Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

teşekkür ederim iyi dileklerine.. inşallah sağlıkla sizler de bebişlerinize kavuşun..acıbademde epidural yapıyorlar, benim epidural değil de spinal sezaryen oldu .. çok rahat, sadece sezaryen sonrası tabii ki biraz sıkıntı oluyor, ama normal doğum da olsa sezaryen de olsa bu sıkıntılar olacak.. ama spinal sezaryeni öneriyorum.. Fatih bey konusunda ise diyecek söz yok, ona binlerce teşekkürler..
tavsiyem ise lohusalık dönemi biraz sıkıntılı , o yüzden sakin olmak gerekiyor.. ayrıca uyku problemi benim bebişimde çok var, şimdiden bol bol dinlenin..
bir de herşey o kadar çabuk küçülüyor ki, çok eşya almayın.. bana demişlerdi inanmadım o kadar çabuk küçülmez diye.. ama bir tulumu 3-4 kez giyiyor, küçülüyor..o yüzden abartmayın eşya almayı.. doğumda ben sakindim, faydası da oldu.. şimdiden herkese sağlıklar diliyorum, sağlıkla gelsin küçük yaramazlar..:nazar:

Canım bende spinal istiyorum inşallah erken gelmez benim karnım aşağıya indi şimdiden. önerilerin içinde çok teşekkürler . Güle güle büyüt tatlı bebeğini.:KK49:

Kızlar merhaba ben de hamile kalmayı düşünüyorum ama şu anda gel git yaşıyorum. 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Ne hamilelik ne doğum ne kilolar hiç bir şey korkutmuyor beni sadece tüm hayatım değişecek çocukla beraber sadece o korkutuyor. Kararsızım. Bir yıl daha beklesem mi üfff bilmiyorum...

Kızlar merhaba ben de hamile kalmayı düşünüyorum ama şu anda gel git yaşıyorum. 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Ne hamilelik ne doğum ne kilolar hiç bir şey korkutmuyor beni sadece tüm hayatım değişecek çocukla beraber sadece o korkutuyor. Kararsızım. Bir yıl daha beklesem mi üfff bilmiyorum...

mrb bunun kararını verecek olan tabiki sizsiniz... ben evliliğimin 3. ayında planlamadan hamile kaldım ilk öğrendiğimde çok tereddüt ettim ama çok da mutlu oldum şimdi sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum ve o hayatımızda olmasaydı gibi bir düşünceye bile katlanamıyorum... tabiki her şey değişecek hayatta en basitinden biz artık evde hiç yanlız olamıycaz:KK9::KK9::KK9:

Ya bana çocuk sahibi olmak için nedenlerinizi yazar mısınız? Aslında çocuk sahibi olmak istiyorum ama biraz korkuyorum sanırım cesaretlendirilmeye ihtiiyacım var...

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ....
Devamını getiriseniz belki ben de bir nedene sahip olacağım.

Not. Gilraen yazmış bile....Oradan aklıma geldi.

Ya bana çocuk sahibi olmak için nedenlerinizi yazar mısınız? Aslında çocuk sahibi olmak istiyorum ama biraz korkuyorum sanırım cesaretlendirilmeye ihtiiyacım var...

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ....
Devamını getiriseniz belki ben de bir nedene sahip olacağım.

Not. Gilraen yazmış bile....Oradan aklıma geldi.

çünkü bir kadın için annelik dünyanın en önemli görevi, en büyük mutluluk kaynağı, onu insanlığın zirvesine ulaştırabilecek en büyük adımdır. ve insanın bu dünyaya bırakabileceği en büyük eser onun evlatlarıdır.
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

çocuk sahibi olmak istiyorum hem de ikinci kez çünkü onlarsız bir hayatta ben bir hiçim çünkü onlar evimin neşesi eşimle benim aşkımın meyvesi bir kanıtı onlar bizim evliliğimizin baş mimarları arada bir zorlansam da yorulsam da hepsi tatlı yorgunluk onlar olmasa evinde düzenli yemek yapılmaz bazen kaytarırsın temizliği de bazen gözden çıkarabilirsin ama onlar varken bunu yapamazsın onlar mikrop kapmasın diye temizlersin özellikle ve zevkle sonra onların senin temizlediğin yerleri nasıl kirlettiğine bakarak eğlenirsin yeni bir bebeğimiz daha olacak o gelecek diye yaptığım hazırlıklar bile ayrı bir heyecan bebek şekerleri lohusa şerbeti bardaklarının ve tepsisinin hazırlanması o minicik kıyafetler hepsi benim ve eşimin mutluluk kaynağı mutluluğumuzu ikiye üçe dörde katlayan bir kaynak bu yüzden çocuk sahibi olmaya değer

Merhaba Arkadaşlar ,
çok kısa kendimden bahsediyim...
2.5 senelik evliyim , eşimin spermi çok düşük olduğundan doğal yoldan gebe kalma şansımız yoktu ve 2.tüp bebek dememizde bir gebelik elde ettik.Şuan 18 haftalık hamileyim çok şükür , Allah cümle isteyenlere nasip etsin...
Biz İstanbulluyuz eşimin işi dolayısı ile 1 senedir Eskişehirde yaşıyoruz.
Tedavilertim İstanbulda gerçekleşti ve şuana kadar gebe takibi için de İstanbuldaki doktoruma gittim , sadece 1 kere Acıbadem 'e burada da bir Dr. edinmek için gittim.O gün Hulusi Bey vardı aslında benimle çok ilgilendi ama ben onu çok genç gördüğümden doğum olayı için güvenemedim açıkçası....
Birkaç kişiden Acıbademdeki Özlem Özgür Gürsoy'un ismini duydum , şimdi ona gideyim diyorum çünkü doğumu acıbademde yapmak istiyorum...

