Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Arkadaşlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor????
Ben geçen hafta kont gittim bebişim 1.100 gr olmuş DR Özlem hanım bebişin tombik dedi...
Bu arada 50.gr şeker yüklemesi yapıldı ve tokluk şekerim 156 çıktyı şimdi diyetteyim...
sizlerin kaç çıkmıştı?

selam canım kaçıncı haftandasın benim şeker yüklemem 110 civarında çıkmıştı. 140'ı geçince biraz sıkıntı oluyor bu arada mercan kaç kilo aldın?:KK49:

selam canım kaçıncı haftandasın benim şeker yüklemem 110 civarında çıkmıştı. 140'ı geçince biraz sıkıntı oluyor bu arada mercan kaç kilo aldın?:KK49:

11 kg aldım , 27.haftamdayım... bu arada hiç aşermemiştim yani gebeliğimin başından beri hiç iştahım kesilmedi...
3 hafta sonra gitcem bakalım kaç çıkacak...
Seninde doğum yaklaşmıştır ayce? ne zaman kısmetse?

11 kg aldım , 27.haftamdayım... bu arada hiç aşermemiştim yani gebeliğimin başından beri hiç iştahım kesilmedi...
3 hafta sonra gitcem bakalım kaç çıkacak...
Seninde doğum yaklaşmıştır ayce? ne zaman kısmetse?

bende 30.haftadayım kısmetse 11 eylül görünüyor doğum bende pazartesi gideceğim doktora çok merak ediyorum oğlum nasıl olmuş :)

bende 30.haftadayım kısmetse 11 eylül görünüyor doğum bende pazartesi gideceğim doktora çok merak ediyorum oğlum nasıl olmuş :)

Aaaa , desene aynı zamanlarda doğum yapcaz :) benim normalde 24 Eylül de , benimki mikroenjeksiyon olduğu için 15 gün önce alırız dedi Özlem Hn.
Yanyana odalarda yatarız , tabi bebişlerimiz zamanında gelirse.. İnşallah herşey yolunda gider...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Aaaa , desene aynı zamanlarda doğum yapcaz :) benim normalde 24 Eylül de , benimki mikroenjeksiyon olduğu için 15 gün önce alırız dedi Özlem Hn.
Yanyana odalarda yatarız , tabi bebişlerimiz zamanında gelirse.. İnşallah herşey yolunda gider...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

evet ya ne kadar hoş olur öyle bir durumda insanın tanıdık biriyle olması güzel olurdu. özlem hanımdan memnun musun?

merhaba arkadaşlar ben henüz 11 hafatalık anne adayıyım,doktor arayışındayım,iki kez onvak hastahanesinde mesut taşkale'ye gitmiştim ancak bebeğimin kalp atışlarını duymak yerine sadece görebildik çünkü ultrason aleti yetersizdi.o yüzden anadolu hastahanesinde teoman minsine başladım.onun hakındaki yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.

Bende ona kontrole gidiyorum canım. İki sene önce gitmiştim o zaman doğuştaydı. Sonra Anadolu hastanesine geçti. Bir ara ben Sabahattin beye gitmiştim Onvak'a ama sonra yine ona geçtim anadoluya geçince çünkü bize çok çok yakın. Ama diğer doktorlar gibi değil yanii daha ciddi ve gerekli bilgler veriyor sadece bir de pek konuşturmuyor. Zaten ben herşeyi yapıyorum edası var ama şunu beğeniyorum. Hemen bir tedaviye başlatmıyor denemeyi öneriyor. Ayrıca her gittiğinde bir önceki bilgilerine bakıyor takip ediyor. Ben henüz hamile değilim. Ertelemiştim bu ay başlıcam tekrar denemelere hatta bu aralar yumurtlama günlerim. Ben yakın olduğu için de tercih ediyorum vişnelikteyim çünkü. Acıbadem felan çevreyolunda olduğundan uzak kalıyor bana.. Sende son gelişmeleri yazar mısın hala Teoman'a devam ediyorsan nasıl gidiyor kontroller. Memnun musun..

selam kızlar, eskişehirlide değilim hamişte değilim :) diceksiniz ki o zaman ne işin var topicte, şöle söliyeyim, bilecikte oturuyorum ama hamileliğim boyunca esk.e geldim dr. a doğumumuda orda yaptım 1 ocak'ta , bi ayağımız esk. de yani.

