Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya mesaj sayısı 100 olması lazım diyor özelden göndermek için benim daha neyse ben de şöyle yaparım adı şu b i r m a k s sen birleştir tamam mı
merhaba arkadaşlar nasılsınız.biz 7. ayımıza girdik bu hafta.yavaş yavaş bebegin eksiklerini almaya başladık.gördüğüm herşeyi almak istiyorum :) bi dahaki aya beşik alcaz kısmetse.siz nerden aldınız kaça aldınız yardımcı olurmusunuz.eskişehirde yaşıyorum ama eskişehirli degilim o yüzden hangi magaza nerede pek fazla bilemiyorum.şimdiden teşekkürler
ben hamamyolunda şireazae halının arasında bebek mağzaları var sağdaki ilk mağzadan aldım beşiği,park yatak aldık 200 tl ye,
http://www.....irbaby.com/bebek_besikleri/exor_baby_xrpm001_color.asp
bunun aynısı hem yan cepleri çok kullnaışlı,hemöde 3 kaDEMELİ
ben hamamyolunda şireazae halının arasında bebek mağzaları var sağdaki ilk mağzadan aldım beşiği,park yatak aldık 200 tl ye,
http://www.....irbaby.com/bebek_besikleri/exor_baby_xrpm001_color.asp
bunun aynısı hem yan cepleri çok kullnaışlı,hemöde 3 kaDEMELİ
Eki Görüntüle 176721 Eki Görüntüle 176722 Eki Görüntüle 176723
bunlar oğluşumuz için yaptığım bebek şekerleri
teşekkürler. valla yardıma çok ihtiyacım var. heyecandan nerden başlıcamı bilmiyorum.katara senin bebek nezaman geliyo.eksikleri tamamladınmı.
bu arada adres açılmıyo:84:
tamamladık şükür pazartesi ssat 9da sezeryana giriyorum
Allah analı babalı büyütsün canım bende bu hafta fatih beyden randevu aldım ilk kez gidicem .yalnız acıbademde epidural yapılmıyormuş diye söylediler. senin doğumun sezeryanmıydı? nasıl geçti . bizde sona yaklaştıkça heyecanlanıyoruz benim ikinci ama hiç fark yok ilk gibi panikledim. birde bize tavsiyelerin varmı ?
aaaaa senin hamilelik bitmiş sonuna gelmişsin.ALLAH tamamına erdirsin inşallah bi aksilik çıkmadan alırsın bebegini kucagına.darısı başımıza inşallah:) beşikte çok güzelmiş mışıl mışıl uyusun yavrucun
allah yardımcın olsun. şimdiden hayırlı olsun.
canım allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
çalışan anneler değişen yasayla birlikte süt iznimiz ilk altı ay 3 saat ikinci altı ay 1,5 saat olarak değiştirildi gözümüz aydın