Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ya mesaj sayısı 100 olması lazım diyor özelden göndermek için benim daha neyse ben de şöyle yaparım adı şu b i r m a k s sen birleştir tamam mı

ya mesaj sayısı 100 olması lazım diyor özelden göndermek için benim daha neyse ben de şöyle yaparım adı şu b i r m a k s sen birleştir tamam mı

tamam canım anladım incelemiştim o siteyi çok sağol.. küçük biblo mu alsam karar veremedim sen nasıl yaptın

merhaba arkadaşlar nasılsınız.biz 7. ayımıza girdik bu hafta.yavaş yavaş bebegin eksiklerini almaya başladık.gördüğüm herşeyi almak istiyorum :) bi dahaki aya beşik alcaz kısmetse.siz nerden aldınız kaça aldınız yardımcı olurmusunuz.eskişehirde yaşıyorum ama eskişehirli degilim o yüzden hangi magaza nerede pek fazla bilemiyorum.şimdiden teşekkürler:KK3:

merhaba arkadaşlar nasılsınız.biz 7. ayımıza girdik bu hafta.yavaş yavaş bebegin eksiklerini almaya başladık.gördüğüm herşeyi almak istiyorum :) bi dahaki aya beşik alcaz kısmetse.siz nerden aldınız kaça aldınız yardımcı olurmusunuz.eskişehirde yaşıyorum ama eskişehirli degilim o yüzden hangi magaza nerede pek fazla bilemiyorum.şimdiden teşekkürler:KK3:

ben hamamyolunda şireazae halının arasında bebek mağzaları var sağdaki ilk mağzadan aldım beşiği,park yatak aldık 200 tl ye,

http://www.....irbaby.com/bebek_besikleri/exor_baby_xrpm001_color.asp

bunun aynısı hem yan cepleri çok kullnaışlı,hemöde 3 kaDEMELİ

canım yarın ben buraya resimlerini yükleyeyim bebk şekerlerimin küçük aldım bibloları hatta çubuk olanlardan da alcağım dediğim yerden küçük olması buzdolabına magnetle yapışması için daha kullanışlı bence ama sen bilirsin

$30032011007.jpg $30032011009.jpg $30032011004.jpg

bunlar oğluşumuz için yaptığım bebek şekerleri

tamamladık şükür pazartesi ssat 9da sezeryana giriyorum

aaaaa senin hamilelik bitmiş sonuna gelmişsin.ALLAH tamamına erdirsin inşallah bi aksilik çıkmadan alırsın bebegini kucagına.darısı başımıza inşallah:):emir_bebek: beşikte çok güzelmiş mışıl mışıl uyusun yavrucun:nazar:

Allah analı babalı büyütsün canım :nazar: bende bu hafta fatih beyden randevu aldım ilk kez gidicem .yalnız acıbademde epidural yapılmıyormuş diye söylediler. senin doğumun sezeryanmıydı? nasıl geçti . bizde sona yaklaştıkça heyecanlanıyoruz benim ikinci ama hiç fark yok ilk gibi panikledim. birde bize tavsiyelerin varmı ? :KK71:

teşekkür ederim iyi dileklerine.. inşallah sağlıkla sizler de bebişlerinize kavuşun..acıbademde epidural yapıyorlar, benim epidural değil de spinal sezaryen oldu .. çok rahat, sadece sezaryen sonrası tabii ki biraz sıkıntı oluyor, ama normal doğum da olsa sezaryen de olsa bu sıkıntılar olacak.. ama spinal sezaryeni öneriyorum.. Fatih bey konusunda ise diyecek söz yok, ona binlerce teşekkürler..
tavsiyem ise lohusalık dönemi biraz sıkıntılı , o yüzden sakin olmak gerekiyor.. ayrıca uyku problemi benim bebişimde çok var, şimdiden bol bol dinlenin..
bir de herşey o kadar çabuk küçülüyor ki, çok eşya almayın.. bana demişlerdi inanmadım o kadar çabuk küçülmez diye.. ama bir tulumu 3-4 kez giyiyor, küçülüyor..o yüzden abartmayın eşya almayı.. doğumda ben sakindim, faydası da oldu.. şimdiden herkese sağlıklar diliyorum, sağlıkla gelsin küçük yaramazlar..:nazar:

aaaaa senin hamilelik bitmiş sonuna gelmişsin.ALLAH tamamına erdirsin inşallah bi aksilik çıkmadan alırsın bebegini kucagına.darısı başımıza inşallah:):emir_bebek: beşikte çok güzelmiş mışıl mışıl uyusun yavrucun:nazar:

teşekkürler darısı başınıza ,benim mide problemi ço0k oldu hala çekiyorum ondan zor geçti,alalh size kolaYLIK VERSİN

tamamladık şükür pazartesi ssat 9da sezeryana giriyorum

canım allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çalışan anneler değişen yasayla birlikte süt iznimiz ilk altı ay 3 saat ikinci altı ay 1,5 saat olarak değiştirildi gözümüz aydın

Son düzenleme:
canım allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çalışan anneler değişen yasayla birlikte süt iznimiz ilk altı ay 3 saat ikinci altı ay 1,5 saat olarak değiştirildi gözümüz aydın

teşeşkür ederim inşaşlah sağlıkla çıkarız ameliyattan,paşamı alırım kucağıma,dua edin kızlar

Katara sağlıkla bebişine kavuşman dileği ile.. iyi haberlerini bekliyoruz:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
katara allah kolay doğumlar versin inş. sağsalim bebeğini kucağına alırsın darısı bizlerin başına

X