Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 y konunuzdada ıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun