ilk zamanlar üzülüyodum kilo almıyorum diye,şimdide doktorum çok almışsın dedi.:85:ama napıyim..bebiş acıkıyo ben de yiyom
ben de geçen aya kadar çok kilo almamıştım.yani 6 ayda 3-4 kilo falan almıştım.ama son 1 ayda 5 kilo almışım.75 den 80 kiloya çıktım.ne yapayım ben de tatlılara pastalara fazla dalmışım bu ay.ama artık pek tatlı yememeye çalışıyorum.
şunu da ekleyeyim doktor tanser şenses den çok memnunum.istediğim zaman telefonla ulaşıp istediğim bilgiyi soruyorum.her zaman yardımcı oluyor.bu aralar idrar yolu enfeksiyonu sorunum vardı.böbreklerime vurdu ağrısı.başka ufak sorunlarda çıktı sonradan.doktor telefonla yönlendirdi beni.neler yapacağımı anlattı.hastaneye gitmeme gerek kalmadan hallettim.yani kısacası başından savmak ,ilgilenmemek v.b. şeylerle karşılaşmadım şimdiye kadar.
son olarak ben de şu aralar bebek eşyası alışverişine başladım.giysilerin çoğu tamam.annem ve eltimden çok şey geldi.doğum çantamın da çoğunu hazırladım.sadece kendime terlik ve pijama alacağım.bir de emzirme südyeni falan.en uygun gecelik ve pijama satan yer neresi?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
bu arada bilgilerimi güncelliyeyim.
kilo artışı 9 ,bebek ismi: burak
ben de inşallah yakın zamanda (1o gün içinde falan sanırım) orada doğum yapacağım, doktorum Fatih bey..yeni doğan bakım ünitesi varbende mayıs annesi olucam inş. Doktorum Turgay Şener ve Acıbademde doğum yapmak istiyorum yenidoğan bakım ünitesiyle ilgili bilgisi olan Acıbademde doğum yapmak isteyen yokmu?:85:
slm kızlar yaa eskişehirde güzel ve uygun abiye kıyafet satan yer arıyorummm yardımlarınzı bekliyorum
slm gilraen nasılsın doktor konusunda karar verdin mi
merhaba kızlar ben de yaklaşık olarak 4 buçuk kilo aldım şuan 25 haftalık hamileyim bebeğimizin adı da inş. doruk efe olacak hazirana kadar inş. çok kilo almadan tamamlarım ben de bu arala doktor değiştirmeye ve hastane değiştirmeye karar verdim tanser beye gideceğim inş. iyi bir karar vermişimdir doğumu yaklaşanlara allah kolaylık versin sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar inş. bu arada bebeklerinizin kilosu ne kadar ben en son 22 haftalıkken gittim ve 466 grm'dı sizinkiler nasıl doktor bana gayet iyi dedi kilosu ve gelişimi ama yine de annelik işte insan tedirgin oluyor
ben de inşallah yakın zamanda (1o gün içinde falan sanırım) orada doğum yapacağım, doktorum Fatih bey..yeni doğan bakım ünitesi var
yazarım inşallah doğumdan sonra...
ben 1 hafta daha bekleyeceğim gibi gözüküyor, ama son 4 haftada çok kilo alınıyormuş,doğruymuş yani... şu an 17 kilo oldu toplamda, ama bunun neredeyse 7si son ay.. 1 haftada 2 daha alırsam 19-20 olacak korktum valla ve acayip ödem oldu, ellerim , ayaklarım şiş çok fazla...
acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..
yazarım inşallah doğumdan sonra...
ben 1 hafta daha bekleyeceğim gibi gözüküyor, ama son 4 haftada çok kilo alınıyormuş,doğruymuş yani... şu an 17 kilo oldu toplamda, ama bunun neredeyse 7si son ay.. 1 haftada 2 daha alırsam 19-20 olacak korktum valla ve acayip ödem oldu, ellerim , ayaklarım şiş çok fazla...
allah kurtarsın canım alıyoruz valla yapacak bi şey yok bebişler iyi olsun yeterki...
nasılsın gilraren yazılarınızı takip ediyorum benim doktorum 6 senedir Turgay Şener memnunum aslında ilk doğumumu tıp fak yaptım .şimdi doktorum ayrılıyor tıptan ve ben mecburen Acıbademde Yapıcam heralde. ve 4.000 tl istiyorlar ne yapıcağımı şaşırmış vaziyetteyim.