- 17 Şubat 2011
- 267
- 0
teşekkür ederim iyi dileklerine.. inşallah sağlıkla sizler de bebişlerinize kavuşun..acıbademde epidural yapıyorlar, benim epidural değil de spinal sezaryen oldu .. çok rahat, sadece sezaryen sonrası tabii ki biraz sıkıntı oluyor, ama normal doğum da olsa sezaryen de olsa bu sıkıntılar olacak.. ama spinal sezaryeni öneriyorum.. Fatih bey konusunda ise diyecek söz yok, ona binlerce teşekkürler..
tavsiyem ise lohusalık dönemi biraz sıkıntılı , o yüzden sakin olmak gerekiyor.. ayrıca uyku problemi benim bebişimde çok var, şimdiden bol bol dinlenin..
bir de herşey o kadar çabuk küçülüyor ki, çok eşya almayın.. bana demişlerdi inanmadım o kadar çabuk küçülmez diye.. ama bir tulumu 3-4 kez giyiyor, küçülüyor..o yüzden abartmayın eşya almayı.. doğumda ben sakindim, faydası da oldu.. şimdiden herkese sağlıklar diliyorum, sağlıkla gelsin küçük yaramazlar..
Canım bende spinal istiyorum inşallah erken gelmez benim karnım aşağıya indi şimdiden. önerilerin içinde çok teşekkürler . Güle güle büyüt tatlı bebeğini.