Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım senden bişey rıca etsem.. ramazan bey cumartesileri randevu alıyormuymuş bi sorarmısın? ben cumartesıleri 2ye kadar çalışıyorum. işyerınden de zırt pırt izin almam gerekmez. ama bizim arabamız yok. ileriyi de düşünmek istıyorum ilerleyen zamanlarda otobüslerde nasıl gidip gelecem taa oraya?

cumartesileride randevu alıyo ramazan bey akşam 7 ye kadar sanırım hasta kabul ediyor.randevu almadan önce hamile oldugunu söylersen ileri bi tarihe de randevu veriyolar gününü saatini bile sen belirleyebiliyosun canım.ben tepebaşında oturuyorum sakarya hastanesine 2 otobüs degiştirerek gidiyorum.evet biraz zor oluyo gidip gelmesi özellikle 2 vasıta degiştirmek hayli zor ama dediğim gibi doktorumdan memnunum.yoksa katlanmazdım:)dogum zamanı gelincede otobüsle ugraşılmaz tabiki taksiye atlar gideriz:)senin evin çokmu uzak sakarya hastanesine.nerde oturuyosun

ben yenikentte oturuyorum canım işyerım de stadyum yakınlarında. asıl sorun işyerım zaten. ben onvak hastanesine gitmek için gün içinde 1 saat izin alıyorum işimi halledip işe dönüyorum bu şekilde sorun olmuyor. ama sakarya hastanesı duyduğuma göre çok yoğunmuş. benim hastaneye gitmem için kafadan yarım gün izin almam lazım. e bu ilerleyen gunlerde 2haftada bire kadar inecek. zırt pırt bukadar uzun süreli izin almam sıkıntı olur sonuçta özel sektör.. bunu düşünüyorum bende. keske anadoluhastanesınden ayrılmasaydı ramazasn bey :KK43:

canım emine hanıma kuzenımın eşi gidiyor. daha önce de yazmıştım. sorunlu gebelıklerde uzman diye biliyorum. kuzenımın eşi hamile kalmaya çalısıyor çatlatma iğneleri falan yapıyorlar... ondan duyduğum kadarıyla çok ilgili ve anlayışlı bır doktormuşmuş. birçok doktor değiştirdiler onlar bu sorun dolayısıya. uzun bır süredir de emıne hanıma gidiyor. kontrollerde fazla beklemıyor. sekreterı de tanımış artık hemen içeri alıyormuş.
yanlız son muayenme tarıhınde emıne hanım izinlıymış teoman bey yapmış muayenesını. adam tam bir kasap ddedi kızcağızı mahvetmış. karsısındakı hastaya insan gözüyle bakmıyor diyor. çok canını yakmış. zaten çok asık suratlı odaya girer girmez gerildim dedi. emıne hanım önce sohbet eder rahatlatırmış sonra muayeneye gecer ve süreklı moral verirmiş.

canım emine hanıma kuzenımın eşi gidiyor. daha önce de yazmıştım. sorunlu gebelıklerde uzman diye biliyorum. kuzenımın eşi hamile kalmaya çalısıyor çatlatma iğneleri falan yapıyorlar... ondan duyduğum kadarıyla çok ilgili ve anlayışlı bır doktormuşmuş. birçok doktor değiştirdiler onlar bu sorun dolayısıya. uzun bır süredir de emıne hanıma gidiyor. kontrollerde fazla beklemıyor. sekreterı de tanımış artık hemen içeri alıyormuş.
yanlız son muayenme tarıhınde emıne hanım izinlıymış teoman bey yapmış muayenesını. adam tam bir kasap ddedi kızcağızı mahvetmış. karsısındakı hastaya insan gözüyle bakmıyor diyor. çok canını yakmış. zaten çok asık suratlı odaya girer girmez gerildim dedi. emıne hanım önce sohbet eder rahatlatırmış sonra muayeneye gecer ve süreklı moral verirmiş.

O KONUDA KATILIYORUM BENDE 23LÜ TEST ZAMNI TEOMAN BEYE GİTMİŞTİM Arkadaşalrımın bhepsi onda doğum yaptı dikişi çok iyi diyolardı,bende emine hanımın hastası olduğum ve bundan sonra devam etmeyceğimiş anlayınca bi açıkça kovnadığı kaLDI,ÇOK Sert davrandı,azarladı,geçeceğim varsada vazgeçtim.

ben doğum tecrübesi yaşamaış birilerinin fikrini iatityorum dikişi nasılsır falan,bunla ilgili bişey duyan varmı?

