Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün ben kısmetse eylül ayında yaşıycam senin şimdi yaşadıklarını... Böyle olumlu referanslar duyunca içim çok rahatlıyor..Senin sezeryanmıydı , normalmı , bir de Dr kimdi?
Tekrar güle güle büyüt bebişini....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Dr Ahmet Fatih Öğüç 'tü. son anda keşfettim bu doktoru keşke baştan onunla başlasaydım. çok iyi bir dr. spinal sezeryan oldu. ameliyat sırasında biraz ağrı hissediyorsun ama onun içinmi bilmeme hemen sütün geliyor. Bebeğe bebek hemşireleri çok iyi bakıyolar. ağlayınca veriyosun bezini değiştirip doyurup getiriyorlar. Oda servisleri herşey mükemmel. Acıbademden şaşmayın bence.En Büyük TÜRKİYE

Kızlar merhaba 5+2 hamileyim. Doktorum Fatih Öğüç muayenehanesine gidiyorum. Yarın gece bebeğin kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Heyecanlıyım biraz... Umarım herşey yolundadır. Yaklaşık bir haftadan beri biraz akıntım var çamaşırımda açık kahve gibi görünüyor o yüzden biraz endişeliyim benim gibi hamileliğin başında akıntı problemi yaşayan var mı? Bu akıntı biraz korkutuyor.

walla gebelegin 16 haftasından beri doktorum aynı memnunum doktorumdan bugune kadar sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim ..haftaya salı tekrar gidicem muayne için zaten dogumda yaklaşıyor

çok saol canım sağlıkla kucağına al inşallah,burda paylaşırsan çok sevinirim düşüncelerini

slm kızlar çarşamba günü 36+5 günlükken acı bademde dogum yaptım.başta dewlete gidiyodum 5.aydan itibaren eşimin baskısıyla özele döndüm.dr um özlem özgür gürsoydu normal dogum yaptım ve 7den 70 e herkez elinden gelenin en iyisini yaptı.doktorlar ve hemşireler çok güleryüzlü bütün sorduğun sorulara cevap alabiliyosun çok ilgililer.

slm kızlar çarşamba günü 36+5 günlükken acı bademde dogum yaptım.başta dewlete gidiyodum 5.aydan itibaren eşimin baskısıyla özele döndüm.dr um özlem özgür gürsoydu normal dogum yaptım ve 7den 70 e herkez elinden gelenin en iyisini yaptı.doktorlar ve hemşireler çok güleryüzlü bütün sorduğun sorulara cevap alabiliyosun çok ilgililer.

selam hayırlı olsun gözün aydın :KK9: benimde doktorum özlem hanım doğumun ve doktorla ilgili biraz bilgi verirsen çoook sevinirim

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır sizi takip ediyorum biliyorsunuz. artık resmen hamile olarak katılıyorum :KK49: ramazan bayırlıyla başladım. umarım sorun yaşamam.

Merhabalar. Benim dr'um Nezih ERDÖL. daha önce ağrı şikayetlerimle gitmiştim, hamilelik düşündüğümde de. Şu an 7+4 haftalık hamileyim. Ona devam ediyorum. Memnunum. Umarım memnuniyetim sürekli olur.

selam hayırlı olsun gözün aydın :KK9: benimde doktorum özlem hanım doğumun ve doktorla ilgili biraz bilgi verirsen çoook sevinirim

ben başından beri özlem hanıma gitmemiştim sonradan gitmeme rağmen çok ilgilendi normal kontrol e gitmiştim muayene edip bir hafta içinde olur dedi daha sonra kanama oldu. suni sancıyla doğum yaptım. doğum esnasındada sancım varken de beni rahatlatmaya çalıştı doktorumdan çok memnun kaldım.18.30 da sancı vermeye başladılar 23.00 da sancılarım arttı.gece 3 de de doğum gerçekleşti. doktordan yana aklında şüphe kalmasın ilgili bi doktor . Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ev taşıdım yerleştirdim filan derken ancak girebildim bu arada doğumuma son 3 gün 13 haziranda 09:45de ameliyata gireceğim inş. sağsalim gelir bebeğim darısı hepinizin başına dua edin lütfen kızlar

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ev taşıdım yerleştirdim filan derken ancak girebildim bu arada doğumuma son 3 gün 13 haziranda 09:45de ameliyata gireceğim inş. sağsalim gelir bebeğim darısı hepinizin başına dua edin lütfen kızlar

canım allah hayırlı kolay doğumlar nasıp etsin.

YT2007 Umarım sağ salim bebişine kavuşmuşsundur...En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz...

Arkadaşlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor????
Ben geçen hafta kont gittim bebişim 1.100 gr olmuş DR Özlem hanım bebişin tombik dedi...
Bu arada 50.gr şeker yüklemesi yapıldı ve tokluk şekerim 156 çıktyı şimdi diyetteyim...
sizlerin kaç çıkmıştı?

X