merhaba kızlar uzun zamandır yazayım dedim ama vakit bulamadım bir türlü şimdiye kısmetmiş oğlum da ben de çok iyiyiz efemiz 13 haziranda dünyaya geldi 15inde haztaneden çıktık gayet güzel bir ameliyat geçirdim doktorum sayesinde şimdi 27 günlük oluk sadece kızımla biraz sorun yaşıyoruz çok kıskanıyor ne yapacağım bilmiyorum bir uzmandan yardım almam gerek galiba bildiğiniz bir doktor var mı çocuk psikolojisinden anlayan ve ban yardım edebilecek ?
Kızlar nerelerdesiniz??? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor... Yoksa bütün Eskişehir hamişleri doğurdu bi ben mi kaldım :)
Topiğimizi sessiz bırakmayalım...
ben 33.haftama giriyorum , Cuma günü Özlem özgür Gürsoyla randevum var , bakalım artık 2 haftada bir çağırır herhalde...Oğlumun odasıda geldi bu hafta havalan sın diye kendi haline bıraktım , haftaya yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah...
Bu arada mobilyayı İnegölden sipariş verdik , çok güzel bir mobilya geldi...Haberiniz olsun..
Almayı düşünenlere telini verebilirim...
Kızlar nerelerdesiniz??? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor... Yoksa bütün Eskişehir hamişleri doğurdu bi ben mi kaldım :)
Topiğimizi sessiz bırakmayalım...
ben 33.haftama giriyorum , Cuma günü Özlem özgür Gürsoyla randevum var , bakalım artık 2 haftada bir çağırır herhalde...Oğlumun odasıda geldi bu hafta havalan sın diye kendi haline bıraktım , haftaya yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah...
Bu arada mobilyayı İnegölden sipariş verdik , çok güzel bir mobilya geldi...Haberiniz olsun..
Almayı düşünenlere telini verebilirim...
slm cidden kimseden ses çıkmıyor bende 34+5 deyim mercankara özlem hanım 32.haftadan sonra 10 gün sonra da her hafta çağırıyor. Bende bebek odasını aldım eşyalarımızı yıkadım, ütüledim zaman azalıyor ve sanırım benimde korkularım giderek artıyor. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işte tedirginim, sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun
Evet canım doğum yaklaştıkça insan garip duygular yaşıyo , sanki bugüne kadar biz değilde başkası hamileymiş gibi... Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...
Bizimki tüp bebek olduğu için , tüp bebeği yapan doktorum da Özlem hanım da 15 gün önce sezeryanla alırız diyordu...Ben en son 3 hafta önce gittiğimde , Özlem hanım'a """neden normal doğumu değerlendirmiyorsunuz"" diye sordum....
Oda bana normal doğum için annenin bize çok yardımcı olması gerekiyor dedi...Aslında Doktorlarda normalle uğraşmak vakit harcamak istemiyor , sezeryan kolay geliyor...
Benim bu talebimi duyunca da en son dedi ki , Eylül'un 24 ünü bekleriz , 15 gün önce almayız dedi...Eğer eylülün 24ünde kadar doğmazsa sezeryanla alırız dedi...Yani naapcam belli değil...
Sen ne istiyorsun ,sezeryan mı normal mi? sana ne dedi... hee bide unutmadan soriim seni hiç alttan muayene etti mi?yani kaçıncı haftadan sonra alttan bakıyo acaba?
ben normal doğum diyorum ama korkmadan da edemiyorum sezeryanda alttan muayene yani çatı muayenesi yapılmıyor diye biliyorum ben normal doğum istediğim için 37.haftada öyle bir kontrolüm var. Süre azalıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla benim normal doğum hayallerim yavaş yavaş suya düşüyor galiba , dün dr gittik ben 33h hamileyim bebeğin boyutları 35 h ile uyumlu...2.600gr çıktı...tosun gibi maşallah
4kg olur veya geçerse normal doğum yapmayız dedi dr teyzesi... dün ilk defa NST ye bağlandım bu arada.. normal çıktı..
canım benimde 33.haftada 2500 gr çıktı bebeğimin kilosu 10 gün sonra gittiğimizde 300 gr daha almıştı gelişimi önde gidiyor dedi ama doğuma kadar 3500 gr geçmez o yüzden normal doğum olur dedi doktor
Valla benim normal doğum hayallerim yavaş yavaş suya düşüyor galiba , dün dr gittik ben 33h hamileyim bebeğin boyutları 35 h ile uyumlu...2.600gr çıktı...tosun gibi maşallah
4kg olur veya geçerse normal doğum yapmayız dedi dr teyzesi... dün ilk defa NST ye bağlandım bu arada.. normal çıktı..
Allah kurtarsın kızlar...
Az kalmış sizin...
ben baştayım...
canım benimde 33.haftada 2500 gr çıktı bebeğimin kilosu 10 gün sonra gittiğimizde 300 gr daha almıştı gelişimi önde gidiyor dedi ama doğuma kadar 3500 gr geçmez o yüzden normal doğum olur dedi doktor
Allah kurtarsın kızlar...
Az kalmış sizin...
ben baştayım...
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım , Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin....sen takip için hangi hast ? hangi doktora gidiyosun?
canım hayırlı olsun...
kızlar hepinizi allah kurtarsın... normal doğum isteyenler inşallah her şey istediğiniz gibi olur benim bebeğim 2.5 aylık oldu teyzeleri
canım hayırlı olsun...
kızlar hepinizi allah kurtarsın... normal doğum isteyenler inşallah her şey istediğiniz gibi olur benim bebeğim 2.5 aylık oldu teyzeleri
merhaba arkadaşlar. bizde 17+4 deyiz bugun. hafta sonunda cinsiyetini öğrendik. kız sanıyorduk ama oğlum geliyormuş.
merhaba arkadaşlar. bizde 17+4 deyiz bugun. hafta sonunda cinsiyetini öğrendik. kız sanıyorduk ama oğlum geliyormuş.
slm gilraen hayırlı olsun doğumu yazacaktın çok meraktayım nasıldı normal mi oldu özlem nasıldı herşey yolunda gitti mi anlatırsan çok sevinirim ne zamandır seni bekliyorum