Kızlar kaşıntısı olan varmı ben 1 haftadır çok kaşınıyorum hamilelikte oluyormuş,bide bağırsaklarım kafayı yedi günde 3-4 kere gittiğim oldu,bu aralar 2 kere falan gidiyorum ishal gi,bi karın ağrısı başlıyo koşa koşa gidiyorum

kızlar selam nasısınız? haftaya doğuruyoruum, günü belli değil daha:nazar::emir_bebek:
:84: :111: :119: :122: :124:

katara kaşıntı bir ara kısa süre bende de oldu, ama 3-4 kez çamaşır değiştirip, tuvaletlerden sonra ılık suyla duş alıp geçirdim.. sanırım gebelikte akıntımız çok olduğu için daha hassas oluyor.. bağırsak konusunu bence doktoruna sor..

katara kaşıntı bir ara kısa süre bende de oldu, ama 3-4 kez çamaşır değiştirip, tuvaletlerden sonra ılık suyla duş alıp geçirdim.. Sanırım gebelikte akıntımız çok olduğu için daha hassas oluyor.. Bağırsak konusunu bence doktoruna sor..

vücudum genel ola<rak kaşınıyor özellikle ayaklarım ve kollarım

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar, hepimiz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza..
heyecan, neşe, telaşe, sevinç, panik, korku.. ne ararsan var bende bu hafta...hiç konsantre olamıyorum ne tv izleyebiliyorum ne oturabiliyorum, ne kimseyle uzun uzun konuşabiliyorum, beklemek zormuş..

Son düzenleme:
Kızlar kaşıntısı olan varmı ben 1 haftadır çok kaşınıyorum hamilelikte oluyormuş,bide bağırsaklarım kafayı yedi günde 3-4 kere gittiğim oldu,bu aralar 2 kere falan gidiyorum ishal gi,bi karın ağrısı başlıyo koşa koşa gidiyorum

canım kaşıntı benim de özellikle karın bölgemde oluyor dediğin gib ayrıca ishal konusunda ben de şikayetçiyim hatta kızım da hastalandı ishal ateş kusma ben de acaba sudan mı diye şüphelenmeye başladım ama ishal noktası çok sıkıntılı inş. geçer

merhaba kızlar nasılsınız? ben bugun regl oldum .. umutlar başka bahara kaldı yani... aslında bılıyordum reglolacağımı ama bilinç altında ya olmazsam hamıle kalırsam diye bı fikirde varmış.. ne acelem varsa :KK51:
zaten dün hemsire arkadaşıma gittim bayadır görüşemiyorduk. sabahttın beyi falan sordum kafamı karıştırdı. çok eskı bi doktor o dedi. e daha iyi değilmi tecrübelidir işte ne guzel dedim. yok bee onlar yenı tekniklerin hiçbirini bilmıyorlar dedi.. ramazan beyı önerdi özel hastanedekı doktorlardan. eli çok hızlıdır pratıktır. hastalarıyla çok ilgilenr gece 3 te bıle arasan tlf a cevap verir saat kaç olursa olsun doğuma girer falan dedi.. zaten bunları forumdan da sık sık okuyordum.. hamile kalırsam allhın izniyle bide ramazan beye gıdecem sonr ikisinin arasında karar veririm. bi hamıle kalayım da.. ama sakarya hastanesı bana çok karışık gelıyor ya sevemedım ben o hastaneyı bı türlü aman ne bıleyım işte öyle.. bide bi arkadaşımız emıne elmaz etizi sormuştu. kafanızı karıştırmak istemem ama hiç tavsıye tmedı yaa hiç birşeyden anladığı yok onun dedi. bilmıyorum ya benım kafam karıştı. belkı de doktor ve hastaların çok içinde olduğundan öyle dıyor amelıyat hemsıresı çünkü.. zaman gösterecek artık. hamile kalmadan doktoruma karar vereyım dedim ama nasıp..

Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar... bu sene inşallah anneler günümüzü de kutlarız sağlıkla..

hayırlı doğumlar dervis çim inşallah bebeğinde sende sağlıklı bir şekilde günü atlatırsınız sezeryan olacağı günü belli olacağı için heyecanlanabilirsin doğal ama korkulacak hiç birşey yok inan bana yavrunu kollarının arasına aldığın an hiç bir acıyıda hissetmeyeceksin zaten ...

X