Umarım hepiniz sağ sağlim yavrularınıza kavuşursunuz, tarifsiz bi duygu. Hamileliğinizin keyfini çıkarın kızlar, ben bazen özlüyorum walla.
Sevgiler,

Haa bu arada, hamileliğimin 24. haftasına kadar Kemal HÜKMEN'e gittim, daha sonra Tanser ŞENSES'e , doğumda Ümit Hastanesinde oldu.

kızılcık inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır senden haber bekliyorum

SLM KIZLAR 22.06.2011 DE SAAT 08:57 OGLUM SEZARYANLA DUNYAYA GELDİ..

İLK GUN COK ZOR GEÇTİ İKİNCİ GUN DAHA İYİ VE UCUNCU GUN SANKİ SEZARYAN OLMAMMIŞ GİBİ İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM ..

DOKTORUM HULUSİ GÖKTUG GÜRERDE COK İYİYDİ ..COK ,İLGİLENDİ BENLE DUN DİKİŞLERİMİ ALDIRMAYA GİTTİK..HERŞYE YOLUNDA ALLAHA ŞÜKÜR :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

İLK GUN COK ZOR GEÇTİ İKİNCİ GUN DAHA İYİ VE UCUNCU GUN SANKİ SEZARYAN OLMAMMIŞ GİBİ İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM ..

DOKTORUM HULUSİ GÖKTUG GÜRERDE COK İYİYDİ ..COK ,İLGİLENDİ BENLE DUN DİKİŞLERİMİ ALDIRMAYA GİTTİK..HERŞYE YOLUNDA ALLAHA ŞÜKÜR :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ayyy çok sevindim canım benim darısı başıma inşallah,allahım o günleri bizede göstersin maşallah sizede:nazar:ayrıntıları daha iyi hissettiğinde yazarsın umarım,genel anestezimi oldun mesela?hastane nasıldı?

ayyy çok sevindim canım benim darısı başıma inşallah,allahım o günleri bizede göstersin maşallah sizede:nazar:ayrıntıları daha iyi hissettiğinde yazarsın umarım,genel anestezimi oldun mesela?hastane nasıldı?

tşk ederim cnm evet darısı senin başına

spinal anestezi oldu herşeyi hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun..hastane güzeldi biz vıp paket aldık gittginde sende sorarsın içeriginde bir sürü şey vardı dogumla ilgili...aslında sezaryanda ilk gun cok zorlu geçiyor bide benim kanamam biraz fazla oldu amelyatta biraz uzun kaldım ama ikinci gunden sonrası rahatlıyorsun ...

Arkadaşım , tebrikler gözün aydın... güle güle büyüt bebişini... Ben VİP paketi sormuştum herşey dahil 1.500 TL dediler... sende o kadar mı verdin ? Extra bir ödeme yaptınmı?
Özel yemek diyorlar ya , o nedir?
İnşallah bebişinden fırsat bulup yazabilirsin...Bende kısmetse Eylül de doğum yapcam , Doktorum Özlem Özgür Gürsoy...
Spinal de hissediyorum demişsin ya , yani için bi tuhaf olmadı mı?Sütün hemen geldi mi?

