olabilir. ayrıca eşini yanında görmek isteyip göremezse de farklı yollara başvurabilir bunlar olmayan şeyler değil
Adam eşini yanı başında göremeyince telefonla eşini arıyor farkında mısınız?
Yaşam şartları gereği bazen ayrı kalmaları gerekiyor, onlarda bu dönemi yine birbirleriyle geçiyor, problem nerde?
Eşi zaman içinde alışmış ve abartmış derken? Karşılıklı mutlu oldukları birşeye alışmışlar ne mutlu onlara keşke herkesin alışkanlığı mutluluk ve zevk üzerine olsa. Abartmış lafınıza da destur yani o kadar da değil elin kocası karısıyla fantezisini abartmış demek kimin ne haddine ya. Abartmışmış, sana ne bana ne. Karısı memnun kocası memnun. Bence abartan sizsiniz, sınırınızı aşmayın.

Konumuzla ne alakası var Fatma hanım? Diyorum ki sanal ilişki uzun vadede bağımlılık yapar. Konu sahibinin eşi de zamanla bu duruma alışmış, sanal ilişki bağımlısı olabilir. Ayrıca bu kadar çok arzularken ve eşi yanında yokken gerçek bir ilişki isteyip o yönde davranış sergileyebilir.
Sanal ilişki diye adlandırdığınız şeyi karı koca birlikte yaşıyor. Adam başka kadınla, kadın başka adamla yaşamıyor. Bağımlılık yaparsa da yan odalardan birbirlerini arayıp coşturup salonda buluşurlar. Tövbe yaa

tamam o zaman adam karısını çok arzuluyor, arayıp arzusunu gidermesin, çıksın dışarı başka kadınla gidersin.gerçek ilişki böyle oluyorya size göre. Mantığınız daha doğrusu mantıksızlığınız karşısında hayretler içerisindeyim ya. Bir de kocasından ilgi bekleyen monotonluktan şikayet eden bir kadınsınız. Valla hayret

Sanal ilişki diye adlandırdığınız şeyi karı koca birlikte yaşıyor. Adam başka kadınla, kadın başka adamla yaşamıyor. Bağımlılık yaparsa da yan odalardan birbirlerini arayıp coşturup salonda buluşurlar. Tövbe yaa

tamam o zaman adam karısını çok arzuluyor, arayıp arzusunu gidermesin, çıksın dışarı başka kadınla gidersin.gerçek ilişki böyle oluyorya size göre. Mantığınız daha doğrusu mantıksızlığınız karşısında hayretler içerisindeyim ya. Bir de kocasından ilgi bekleyen monotonluktan şikayet eden bir kadınsınız. Valla hayret
Bakış açısı adamı soğutmuş olabilir, değiştirmezse daha çok konu açar

X