Özlem Hnımın hastası olan varmı arkadaşlar aranızda? memnun musunuz? ya da Acıbademde başka memnun kaldığınız dr var mı?

Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim , Tum hamişlere sağlıklı sıhatli gebelik ve evlatlar dilerim.

Merhaba Arkadaşlar ,
2.5 senelik evliyim , eşimin spermi çok düşük olduğundan doğal yoldan gebe kalma şansımız yoktu ve 2.tüp bebek dememizde bir gebelik elde ettik.Şuan 18 haftalık hamileyim çok şükür , Allah cümle isteyenlere nasip etsin...
Tedavilertim İstanbulda gerçekleşti ve şuana kadar gebe takibi için de İstanbuldaki doktoruma gittim , sadece 1 kere Acıbadem 'e burada da bir Dr. edinmek için gittim.O gün Hulusi Bey vardı aslında benimle çok ilgilendi ama ben onu çok genç gördüğümden doğum olayı için güvenemedim açıkçası....
Birkaç kişiden Acıbademdeki Özlem Özgür Gürsoy'un ismini duydum , şimdi ona gideyim diyorum çünkü doğumu acıbademde yapmak istiyorum...

Özlem Hnımın hastası olan varmı arkadaşlar aranızda? memnun musunuz? ya da Acıbademde başka memnun kaldığınız dr var mı?

Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim , Tum hamişlere sağlıklı sıhatli gebelik ve evlatlar dilerim.

merhaba canım nasıl merak ettim seni neyseki şükür herşey yolundaymış çok sevindim..

merhaba canım nasıl merak ettim seni neyseki şükür herşey yolundaymış çok sevindim..

Canım iyiyim çok şükür , senin ki kızmış :) gözün aydın... benimki de erkek.. Artık şimdiden sonrasında allah sağlıkla tamamına erdirsin demekten başka bişey düşünemeyiz.
Arada foruma göz atıyorum yani ben senle ve diğer arkadaşlarla ilgili gelişmeleri takip ediyorum canım.
Kendine ve bebişine iyi bak..

Merhaba Arkadaşlar ,

Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben özlem hanıma gidiyorum 21 haftalık hamileyim ve doktorumdan çok memnunum ilgili ve sakin bir yapısı var her gidişimizde uzun uzun konuşuyor bizimle aklımdaki herşeyi sorabiliyorum onda doğum yapan tanıdıklarımda var memnun kaldılar sen bir kez git istersen beğenirsen devam edersin

Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben özlem hanıma gidiyorum 21 haftalık hamileyim ve doktorumdan çok memnunum ilgili ve sakin bir yapısı var her gidişimizde uzun uzun konuşuyor bizimle aklımdaki herşeyi sorabiliyorum onda doğum yapan tanıdıklarımda var memnun kaldılar sen bir kez git istersen beğenirsen devam edersin

Teşekkürler Arkadaşım , Allah nasip ederse bu hafta içi gitcem bakalım...

selam kızlar..eskişehir başlığı görünce damladım hemen:)
ailem, sülalem eskişehirde ama ben istanbuldayım:KK43:((
izinlerde geliyoruz ancak, yada hafta sonları fırsatımız oldukça....çok özlüyorummm çokkkk....
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum hemşerilerim..Allah hepimizi bi avazda kurtarsın...(amin):KK16:

nasıl olmuş kızlar oğluşum için yaptıklarım $270420111699.jpg $270420111703.jpg $270420111704.jpg $270420111702.jpg $270420111718.jpg $270420111717.jpg $270420111700.jpg $270420111709.jpg

Ayçe dün Özlem Hanım'a gittim , oldukça ilgili ben çok memnun kaldım...Sürekli bilgi veriyor ve sürekli şikayetim olup olmadığını söylüyor...
Biz mikroenjeksiyon yoluyla bebek sahibi olduğumuzdan ultrasonda çok uzun zaman geçirmek istiyoruz...ben birşey demediğim halde bütün uzuvlarını tek tek gösterdi ve uzun süre odasında kaldık...
Ben tavsiye ediyorum...

Valla bravo , eskişehirin hanımları ne kadar becerikli öyle maşallah...
Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah

Bardakların dışına sardığın kurdeleyi yapıştırdınmı? yıkarken nasıl olacak?

kızlar ben 16.04 da doğum yaptım aslında 18i,nde sezeryana girecektim cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar hastanedeydik normal olur diye bekledik ama sancı çok az geldi açılmöada olmayınca sabah sezeryana girdik,şükür ikimizde iyyiz 2920 doğdu oğlum ben de aldığım 15 kilodamn eser yok üstüne bide zayıflamış buldum kendimi:)göbek de kalmadı,normal doğum yapmış gibi hopbidi hopbidi geziyom:)doktorum emine elmas etizdi çok memnun kaldım ameliyatından ve ilgisinden tavsiye ederim

mercankara
yt2007 kullanıcısından alıntı
nasıl olmuş kızlar oğluşum için yaptıklarımEklenti 185734Eklenti 185735Eklenti 185736Eklenti 185737Eklenti 185738Eklenti 185739Eklenti 185740Eklenti 185741
Valla bravo , eskişehirin hanımları ne kadar becerikli öyle maşallah...
Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah

Bardakların dışına sardığın kurdeleyi yapıştırdınmı? yıkarken nasıl olacak?
canım bardakların üzerine sardığım kurdele yapıştırma değil lastikli bu yüzden çıkabiliyor ve rahatlıkla yıkanabiliyor

X