Çok soru sordum dimi? :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşım , tebrikler gözün aydın... Güle güle büyüt bebişini... Ben vip paketi sormuştum herşey dahil 1.500 tl dediler... Sende o kadar mı verdin ? Extra bir ödeme yaptınmı?
özel yemek diyorlar ya , o nedir?
Inşallah bebişinden fırsat bulup yazabilirsin...bende kısmetse eylül de doğum yapcam , doktorum özlem özgür gürsoy...
Spinal de hissediyorum demişsin ya , yani için bi tuhaf olmadı mı?sütün hemen geldi mi?

çok soru sordum dimi? :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım 1500 tl vıp paket extra herhangi bir para odemedik...

Spinalde hissediyorsun evet ama acı duymuyorsun tabi garip oluyor ..korkulucak bişe yok

birde sütüm hemen gelmedi çarşamba dogum yaptım cumartesi gunu gelmeye başladı ama hala cok sütüm yok annesütü artı mama veriyorum..bu arada hastanede yemekler cok kotu :) zaten sezaryanlılara petibor veriyolar sabahları oglen ve akşam patates puresi ve komposto :)...ama refakatcı yemekleri gerçekten kötüydü.bizde yemekleri refarans alıp ozel yemek istemedik

evet canım 1500 tl vıp paket extra herhangi bir para odemedik...

Spinalde hissediyorsun evet ama acı duymuyorsun tabi garip oluyor ..korkulucak bişe yok

birde sütüm hemen gelmedi çarşamba dogum yaptım cumartesi gunu gelmeye başladı ama hala cok sütüm yok annesütü artı mama veriyorum..bu arada hastanede yemekler cok kotu :) zaten sezaryanlılara petibor veriyolar sabahları oglen ve akşam patates puresi ve komposto :)...ama refakatcı yemekleri gerçekten kötüydü.bizde yemekleri refarans alıp ozel yemek istemedik

yemek konusunda çok şaşırdım :))) fırsat bulup cevap yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım ...güle güle büyüt bebişini...

Son düzenleme:
RİCA EDERM CANIM BU ARADA DOGUM HİKAYEM İÇERSİNDE DOGUM ANINA AİT RESİMLER VAR BAKABİLİRİSİNZİ

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/454373-cinarimizin-dogum-hikayesi.html

...

İnan okurken gözyaşlarımı tutamadım , bizimki de mikroenjeksiyonla elde ettiğimiz bir bebek olduğu için doğum hikayeleri beni çok etkiliyor... Bebişin de çok tatlı maşallah :nazar::nazar: Ama bayağı sıkıntılı geçmiş doğumun canım , gerçekten geçmiş olsun..
Fotolarda süper çıkmış...
Bu arada daha dün eşimle konuştuk , biz 2 senelik evliydik ben hamile kaldığımda... "" iyiki böle olmuş evlendiğimiz ilk dönemde hamile kalmak pek iyi olmazdı"" diye düşündük.. :KK1::KK1:
Tabi Çınar bebek sabredememiş , hemen gelmiş :emir_bebek::emir_bebek: Ama siz de şimdiden sonra rahat edersiniz inşallah , Herşey gönlünüzce olsun canım...

İnan okurken gözyaşlarımı tutamadım , bizimki de mikroenjeksiyonla elde ettiğimiz bir bebek olduğu için doğum hikayeleri beni çok etkiliyor... Bebişin de çok tatlı maşallah :nazar::nazar: Ama bayağı sıkıntılı geçmiş doğumun canım , gerçekten geçmiş olsun..
Fotolarda süper çıkmış...
Bu arada daha dün eşimle konuştuk , biz 2 senelik evliydik ben hamile kaldığımda... "" iyiki böle olmuş evlendiğimiz ilk dönemde hamile kalmak pek iyi olmazdı"" diye düşündük.. :KK1::KK1:
Tabi Çınar bebek sabredememiş , hemen gelmiş :emir_bebek::emir_bebek: Ama siz de şimdiden sonra rahat edersiniz inşallah , Herşey gönlünüzce olsun canım...

tşk ederim canım hepimizin bebekleri saglıklı ve güzel ömür sürerler inş

X