- 25 Ağustos 2018
- 672
- 149
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Düzelmez mi dersiniz ? Bugün gittik Dr a , o tahlil istedi , psikolojiye bağladı ona yonl. Ama benim için hala rahat değil , neden böyle olduğuna dair , net bir sonuç alamadım henüz ? Kafamdaki soru işaretleri içimdeki soru işaretleri geçmedi ?? Şimdi Dr bişi yok derse , bunca zamanki yasadiklarim neydi diye insan şüpheye düşünüyor :/Baştan sona okudum büyün yazılanları (not; ağır işsizim :’)
Benim anlayamadığım 3 koca yıl beklemek. Buna kafam bir türlü basmadı. Bir erkek bir kaç kez sertleşme problemi yaşasaa ‘nooluyooo yaa hemen doktora gideyim’der. Sanki Bir kaç aydır olmuyormuş da sonunda ikna etmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Gerçekten eşini seven bir erkek böyle bir sorunda doktorların kapısını aşındırır. Eşiyle paylaşır ortak yol bulmaya çalışır. 3 yıl sonunda çocuk muhabbeti ve konu sahibinin ailesinin duyması üzerinee doktora git diye ısrar etmiş. Eşi de lutfetmişşş ‘piki gidiyim o zaman’ demiş. 3 yıl sonunda sağolsun :) ben anlatılanlara göre gençliğinizi heba etmeyin derim. Boşanın kafanız rahat etsin.